Εγώ πάντως και με -20% μικρότερη πραγματική εμβέλεια, μια χαρά βλέπω την Αιγαίου να μπορεί Σευχέλλες, Μαυρίκιο, Μαλδίβες και ίσως Phuket ( υπό κανονικές οικονομικές συνθήκες ) και να εκμεταλλευτεί την μεγάλη ζήτηση για αυτούς τους προορισμούς από Βόρεια Ευρώπη. Το πραγματικά σημαντικό ερώτημα για μένα είναι κατά πόσο συμφέρει ένα καινούργιο και ακριβό Α321 από ένα Α332 δεκαετίας… Φθηνά, υπάρχουν παντού και έχουν την αναμφισβητητη γοητεία / άνεση ενός widebody….
Νομίζω ότι με το πετρέλαιο σε αυτές τις τιμές, θα δούμε αποσύρσεις, αν μείνουν σε αυτά τα επίπεδα και όσο αυξάνονται οι παραδόσεις του XLR... Για την άνεση του widebody δεν ξέρω τι ποσοστό των επιβατών α) αποφασίζει με βάση αυτό β) καταλαβαίνει την διαφορά με το τι πέταξε... Για την Α3, φαίνεται να είναι στο όριο και να μην μπορεί με τέτοιο αεροσκάφος να πάει στην ακτή της Κίνας αλλά ίσως οριακά για Πεκίνο; Το άλλο οριακό που φαίνεται να χάνει είναι η ανατολική ακτή των ΗΠΑ.
Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε
-κατά πόσο το range αυτό μεγαλώνει αν βγουν πχ μερικές σειρές και αν μπορεί να κάνει ΝΥ ή PVG. Η Airbus πάντως διαφημίζει το FCO-JFK. H αγορά στις δυο αυτές περιοχές είναι τεράστια.
-Για τι είδους διαφορά κόστους μιλάμε συγκριτικά με το 321neo.
Επίσης αν οι λοκο θα κάναν τέτοιο βήμα, και να πας με ΕΖΥ πχ Καραιβική ή Βραζιλία. Πλέον δεν θα χρειάζεται να περνάς από το LHR ή το AMS (όχι ότι τώρα μπορείς

) και γενικά όλα τα υπερhubs, οι μεσαίες πόλεις θα μπορούν να εξυπηρετούνται απευθείας σε κάποιους προοορισμούς. Ίσως να δούμε αλλαγές που δεν φανταζόμαστε δηλαδή, μέχρι να βγει το νέο καύσιμο που θα ξαναλλάξει την βιομηχανία.