Ακυρώσεις πτήσεων

• Thread starter Thread starter Kyriakos Sahinidis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Απορία:η Aegean συμμετέχει στην "απεργία" τής "Εργατικής Πρωτομαγιάς",ή δέν θεωρείται "εργατική" εταιρία;

Γιατί εγώ ξέρω οτι η Πρωτομαγιά θεωρείται αργία,εορτή (Labor Day).Καί συνεπώς όσες εταιρείες παρέχουν υπηρεσίες επί 24ώρου βάσεως οφείλουν να λειτουργήσουν κανονικά,πληρώνοντας απλώς στους εργαζόμενους τήν νόμιμη προσαύξηση γιά εργασία κατά τάς αργίας....

Ειδικά μιά εταιρεία που βρίσκεται στά πρόθυρα τής χρεωκοπίας,δέν έχει την "πολυτέλεια" νά διώχνη πελάτες......

Με συγχωρειτε παιδια...να ρωτησω κατι??τι σημαινει ειναι υποχρεωμενη να συμμετασχει στην απεργια της 1ης Μαιου?απο ποτε η αργια της 1ης Μαιου εγινε απεργια???δηλαδη πρωτομαγια ακινητοποιουνται και μεσα μαζικης συγκοινωνιας ε??μηπως εχουν ξεχασει καποιοι την διαφορα μεταξυ αργιας και απεργιας?τοτε με αυτη την λογικη και την πρωτοχρονια και το Πασχα πρεπει να ακυρωθουν πτησεις μιας και ειναι αργια, που ισοδυναμει με τα παραπανω δεδομενα με απεργια!!! ή μηπως ειναι αργια οταν ειναι Σ/Κ και τις καθημερινες γινεται απεργια ωστε να μην παμε στην δουλεια???μπορει να κανω απλοικές σκεψεις αλλα μετα μην διαμαρτυρονται οι της Ολυμπιακης για ανταγωνισμο απο την Α3...μονοι τους βγαζουν τα ματια τους..και στο κατω κατω μια εταιρεια με τοση προσφορα και ιστορια,βρισκομενη στο χειλος του γκρεμου και της χρεωκοπιας, δεν μπορει να παιζει ετσι με τα σχεδια και τα πλανα των επιβατων ,οι οποιοι δικαιως αγανακτουν και σιχτιριζουν τον εθνικο αερομεταφορεα ,στρεφομενοι σε αλλες λυσεις....
Νικος Summoning
Λευκαδα

Πολύ ενδιαφέρον θέμα. Αν και αναπόφευκτα πολιτική συζήτηση, θα προσπαθήσω να την κρατήσω σε αυτά τα πλαίσια [λόγω κανόνων airliners.gr ] χωρίς να μπλέξω κόμματα.
Ας το πιάσουμε από την αρχή. Άμα ρωτήσουμε την Παπαρήγα, η πρωτομαγία δεν είναι αργία, είναι απεργεία (...είναι η γιορτή της εργατίάς) που λέει και το άσμα.

Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα μετά το '74, προσπαθεί πολύ να δείξει ψιλο-σοσιαλιστικό, ψιλο-προοδευτικό, ψιλο-φιλοεργατικό και άλλα τετοια. Προσπαθεί βέβαια για τα μάτια του κόσμου και όχι για την ουσία. Όλες οι κυβερνήσεις.

Η κάθε κυβέρνηση θα σου πεί ότι "αναγνωρίζοντας τους αγώνες του εργατικού κινήματος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τιμούμε την εργατική Πρωτομαγιά και την έχουμε επισήμως κηρύξει ώς αργία, μπλά μπλά μπλά."

Εμείς ώς Ελληνάρες, ψιλοχε.... αν είναι αργία ή απεργεία ή ότι άλλο θέλει να είναι. Στην δουλειά να μην πάμε και από εκεί και πέρα ας είναι ότι νά'ναι.

Αν η ΟΑ το θεωρεί απεργεία, τότε όσοι εργαζόμενοι δεν θα εργαστούν, δεν πρέπει και να πληρωθούν για την συγκεκριμένη μέρα. Λέτε να να μήν πληρωθούν ? Ας γελάσω !

Εμείς οι Έλληνες έχουμε το φοβερό χαρακτηριστικό να το παίζουμε μάγκες ΜΟΝΟ όταν μας παίρνει.

Ο κυβερνήτης κ. Πατατόπουλος (εικονικό όνομα) της Α3, δεν ξέρει από πρωτομαγιές και τέτοια. Αν έχει πάρει πρόγραμμα και είναι να πετάξει την Πρωτομαγιά, θα πετάξει την πρωτομαγιά, όπως πετάει Κυριακές-Πάσχα-Χριστούγεννα κλπ.

Αν ο κος Πατατόπουλος ήταν κυβερνήτης της ΟΑ, επειδή θα τον έπαιρνε, θα ξερίζωνε βουνά αν τον υποχρέωναν να πετάξει μέρα ...απεργείας. Ακόμα όμως και ο ίδιος να μην είχε πρόβλημα, οι εργατομπαμπάδες του θα ξεσήκωναν το σύμπαν.

Το ίδιο ισχύει σε οποιαδήποτε άλλη αντιστοιχία υπαλλήλων Ιδιωτικού-Δημοσίου δικαίου.

Ο "μπαμπόυλας" της 7ετίας που δημιουργήθηκε στην μεταπολίτευση στην Ελλάδα με το δήθεν ψιλο-αριστερό στυλάκι, έχει κάνει κατ'εμέ μεγάλο κακό στην χώρα. Απλό παράδειγμα αυτό που αναφέρατε.

Να σας πώ το πιό τρανταχτό? Οι ένοπλες δυνάμεις.

Σου λένε οι μάγκες, από πού ξεκίνησε η χούντα? Από τον στρατό.
Τότε λοιπόν εγώ σαν πολιτική ηγεσία, θα έχω τον απόλυτο έλεγχο του στρατού (πρόσωπα-οργάνωση κλπ), έτσι ώστε να μήν την ξαναπατήσω.
Αποτέλεσμα: Ο απίστευτα κομματικοποιημένος στρατός που έχουμε εδώ και 30 χρόνια, που αντί να ανταμοίβει τους ικανούς, ανταμοίβει τους πρασινο-γαλαζοφρουρούς.

Συγνώμη που το παρατράβηξα αλλά αυτό το δήθεν αριστερό με τρελλαίνει. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το αριστερό ή το δεξιό. Με το ΔΗΘΕΝ έχω μεγάλο κόλλημα.

Hastaroth":1ivq7xwj said:
Ειδικά μιά εταιρεία που βρίσκεται στά πρόθυρα τής χρεωκοπίας,δέν έχει την "πολυτέλεια" νά διώχνη πελάτες......

Αυτή την 'πολυτέλεια' όμως την έχει διατηρήσει αμείωτη όλα τα χρόνια, και τα αποτελέσματα είναι αμείλικτα.

Εχω πτηση αποψε στις 20.50 για CFU.Ενας θεος ξερει τι ωρα θα φτασω.. :roll:

Μάριε, αυτοκίνητο έχεις?

Βάλε βενζίνα και καλό δρόμο ! :lol:

Η πρωτομαγια δεν ειναι αργια... Ειναι απεργεια. Οποιος θελει απεργει και δεν πληρωνεται ως φορο τιμης σε αυτους που χασανε την ζωη τους στο chigago.

@ gonso

Exω!Στην Κερκυρα ομως! :lol: :lol: :lol:

mario_k":2mdve75y said:
Εχω πτηση αποψε στις 20.50 για CFU.Ενας θεος ξερει τι ωρα θα φτασω.. :roll:

Πιθανότατα στην ώρα σου... "Τέτοιες" μέρες οι λίγες πτήσεις που εκτελούνται φεύγουν στην ώρα τους...

@ jerry

Απ'το στομα σου και στης... ΟΑ το αυτι! :lol: