Ακυρώσεις πτήσεων

  • Thread starter Thread starter Kyriakos Sahinidis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
συνεχιζονται και σημερα οι ακυρωσεις πτησεων που φθανουν τις 9.
Παντως τα αεροπλανα που περιμεναμε για τελος Ιουνιου θα ερθουν γυρω στις 15 Ιουλιου οποτε και αυτο το θεμα παιρνει παραταση...

Περισσοτερα εδω:
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... bid=313827
 
Στις 20 Ιουλίου και ενώ βρισκόμουν στο αεροδρόμιο του Άκτιου για να πετάξω για Σητεία, 30 λεπτά πριν την πτήση ανακοινώθηκε ματαίωσή της λόγω έλλειψης προσωπικού. Πως μπορώ να διεκδικήσω τη νόμιμη αποζημίωση που δικαιούμαι? Μπορώ να το κάνω με ένα fax (έτσι άκουσα και γι αυτό ρωτάω)?
Υπάρχει μήπως κάποιο έντυπο?
 
Νομίζω ότι πρέπει να στείλεις μια επιστολή με το απόκομα του εισητηρίου. Έτσι έκανε και ένα συγγενικό μου πρόσωπο όταν ακυρώθηκε η πτήση του.
 
Είδα ένα post ποιο πάνω στυλ " Τα παραπονά σας στην ...".
Εγώ σαν επιβάτης των ΟΑ θα παραπονέθω για την ακύρωση ή για την ασχημη εξυπηρέτηση στην ΟΑ και δεν θα μπλεχτώ με τις εσωτερικές συνδικαλιστικές-διαδικασιές της για να βγάλω άκρη ποιος φταίει.
Πλήρωσα την ΟΑ να μου παρέχει μια υπηρεσία, δεν μου την παρέχει, φταίει η ΟΑ.
Αυτό ισχύει για όλες τις εταιρίες.
 
manos_p":1ba67iod said:
Νομίζω ότι πρέπει να στείλεις μια επιστολή με το απόκομα του εισητηρίου. Έτσι έκανε και ένα συγγενικό μου πρόσωπο όταν ακυρώθηκε η πτήση του.

Δεν έχω απόκομμα εισιτηρίου πήρα όμως έγγραφο από τα γραφεία της εταιρείας που δηλώνει ότι η πτήση μου ματαιώθηκε λόγω προβλήματος του πληρώματος.
 
Εγώ θα πήγαινα άυριο στο LHR με την πτήση των 13.30 (a340) και με πήραν τηλ. το πρωί ενημερώνοντάς με για αλλαγή ώρας στις 15.00 και τώρα με ξαναπήραν για να μου πουν πως τελικά θα γίνει στις 20.00 προς LGW! Βέβαια δε με χαλάει γιατί μένω στο Guildford που είναι δίπλα στο LGW και μακάρι η τακτική πτήση για LGW να ήταν στις 20.00 κάθε μέρα και όχι 7 το πρωί, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί έγιναν τόσες αλλαγές.
 
yannis_b":2n2s9dhy said:
.......αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί έγιναν τόσες αλλαγές.

Πολύ απλά ,

Δεν τους έβγαινε το πρόγραμμα πτήσεων λόγω κάποιου κολλήματος ενός (???) από τα ελάχιστα αεροπλάνα που έχει για να το καλύψει
 
Το πρόβλημα προφανώς οφείλεται στην απουσία της "Ολυμπίας".

Μία πτήση με 340 δύσκολα αντικαθίσταται από ένα 737... Και ενδεχομένως να μην υπήρχε δυνατότητα για παραπάνω slot στο LHR οπότε πάει μία παραπάνω πτήση LGW (? Υποθέσεις αφού η ΟΑ271 γίνεται κανονικά το πρωί).

Ενδεικτικά σύμφωνα με το μέχρι τώρα πλάνο θα πετάξεις με το 737-300 SXBLC

p.s. Αν δεν είχε και 737 διαθέσιμα θα μπορούσε να φέρει και Tristar...
 
Top