Εμένα φίλε futAir που είμαι μόλις 17 με βοήθησε πολύ ο εξομειωτής της Microsoft Flight Simulator X, και αυτό γιατί όπως και μερικοί απο εδώ έκανα και εγώ ζωγραφιές αεροπλάνων (Τις οποίες θα ανεβάσω σύντομα εδώ), στην συνέχεια αγόρασα το πρόγραμμα αυτό και με βοήθησε πολύ στο να βλέπω και να μαθαίνω τα μυστικά του κάθε αεροπλάνου . . . έβαζα τις ζωγραφιές δίπλα απο το παράθυρο του υπολογιστή και στην συνέχεια τα καταλάβαινα . . . άκουγα τον ήχο τους, έβλεπα τα χρώματα κλπ..... στην συνέχεια άρχησα να καταλαβαίνω το Boeing 747 απο τον δεύτερο όροφο του, το concorde απο το στύλ του, τα fokker 100 οπως και τα MDs που έχουν πίσω τους κινητήρες τους κλπ.....στην συνέχεια άρχησα να καταλαβαίνω και τις εκδόσης τους πχ. τα boeing 737-200 απο το boeing 737-400 και το 800 . . . κλπ . . . τώρα μπορώ να καταλαβαίνω αεροπλάνα απο τα COCKPIT τους . . . το Boeing 737-200 έχει το κλασσικό COCKPIT με τα πολλά όργανα παλαιού τύπου ενώ το Boeing 737-300,400,500 έχουν και οθόνες στα αριστερά και δεξιά τους, τα Boeing 737-700,800,900 έχουν ακόμα περισσότερες οθόνες απο τα προηγούμενα καθώς και FMC, Overhead Panel κλπ.....Όλλα με πολύ μεράκι....