Any ideas about ATH-NYC

• Thread starter Thread starter COMPUTERISE
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

COMPUTERISE

First-Class-Member
Toν Αυγουστο παιζει ένα σενάριο να πάω USA (NYC) αλλά θέλω να πάω με κάτι κουφό, περίεργο και σχετικά οικονομικό(κάτω από 1.000ευρω με φόρους).
Εκτός από AIR INDIA μέσω LHR και FI μέσω KEF σκέφτεστε τίποτε άλλο?
Oι γκουρού των αεροπορικών μήπως μπορούν να βοηθήσουν??

Δεκτά όλα τα περίεργα (και μόνο αυτά) δρομολόγια!!

THANKS

χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
θες και περίεργα και κουφά ε?.........
Λοιπόν
:arrow: με Continental από Bristol direct to Newark
:arrow: με TAP από Lisbon direct to Newark
:arrow: με Aer Lingus από Dublin direct to JFK
:arrow: με AA από Brussels direct to JFK
:arrow: με Uzbekistan από Belgrade direct to JFK
:arrow: με Singapore από Frankfurt direct to JFK
:D

Aπό αυτά ενδιαφέρον έχει η Αir Lingus και η SQ αλλά των Ιρλανδών βγαίνει πάνω από 1000.Για τους SQ καμμιά info για τιμή?

H HY έκοψε το BEL και από πέρσι πετάει μέσω RIX και θα ήταν η καλύτερη περίπτωση αλλά είναι πανάκριβο!!

Εχει κανένας ιδέα πόσο κοστίζει άραγε η LY μέσω TLV ή από που πετάει από Ευρώπη η PIA και πόσο κάνει?

Φωτιά και λάβρα οι Ασιάτες.Μου έβγαλε στο site τους 2.278 λίρες!!! Τι πίνουν και δεν μου δίνουν!!!

Οι Ιρλανδοί δίνουν 760euro από Λονδίνο οπότε είμαι στο όριο και είναι οι βασικοί υποψήφιοι.

H Singapore to bgazei giro sta 370 RETURN including taxes!!!!!!!!!!!(mono to FRA-JFK me 744 :D )
molis to brika apo to site tou Frankfurt airport.

edit: sorry alla den mou to bgazei pia gia augousto :evil: reservation screenshot

Τι super ΘΑ ήταν αν η ίδια τιμή έπαιζε τον Αύγουστο!! Σε ευχαριστώ πολύ πάντως ήταν ένα site πολύτιμο που δεν ήξερα.

IST-JFK , με ΤΗΥ, στα €910 (τελική) τον Αύγουστο (expedia)
HEL-JFK, με Finnair στα €853 " " "
WAW-JFK, με Finnair στα €544 :!: " "
WAW-JFK, με LOT, στα €708 " " "

Πάντως και η ΟΑ κατακαλόκαιρο που οι πτήσεις είναι full και τα αεροπλάνα μετά βίας επαρκούν και με δεδομένη την παρούσα της κατάσταση...θα ήταν μια καταπληκτική περιπέτεια :!: με σασπένς μέχρι την τελευταία στιγμή :!: :P

ltu... 845 euros apofra-jfk (taxes inc) τον αυγουστο
ltu txl-jfk τα ιδι αλεφτα με πριν τις ιδιες σχεδον dates

ltu apo dus-jfk....645 eurs

και για τους loco fans....lonodon-toronto τον απριλιο...με zoom airlines(767-300er) 450 euros(αν και το long-haul loco εχει πολυ δουλεια ακομα...)

Apo pote mporei na ypologizei kaneis ta A380??Tha ta xrisimopoiei i singapore sta FRA-NYC?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.