Απαράδεκτο προσωπικό απο τις ΟΑ

• Thread starter Thread starter AiR_MaNiAc
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
loipon thelw na sas pw oti me enoxlei ligo o titlos aytos tou topic "AGENESTATO PROSWPIKO OA" kathoti agenestatos mporei na nai kapoios se olous tous xwrous, etereies klp alla kai genika ek fisews ws anthrwpos!giati POTE kaneis de milaei gia eygeniko proswpiko H' swstous epaggelmaties me ipsila standarts se ayti tin etereia??????sas pliroforw oti NAI iparxoun kai ine kai oi perisoteroi!kai gia na min ta isopedonoume ola prepei na sas pw oti iparxoun kai kales anafores pou ginontai sta plirwmata apo epivates (kai ine polles kathimerina)kai prepei na ginontai gia na iparxei kai mia ithiki epivravefsi se osous douleyoun swsta ekei panw kai akoun sixna pikna ti karamela oti iste etsi alliws kai ftete gia ti katastasi tis oa klp klp

Αυτο το thread δεν ειναι για ολη την ΟΑ αλλα για τους αγενεις της ΟΑ.Σε αυτους αναφερεται και μονο.

Ολυμπιακη και αεροσυνοδοι

Προσφατα επεστρεφα απο Βρυξελες στην Αθηνα με Ολυμπιακη. Ειχαι καιρο να ταξιδεψω με τον "εθνικο μας σερομεταφορεα"
Μολις περασα μεσα στο αεροπλανο, οι δυο αεροσυνοδοι που ηταν στην υποδοχη, αντι να λενε ενα καλησπερα στους επιβατες
χασκογελουσαν και επαιζαν με τα κινητα τους !!!!!!
Αυτο ομως που μου εκανε εντυπωση ητανε πως σχεδον ολες τους ητανε αχτενιστες και γενικως ατημελητες.
Η μια μου θυμηζε την θεια μου τη Μαριω στο χωριο την ωρα που επιστρεφει απο το χωραφι και τα μαλια της πετανε περα δωθεν.
Το ψαρι βρωμαει λενε απο το κεφαλι, αλλα εδω η βρωμα εφτασε και στην ουρα. Κριμα και παλι κριμα.
:wall:

Re: Ολυμπιακη και αεροσυνοδοι

Αν όντως έχουν όπως τα γράφεις τα πράγματα,θα έπρεπε ήδη να είχες κάνει αναφορά στην εταιρεία,επώνυμα και με όλα τα στοιχεία.Και όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα.Πάντως εγώ δεν το έχω αντιμετωπίσει αυτό.

Αν και από προσωπική και επαγγεματική πείρα ΠΟΛΥ αμφιβάλλω ότι τα πληρώματα είναι ατημέλητα (σε οποιαδήποτε εταιρεία στον κόσμο) και πόσο μάλλον τα ελληνικά ΜΠΘΕ, που συνήθως παραείναι στην εντέλεια, την επόμενη φορά που θα σου φανεί ένα μέλος πληρώματος ατημέλητο, αντί να παρακολουθήσεις την επίδειξη των σωστικών μέσων, διάβασε τις οδηγίες από καμιά λακ. Ή και από μάσκαρα. Και καλού κακού έχε και καμιά τσατσάρα πρόχειρη για ditching. Έλεος πια με τις μοντέλες παντού.
Χαριέντως.
Α300

Σωστός ο/η Α300.Οι αεροσυνοδοί είναι για ασφάλεια και για να σερβίρουν φαγητό και καφέδες.Αν ψάχνουμε να βρούμε τα μοντέλα,με τη super εμφάνιση και τα sexy ρούχα,μάλλον σε bar και σε στριπτιζάδικο πρέπει να ψάξουμε και όχι σε αεροπλάνα! :D

Συμφωνούμε απολύτως,
Το πλήρωμα καμπίνας σαφώς και δεν πρέπει να επιλέγεται με μοναδικό κριτήριο την εμφάνιση.

Άλλο πράγμα όπως η ομορφιά και άλλο η παραμελημένη εμφάνιση.
Δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλοί που θα προτιμούσαν να τους σερβίρει κάποιος/α ,αχτένιστος/η -άπλυτος/τη -με στολή ζαρωμένη η (και) λερωμένη......

Μήν μπερδεύουμε την εικόνα ενός περιποιημένου/νης επαγγελματία με την εικόνα των "μοντέλων".

Εξ άλλου ο Leon_94 δεν αναφέρθηκε στην ομορφιά τους αλλά στην συμπεριφορά τους και στην παραμελημένη εμφάνισή τους.

Αν επρόκειτο για άντρες θα μπορούσα να δεχθώ ότι δεν είχαν προσεγμένη εμφάνιση.Αλλά για γυναίκες μου φαίνεται απίθανο,δεδομένου ότι είναι όλες ψώνια (με την καλή έννοια) και δε βγαίνουν από το σπίτι τους χάλια.Πόσο μάλλον όταν πάνε στις δουλειές τους.Τώρα για τσαλακωμένα ρούχα,εντάξει δεν μπορεί να έχουν μαζί τους τη στιρέλα να τα σιδερώνουν!Ο φίλος δεν αναφέρθηκε για 1-2 αλλά για όλες.Μήπως τελικά είναι "πολιτική" της εταιρείας,για να διώξει τον κόσμο και να κλείσει η εταιρεία; :lol: Εμένα πάντως δε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο...

A300":2lsakhgk said:
Αν και από προσωπική και επαγγεματική πείρα ΠΟΛΥ αμφιβάλλω ότι τα πληρώματα είναι ατημέλητα (σε οποιαδήποτε εταιρεία στον κόσμο) και πόσο μάλλον τα ελληνικά ΜΠΘΕ, που συνήθως παραείναι στην εντέλεια, την επόμενη φορά που θα σου φανεί ένα μέλος πληρώματος ατημέλητο, αντί να παρακολουθήσεις την επίδειξη των σωστικών μέσων, διάβασε τις οδηγίες από καμιά λακ. Ή και από μάσκαρα. Και καλού κακού έχε και καμιά τσατσάρα πρόχειρη για ditching. Έλεος πια με τις μοντέλες παντού.
Χαριέντως.
Α300

Δεν εχω την προθεση να μπω σε αντιπαραθεση εδω μεσα και ειδικα μεσα απο τα πρωτα μου ποστ, αν και παρακολουθω το φορουμ πανω απο 2 χρονια.
Καλο λοιπον θα ειναι να λειπουν οι ειρωνιες, και τα ξερολικια.
Εχω την πολυτελεια ή τη δυστυχια (οπως θελει ας το παρει ο καθενας), να κανω πανω απο 150 πτησεις το χρονο με πανω απο 30 διαφορετικες εταιρειες. Εχω δει λοιπον τα παντα. Μολις λοιπον μπηκα στο συγκεκριμενο αεροσκαφος μου εκανε αμεσως "κλικ"
Οπως πολυ σωστα ανεφερε καποιος αλλος εδω μεσα, δεν μιλησα για εμφανιση, ουτε για ηλικια.
Σας πληροφορω λοιπον οτι η πιο γλυκια αεροσυνοδος που εχω συναντησει ητανε μια 50+ με τη BRUSSELS. Ρυτιδες - ρυτιδες, αλλα η περιποιηση - περιποιηση.
Οσο για τη στιρελα δεν ξερω. Αλλα έχει δει ποτε καμια απο Emirates, TAI, Turkish, Singapore, Qatar, LH, KLM, AF, κλπ κλπ με τσαλακωμενη στολη;
Αν παντως καποιος ξεφυλισει το τευχος Φεβρουαριου ή Μαρτιου των 4 ΤΡΟΧΩΝ θα δει εκει καταγγελεια αλλοδαπου για ΟΑ οπου μεταξυ των αλλων κατηγορει και αυτος τις κοπελιες για "ατημελητη εμφανιση"
Μαλλον εχουν καταλαβει οτι το "πλοιο παει για φουντο" και ετοιμαζονται να το εγκαταλειψουν.
Θυμο και θλιψη αισθανομαι οταν απο την μια μερια βλεπω τους γειτονους μας (ΤΚ) να εχουν προσθεσει ιδη τα αστερια στην ουρα τους, ενω εμεις πολυ συντομα θα σβησουμε τους Ολυμπιακους κυκλους απο τη δικη μας.

Φιλε Leon_94,

Καλως ορισες στο φορουμ. Θα συμφωνησω οτι μερικα απο τα μελη πληρωματος της καμπινας στις Ο.Α. τεινουν να ειναι ατημελητα. Ταξιδευοντας με αλλες εταιριες βλεπεις και καποιες οχι ομορφες ( εως και ασχημουλες ) αεροσυνοδους, αλλα ειναι καλοχτενισμενες, μακιγιαρισμενες και φρεσκιες. Γενικα επιδεικνυουν εναν επαγγελματισμο που σε κανει να νοιωθεις οτι και στα υπολοιπα καθηκοντα τους ειναι επαγγελματιες. Ενδεικτικα θα σας πω οτι στην Εmirates οι κοπελες χρησιμοποιουν ακριβως την ιδια μαρκα κραγιον και ακριβως την ιδια - κοκκινη - αποχρωση για ομοιομορφια. :great:

Υ.Γ. Μην το παρεις στραβα, αλλα ουτε και εγω ξερω αν ειναι ευτυχια η δυστυχια οι 150 περιπου πτησεις που κανεις ( η δεν κανεις ) τον χρονο. Σιγουρα ομως ειναι δυστυχια μετα απο τοσες πολλες πτησεις, η αγαπημενη σου αερoπορικη εταιρεια με ICAO Code να ειναι η....LUF!!!
:wink: