Re: Ολυμπιακη και αεροσυνοδοι
A300":2lsakhgk said:
Αν και από προσωπική και επαγγεματική πείρα ΠΟΛΥ αμφιβάλλω ότι τα πληρώματα είναι ατημέλητα (σε οποιαδήποτε εταιρεία στον κόσμο) και πόσο μάλλον τα ελληνικά ΜΠΘΕ, που συνήθως παραείναι στην εντέλεια, την επόμενη φορά που θα σου φανεί ένα μέλος πληρώματος ατημέλητο, αντί να παρακολουθήσεις την επίδειξη των σωστικών μέσων, διάβασε τις οδηγίες από καμιά λακ. Ή και από μάσκαρα. Και καλού κακού έχε και καμιά τσατσάρα πρόχειρη για ditching. Έλεος πια με τις μοντέλες παντού.
Χαριέντως.
Α300
Δεν εχω την προθεση να μπω σε αντιπαραθεση εδω μεσα και ειδικα μεσα απο τα πρωτα μου ποστ, αν και παρακολουθω το φορουμ πανω απο 2 χρονια.
Καλο λοιπον θα ειναι να λειπουν οι ειρωνιες, και τα ξερολικια.
Εχω την πολυτελεια ή τη δυστυχια (οπως θελει ας το παρει ο καθενας), να κανω πανω απο 150 πτησεις το χρονο με πανω απο 30 διαφορετικες εταιρειες. Εχω δει λοιπον τα παντα. Μολις λοιπον μπηκα στο συγκεκριμενο αεροσκαφος μου εκανε αμεσως "κλικ"
Οπως πολυ σωστα ανεφερε καποιος αλλος εδω μεσα, δεν μιλησα για εμφανιση, ουτε για ηλικια.
Σας πληροφορω λοιπον οτι η πιο γλυκια αεροσυνοδος που εχω συναντησει ητανε μια 50+ με τη BRUSSELS. Ρυτιδες - ρυτιδες, αλλα η περιποιηση - περιποιηση.
Οσο για τη στιρελα δεν ξερω. Αλλα έχει δει ποτε καμια απο Emirates, TAI, Turkish, Singapore, Qatar, LH, KLM, AF, κλπ κλπ με τσαλακωμενη στολη;
Αν παντως καποιος ξεφυλισει το τευχος Φεβρουαριου ή Μαρτιου των 4 ΤΡΟΧΩΝ θα δει εκει καταγγελεια αλλοδαπου για ΟΑ οπου μεταξυ των αλλων κατηγορει και αυτος τις κοπελιες για "ατημελητη εμφανιση"
Μαλλον εχουν καταλαβει οτι το "πλοιο παει για φουντο" και ετοιμαζονται να το εγκαταλειψουν.
Θυμο και θλιψη αισθανομαι οταν απο την μια μερια βλεπω τους γειτονους μας (ΤΚ) να εχουν προσθεσει ιδη τα αστερια στην ουρα τους, ενω εμεις πολυ συντομα θα σβησουμε τους Ολυμπιακους κυκλους απο τη δικη μας.