Απαράδεκτο προσωπικό απο τις ΟΑ

• Thread starter Thread starter AiR_MaNiAc
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πολλές φορές χανόμαστε στην πληροφόρηση που δίνει κάθε ένας από εμάς. Το ότι δημοσιεύεται κάτι σε μια εφημερίδα δεν είναι απαραίτητο και έγκυρο. Εάν διαβάσουμε το άρθρο θα δούμε ότι μιλάμε για 50 λεπτά της ώρας προσέλευση στο check-in. Μα αφού προσέλευση στο check-in του συγκεκριμένου αεροδρομίου είναι τα 60 λεπτά (και μάλιστα πρέπει να βρίσκεσαι εμπρός του counter και όχι να βρίσκεσαι στην σειρά προς εξυπηρέτηση), ποιος ο λόγος που μαλώνουμε. Minimum check in times ισχύει για όλες τις εταιρείες του κόσμου και για όλους τους επιβάτες. Από εκεί και πέρα η εταιρείες έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν επιβίβαση και δεν ξέρω εάν υποχρεούνται να επιστρέψουν χρήματα. Τώρα εάν θέλουμε να βρίσκουμε εξαιρέσεις (λόγω υγείας, θανάτου συγγενή κλπ.) τότε έγκειται στην διακριτική ευχέρεια της εταιρείας.
http://oainfo.olympicairlines.com/airport_info_dom.htm

Όπως το περιγράφεις συμβαίνει με το αγροτικό και επιπλέον τα όποια έσοδα από την επίγεια εξυπηρέτηση του handling σε ξένες εταιρίες,πάνε στα νέα ταμεία.Τη μ...κία όμως άραγε ποιος τη χρεώνεται?
Μπέρδεμα...

Tο φταιξιμο, ανηκει αποκλειστικα στο handling. Η "παλια" ΟΑ, εχει ευθυνη μονο σε οτι αφορα την εκτελεση της πτησης, δηλαδη απο την στιγμη που ο επιβατης μπει στο αεροσκαφος, μεχρι την αποβιβαση του.
Τα παραπονα λοιπον, ας τα απευθυνουν στην διοικηση της "νεας" εταιριας.
Ποιος σας ειπε οτι το κρατος εχει την ευθυνη?
Απολυτως καμμια.

Δεν ξέρω αν το θέμα όντως πάει στα της νΟΑ, μιας και η εξήγηση του ΟΑ701 δεν είναι και τόσο λάθος.

OA701":3jyxisse said:
Αυτή (δλδ το δημόσιο) δεν είναι ακόμη υπεύθυνη ακόμα και η ΚικιΜουσάμπαHandling να έκανε handling?
H Olympic Handling κάνει το check-in βάση των απαιτήσεων της εταιρίας η οποία εκτελεί το δρομολόγιο. Άρα των πΟΑ. Από την άλλη όμως δεν ξέρω γιατί τόσος ντόρος. Από την στιγμή που ο επιβάτης ήρθε αργοπορημένος στο check-in, τι φταίει η εταιρία; Αν πάλι στο άρθρο υπήρχαν επιπλέον πληροφορίες, τότε sorry, αλλά αυτό πλέον δεν είναι διαθέσιμο στο link που έδωσε ο OA701. :oops: