Luz
V.I.P.-Class-Member
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Website
- www.luz.gr
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
- elspoterdeavion
Leon_94 θεωρείς ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουν καλοχτενισμένα μαλλιά και σιδερωμένη στολή οι αεροσυνοδοί;Αυτό είναι το κριτήριο σου όταν επιλέγεις αεροπορική εταιρεία για να πας στον προορισμό σου;Προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο.Και καλημέρα να μη μου πουν όταν μπαίνω,δεν τρέχει τίποτα.Θα τους πω εγώ!Και τότε θα μου απαντήσουν,και θα καταλάβουν ότι κάτι ξέχασαν.Αυτό που με απασχολεί από το προσωπικό κάθε εταιρείας,πέρα από στολές και ομορφιές,είναι να κάνουν τη δουλειά τους καλά.Όταν σε σέρβιραν,σε ρώτησαν "τι θα πάρεις;" ή "τι θα πάρετε;" αν το πρώτο,σωστό να τις "βρίσεις" ή καλύτερα να τις αναφέρεις στην εταιρεία.Όμως να χαρακτηρίζεις απαράδεκτο το προσωπικό επειδή ήταν τσαλακωμένες οι στολές είναι υπερβολή.Στην τελική ανάλυση μετά από 3 ώρες ταξίδι που έκαναν για να έρθουν στις Βρυξέλες δε θα είναι "φρέσκες" όπως στην αναχώρηση.Εγώ πάντως στην τελευταία πτήση στις 10/3/2008 με την ΟΑ 136 από Γενεύη,και η κοπέλα στην υποδοχή,και ο φροντιστής-με 2 "γαλόνια",μάλλον προϊστάμενος-και οι υπόλοιπες κοπέλες ήταν εξαιρετικές στη συμπεριφορά τους.Και στην ΟΑ 135 τα ίδια.Τώρα αν 1-2 είναι εσωστρεφείς,δε χαρακτηρίζουν όλο το προσωπικό πιστεύω.