Aπεργία στην ΥΠΑ

• Thread starter Thread starter SARIDAKIS VASILIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Eγώ έχω πτήση στις 04:30 το πρωί της Δευτέρας.Απ'οτι είδα οι ελεγκτές έχουν εξαγγείλει 24ωρη την Κυριακή.Θα έχω πρόβλημα; Το αεροπλάνο έρχεται στις 03:00 περίπου από την Κρακοβία...

Καλησπέρα,

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο.
Μετά την υποβάθμιση από την MOODY'S 6 ελληνικών τραπεζών, τώρα και η υποβάθμιση τους ΕΕΚ από την IFATCA

http://www.ifatca.org/press/190911.pdf

Ανώνυμες πληροφορίες λένε επίσης ότι από εδώ και πέρα μέχρι νεοτέρας οι ΕΕΚ θα δουλεύουνε by the rule. Τι σημαίνει αυτό?
Καθυστερήσεις, καθυστερήσεις, καθυστερήσεις.
Δηλαδή μέχρι τώρα παρανομούσατε :?:

ψιλοOFF TOPIC MODE ON
Μήπως απλά σημαίνει ότι γενικώς τό "σύστημα" στον Ελληνικό εναέριο χώρο κάπου δέν λειτουργεί σωστά;

Γιατί αυτό το rule (υποτίθεται ότι) αποσκοπεί στην ασφαλή και κατά το δυνατόν ταχύτερη κυκλοφορία τών αεροπλάνων.Αλλιώς ξέρω κι'εγώ να κάνω τον ΕΕΚ,θ'αφήνω να απογειώνεται,να προσγειώνεται και να διέρχεται από τον εναέριο χώρο δικαιοδοσίας μου ένα αεροπλάνο την ημέρα-το όλον τρία,οπότε αποκλείεται να συγκρουστούν μεταξύ τους στον αιώνα τον άπαντα...

Δέν επεκτείνομαι περισσότερο,άν θέλετε άς ανοίξουμε άλλο τόπικ σχετικά...
ψιλοOFF TOPIC MODE OFF

Το κείμενο της IFATCA είναι υποστηρικτικό παρόλα αυτά.

Όσο για το by the book, τι σημαίνει; Όταν πχ το οργανόγραμμα λέει στελέχωση ενός τομέα του ACC με πχ 3 άτομα. Για να λειτουργήσουν περισσότεροι τομείς (άρα μεγαλύτερη χωρητικότητα) με τα ίδια άτομα βάζουν 2 ανά τομέα. Ε, αυτό κόβεται και γίνεται ό,τι λέει το οργανόγραμμα. Και διάφορα άλλα, τα οποία για να κρίνει κάποιος τι σημαίνει ακριβής τήρηση των κανονισμών, καλό είναι να τα ξέρει.

πανεμορφες στιγμες ζησαμε σημερα στο αεροδρομιο, ειδικα εμεις που ειχαμε την 'τυχη' να ειμαστε σε μια απο τις τρεις (!!) πτησεις που ακυρωθηκαν οριστικα. τα συγχαρητηρια μου στην Iberia που προνοησε και δεν εστειλε τη μεσημεριανη της πτηση καθολου. ολες οι υπολοιπες εταιριες που πεταξαν κανονικα -εστω και με πολυωρες καθυστερησεις- και προωθησαν τους επιβατες στους προορισμους τους, ηταν ηλιθιες :wall:

Και την Τεταρτη 05/10 εχει η ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ. Θα συμμετασχουν αραγε και οι ΕΕΚ?

Αν ναι, παει η Ταιβαν.

Τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτά τα CTOT, μας έχετε μαμήσει, έλεος πια, θα κερδίσετε κάτι χτυπώντας κάθε μέρα όλη μέρα τα πληρώματα; Έχουμε ξεχάσει πώς είναι το σπίτι μας πια. Ιδρώνει νομίζετε το αυτί κανενός υπεύθυνου αν ο χ επιβάτης πήγε στον προορισμό του 3 ώρες μετά;