Αδελφέ μου αν είχα αυτοκίνητο και κινητό της εταιρείας θα ταξίδευα business class και δεν θα έψαχνα τη φθηνότερη πτήση με ανταπόκριση 8 ωρών στη Ζυρίχη (απλά το αναφέρω, προφανώς και δεν το ήξερες).
Επίσης, τους μειώνεις τα έσοδα, αλλά σπας τα νεύρα χιλιάδων πολιτών που έχουν προγραμματίσει/κανονίσει ταξίδια κλπ κλπ, εσύ τα ξέρεις καλύτερα, μην τα λέμε χωρίς να έχουν νόημα. Όπως και ήδη ξέρεις πως είτε απεργήσεις είτε όχι, η πορεία σου (όπως και όλων μας) είναι προδιαγεγραμμένη. Να πεις ότι αρνείσαι να ελέγξεις αεροπλάνο πολιτικού που πάει σημαντικό ταξίδι (ή χειρότερα, διακοπές), να έρθω από κάτω και να κουνάω σημαίες μαζί σου... το να κόβεις έτσι όμως τις ζωές και τα σχέδια χιλιάδων αθώων πολιτών (που όπως εσύ λένε το ψωμί, ψωμάκι) το θεωρώ άσχημο.
Άσχετο, αλλά επίκαιρο. Πριν 2 μήνες ήμουν μέσα σε ταξί και κάποια πορεία γινόταν στην Τσιμισκή (Θεσσαλονίκη).
Ταξιτζής: "Αντε με τους παλιομ@λ@κες, δεν μας αφήνουν να κάνουμε τη δουλειά μας, να βγάλουμε το ψωμί μας με τις πορείες τους".
Ενάμιση μήνα μετά με θυμάμαι με το αμάξι να περιμένω 4 ώρες στο λιοπύρι για να ανοίξουν οι ταξιτζήδες τους δρόμους και να πάμε στις δουλειές μας.
Συμπέρασμα; Είναι το μόνο που μπορώ να σου δικαιολογήσω... ότι ο καθένας κοιτάει τον κ@λο του και αδιαφορεί παντελώς για τους υπόλοιπους. Ίσως κι εγώ αν είχα τη δυνατότητα (γιατί τώρα αν απεργήσω σαν ιδιωτικός υπάλληλος, μάλλον θα το κάνω μόνιμα, άσχετα αν είναι δικαίωμά μου), να το έκανα...