Aπεργία στην ΥΠΑ

• Thread starter Thread starter SARIDAKIS VASILIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μάλλον το έχετε δει ήδη

GG LGATSITN
211019 LGGGYNYX
(A1659/11 NOTAMN
Q) LGGG/QXXXX/IV/NBO/W /000/999/
A) LGGG B) 1109220930 C) 1109221230
D)SEP 22 0930-1230
E)DUE TO INDUSTRIAL ACTION OF AIR TRAFFIC CONTROL PERSONNEL SERVINGAT ATHINAI/MACEDONIA ACC, ATHINAI/TMA, ATHINAI/ELEFTHERIOS VENIZELOS ATZ/TWR, PARTICIPATING IN GENERAL WORK SUSPENSION OF THE CONFEDERATION OF UNIONS SYNDICATES OF GREEK CIVIL SERVANTS (ADEDY), FLIGHTS WILL BE AFFECTED.
THE FOLLOWING FLIGHTS WILL BE SERVED:
1.TRAFFIC DEPARTING/ARRIVING TO LGTS VIA LWSS/FIR, LBSR/FIR.
2.TRAFFIC DEPARTING/ARRIVING TO LGKR BIA LIBB/FIR, LAAA/FIR.
3.TRAFFIC DEPARTING/ARRIVING TO LGRP VIA LTBB/FIR.
4.ALL ACFT OVERFLYING ATHINAI FIR/HELLAS UIR.
5.VIP FLIGHTS (HEADS OF STATES-PRIME MINISTERS)
6.ALL STATE OPERATIONAL ACFT PARTICIPATING IN SCHEDULED EXERCISES.
7.FLIGHTS IN UNUSUAL OR EMERGENCY SITUATIONS.
8.HOSPITAL FLIGHTS.
9.HUMANITARIAN FLIGHTS
10.SEARCH AND RESCUE FLIGHTS.

Ερωτηση 1. Έτσι ξαφνικά?
Ερώτηση 2. Μόνο η ελεγκτές στην Αθήνα θα απεργήσουν??? Αυτό το θεωρώ αντισυναδελφικό. βλέπε SERVING AT ATHINAI/MACEDONIA ACC, ATHINAI/TMA, ATHINAI/ELEFTHERIOS VENIZELOS ATZ/TWR,
Ερώτηση 3. Γιατί δεν συμπεριλαμβάνει και την SMI, MJT, via Turkey EFL, ZTH, PVK (TMA Andravida) via Italy, HER στης πτήσης που θα εξυπηρετηθούν αφού οι ελεγκτές στα τοπικά αεροδρόμια δεν συμπεριλαμβάνονται στο ΝΟΤΑΜ αρά θα δουλέψουνε κανονικά. Ποιος θα πετάξει θα μου πείτε. Οι Αερολέσχες βρε παιδιά εντός της τερματικής για T&G. Εάν και βάζω στοίχημα ότι δεν θα πάρουνε ούτε αυτές άδεια από τον πύργο, το όποιο θα ήτανε απαράδεκτο εάν γινότανε.

Και έχουμε και συνέχεια
- Sunday, September 25, 2011, 24 hours
- Wednesday, September 28, 2011, 0900Z - 1300Z
- Thursday, October 6, 2011, 24 hours

Παιδιά εγώ μαζί σας, το έχω ξαναπεί, άλλα όχι και έτσι ξαφνικά με τους μίσους να δουλεύουνε.

Ε ρε πάρτυ που θα κάνουν οι αερολέσχες! Θα πήξουμε στα T&Gs!

cooljet,
Η ΑΔΕΔΥ κήρυξε παναττική και όχι πανελλαδική στάση , επομένως οι εργαζόμενοι εκτός Αττικής δεν καλύπτονται. Πρακτικά η μονη δυνατότητα απεργίας που έχουμε ειναι κατω απο την σκέπη της ΑΔΕΔΥ. Έχεις απόλυτο δίκηο για το αιφνιδιαστικο της στάσης ,γιατι ενω η απόφαση της γενικης συνέλευσης ήταν η συμμετοχή σε ΚΑΘΕ απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ κάποιοι δυστυχώς δεν φροντισαν να είναι ξεκάθαρη η σταση του κλάδου . Ολες οι πτήσεις που εξυπηρετούνται απο το ΚΕΠΑΘ ,επηρεάζονται (π.χ. οι αφιξεις στην ΜΤΜΑ Ανδραβίδας ). Ευχαριστούμε για την στάση σου.

cooljet":1mok971g said:
Ερώτηση 3. Γιατί δεν συμπεριλαμβάνει και την SMI, MJT, via Turkey EFL, ZTH, PVK (TMA Andravida) via Italy, HER στης πτήσης που θα εξυπηρετηθούν αφού οι ελεγκτές στα τοπικά αεροδρόμια δεν συμπεριλαμβάνονται στο ΝΟΤΑΜ αρά θα δουλέψουνε κανονικά. Ποιος θα πετάξει θα μου πείτε. Οι Αερολέσχες βρε παιδιά εντός της τερματικής για T&G. Εάν και βάζω στοίχημα ότι δεν θα πάρουνε ούτε αυτές άδεια από τον πύργο, το όποιο θα ήτανε απαράδεκτο εάν γινότανε.

Γιατί στα αεροδρόμια που αναφέρεις οι αφίξεις/αναχωρήσεις γίνονται handoff από το Αthina/Macedonia ACC στην αντίστοιχη Προσέγγιση και αντιστρόφως, ενώ στις εξαιρέσεις που περιλαμβάνονται στο ΝΟΤΑΜ γίνονται handoff από/προς το γειτονικό ACC.

Τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος χάσει πτήση εξαιτίας απεργίας;Αποζημιώνεται ή κλαίει με μαύρο δάκρυ;

Σε πτήση της A3 που είχα τον Ιούνιο και ακυρώθηκε λόγω απεργιών μου είπανε αλλαγή πτήσης ή επιστροφή της αξίας του εισιτηρίου.

την κυριακη επιστρεφω με πτηση που εχει προγραμματισμενη ωρα αφιξης στις 23.00....λογικα θα αναχωρησει με καποια καθυστερηση προκειμενου να προσγεωθει με τη ληξη της απεργιας, ή θα εχω παρεταιρω προβληματα στο αεροδρομιο αναχωρησης? η αεροπορικη εταιρια μεχρι στιγμης ΅δε γνωριζει τιποτα΅...

Η διοικηση της ΥΠΑ εχει προσφυγει στην δικαιοσυνη για να κριθει παρανομη και καταχρηστικη η 24ωρη απεργια στις 25/9. Οπως αναμενεται λογικα το δικαστηριο θα την κρινει ως ετσι (οπως αλλωστε γινεται παντα) αφου στην απεργια δεν συμμετεχει και η ΑΔΕΔΥ.

Εξαρτάται αν πετάς με ελληνική ή αλλοδαπή εταιρία. Αν πετάς με αλλοδαπή που φτάνει στις 23.00, το πιο πιθανό είναι είναι ξεκινήσει αργότερα από την προέλευσή της για να φτάσει μετά τη λήξη της απεργίας. Το πρόβλημα είναι αν πετάς με ελληνική καθόσον για να έρθει το αεροπλάνο να σε πάρει πρέπει πρώτα να απογειωθεί από την Ελλάδα. Στην δεύτερη περίπτωση δυστυχώς ανήκω εγώ που προβλέπεται βάση schedule να επιστρέψω περί τις 19.00 την Κυριακή, αλλά αν γίνει η απεργία φοβάμαι ότι τελικά Δευτέρα θα γυρίσω :cry: