Απογοήτευση Athens Airways

• Thread starter Thread starter djpap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ααααχ..Και η πλακα ειναι οτι ορισμενους τους πειραζε το δημοσιο και η πΟΑ, και τωρα λενε "Ρε γαμωτο να που υπηρχαν και χειροτερα!!!!"... :banana:

Η απογοητευση οντως ειναι η ZF η οποια δεν εχει δημιουργησει τις βασεις να μπει δυναμικα και να δημιουργησει πατημα ωστε να κανει ενα καλο ονομα, και να εκμεταλευτει αποτλεσματικα την συγχωνευση (οταν και αν τελικα εγκριθει και γινει) των 2 μεγαλυτερων εταιριων και το κενο που θα αφησει αυτη στο εσωτερικο της χωρας.

Ως τωρα ειδαμε μια εταιρια που:
ΔΕΝ εχει σταθερο προγραμμα δρομολογιων (οτι κατσει οποτε κατσει)
ΔΕΝ εχει σταθερα συγκεκριμενα αεροσκαφη να εκτελουν τα δρομολογια (ποτε DH3-ποτε ΑΤ4 και γενικα οτι να'ναι!)
ΔΕΝ εχει μπει στα αναλογα συστηματα ωστε να μπορουν οι πρακτορες να κλεινουν εισιτηρια με αλλες εταιριες (με την πΟΑ εκλεινες απο Αυστραλια οπως ειχε πει και ο aakunz και εφτανες μεχρι εδω με 1 εισιτηριο στη πατριδα σου και δεν πληρωνες υπερβαρα κλπ γιατι ηταν ολα τα δρομολοια σε ενα εισιτηριο)
ΔΕΝ εχει κανει κανενα σοβαρο ονομα στο χωρο (δεν τη ξερει ΚΑΝΕΝΑΣ ξενος)
ΔΕΝ εχει κανει καμια σοβαρη διαφημιση
ΔΕΝ εκτελει το προγραμμα στην ωρα της
ΔΕΝ δειχνει οτι μπορει να εκμεταλευτει εστω στο ελαχιστο το κενο που θα δημιουργηθει
ΔΕΝ ΔΙΧΝΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!

Αυτα και ειναι αρκετα για να επιβεβαιωσουν το ρητο..."Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια"...
Αλλα δε πειραζει, πετατε με το προσωπικο σας τζετ! :thx:

ΔΕΝ ντρεπονται λεω εγω...Και αυτοι και στην ΥΠΑ...Αλλα το ειχα πει εγω...Οι αγονες γραμμες θα γινουν οπως στα πλοια...Βαλε το καθε σαραβαλο να παει καπου απλα να τσεπωσω την επιδοτηση και βλεπουμε για αυριο...

Ιδιωτικη πρωτοβουλια σου λεει μετα...Αμα περιμενεις τη κρατικη επιδοτιση σκ@τ@ ιδιωτης εισαι.

Καλημέρα και καλό μήνα, χτες νομιζω πως ειδα το CMA στο αεροδρομιο της μυτιληνης στο parking στην ακρη του διαδρομου.

Άρα έχουμε χάσει κάποιο επεισόδιο και έχει φύγει το CMC.

Ναι, αυτό το θυμάμαι καλά γιατί ήταν πηγή από άτομο στην Αγγλία (όπου και γύρισε το CMB). Τελικά όμως το C δεν είχε φύγει τότε. Προφανώς έφυγε... νύχτα, κάποια στιγμή αργότερα. Θα το ψάξω. :wink:

Είχα γράψει σε προηγούμενη ανάρτησή μου, ότι παρ' όλο που έχω πετάξει πολλές φορές με την ZF τους τελευταίους μήνες, δεν έχω μπει ποτέ στα Embraer. Λοιπόν σήμερα μπήκα. Μόνο που πρέπει να προσέχω τι εύχομαι άλλη φορά. Διότι άλλο να θέλεις να ΜΠΕΙΣ σε ένα αεροπλάνο και άλλο να θέλεις να ΠΕΤΆΞΕΙΣ. Διότι σήμερα απλώς μπήκα, το είδα και έφυγα. Πως έχει η ιστορία; Στις 16:30 ήταν προγραμματισμένη η πτήση Αθήνα - Κύθηρα. Στις 16:15 μας ενημέρωσαν ότι η πτήση θα καθυστερήσει 30 λεπτά λόγω καθυστερημένης άφιξης του αεροσκάφους. Μετά από 40 λεπτά μας ενημέρωσαν οτι η πτήση θα καθυστερήσει για άλλα 40 λεπτά εξαιτίας των δυσμενών :oops: καιρικών συνθηκών στο αεροδρόμιο των Κυθήρων (να σημειώσω ότι οι πληροφορίες από τους δικούς μας που μας περίμεναν στα Κύθηρα μιλούσαν για σχεδόν καλό καιρό - αραιά σύννεφα - σε μεγάλο υψόμετρο - άνεμος νοτιοδυτικός 4-5 μποφόρ: οι πληροφορίες προέρχονται από τοπικό ερασιτεχνικό μετερεωλογικό σταθμό στο νησί και τις μεταφέρω με επιφύλαξη). Με το που τελείωσε την ανακοίνωση για τη καθυστέρηση της δικής μας πτήσης ανακοινώθηκε η αναχώρηση της πτήσεις προς Καβάλα που είχε προγραμματισμένη αναχώρηση 50 λεπτά μετά από εμάς (γι' αυτήν βρήκαν αεροσκάφος). Στις 18:00 ανακοίνωσαν την έναρξη επιβίβασης. Μας πήγαν στο EMBRAER :banana: μας έβαλαν μέσα και περιμέναμε. Και περιμέναμε. Και περιμέναμε... Μετά από 20 λεπτά δοκιμών, μας είπαν ότι υπάρχει βλάβη. Μετά από άλλα 15 λεπτά, μας κατέβασαν και μας πήγαν και πάλι στην αίθουσα αναχωρήσεων. 20 λεπτά μετά μας είπαν ότι η πτήση ακυρώνεται λόγω τεχνικού προβλήματος. :thx: Από τις 14:00 (που έφυγα από το σπίτι) μέχρι τις 21:00 (που επέστρεψα) έχουμε 7 ώρες. Σε 7 ώρες θα είχα πάει στα Κύθηρα με το πλοίο από το Πειραιά. Πολλά συγχαρητήρια θέλω να δώσω στην ιδιοκτησία της Athens, πραγματικά έχει όραμα για την ελληνική ναυτιλία :with: . Επίσης, εάν το forum το παρακολουθεί κάποιος υπάλληλος της ΥΠΑ, ας το δει το θέμα γιατί η κατάσταση έχει φθάσει στα άκρα :rant: .

Γιατί δεν την μετονομάζουνε σε "Cancelled Airways"?

Η συγκεκριμένη πτήση είχε και μερικούς άτυχους Ελληνες εξ Ωκεανίας, που έκαναν το λάθος να επιλέξουν το ανερχόμενο αστέρι των ελληνικών αερομεταφορών για να μεταβούν στην ιδιαίτερή τους πατρίδα, αντί του πάντοτε συνεπούς και αξιόπλοου "Βιτσέντζου Κορνάρου". Ο λόγοι ήταν απλοί: α) ήθελαν να φτάσουν με το φως της μέρας στο σπίτι τους, που ήταν κλειστό 9 μήνες... β) πίστευαν ότι ήταν βολικότερο να περιμένουν στο αεροδρόμιο από το να πάνε στο λιμάνι. Θεωρητικά είχαν δίκιο. Στην πράξη όμως...

Τουλάχιστον πήρατε τά λεφτά σας πίσω ή πήγαν κι'αυτά υπέρ τού "οράματος";

Είναι λυπηρό πάντως γιατί απο'όσα είχα διαβάσει στην αρχή,η εταιρεία είχε ξεκινήσει μέ καλές προοπτικές.

Ωστόσο,και ένας ξάδερφός μου που πέρυσι το καλοκαίρι ήθελε να έρθη από SKG και ρώταγε γιά τιμές,τού είπαν κάτι εξωφρενικά νούμερα και φυσικά κατέφυγε στάς αγκάλας τού κυρ-Θόδωρου (διότι ο Ανδρέας δέν είχε αναλάβει δράση ακόμα).

ΥΓ @aakunz:καί το πάντοτε συνεπές και αξιόπλοο "Εξπρές Πήγασος",σέ 7 ώρες την έκανε την διαδρομή όταν πήγα στά Κύθηρα τό καλοκαίρι τού 2008.Οσο γιά τούς άτυχους Ελληνες εξ Ωκεανίας,σίγουρα θά ευχόντουσαν νά είχε πάρει τίς γραμμές η Air Papua....