Απογοήτευση Athens Airways

• Thread starter Thread starter djpap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλό θα ήταν η Athens Airways να μην καταντήσει Hellas Jet νο. 2 με το "κοινωνικό έργο" που έκτελεί στις στις 9 άγονες γραμμές που έχει αναλάβει.

Διαβάζοντας προσεκτικά όλα τα posts, αυτό που θα ήθελα να προσθέσω είναι πως όλα μπορούν να συμβούν ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες. Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν σε ταξίδι μου με τη "Μεγάλη" Swissair είχα αναγκαστεί, λόγω τεχνικού προβλήματος να πετάξω με αεροσκάφος της Crossair... και τότε οι περισσότεροι επιβάτες το είχαν θεωρήσει "εγκληματικό" από πλευράς εταιρείας!
Για μένα σημαντικό είναι το "after sales" service...
όσο για την εν λόγω εταιρεία την Athens airways, σε ένα και μοναδικό ταξίδι που έχω κάνει, όλα πήγαν περίφημα.

Kαι για κάποιους άλλους,σε πολλά και επαναλαμβανόμενα ταξίδια τους με την εταιρεία,πήγαν όλα στραβά.
Α,για να μη το ξεχάσω:Τι ακριβώς είναι το "after-sales service" της εν λόγω εταιρείας;Γιατί αν εννοείτε τις "μετά απο τη πτήση παρεχόμενες υπηρεσίες" θα σας παρακαλέσω να το ξανασκεφτείτε.Ευχαριστώ.

ίσως και να μην υπάρχει τέτοιο τμήμα στην εν λόγω εταιρεία...συμφωνώ...αν και δε το χρειάστηκα. Απλά το ότι είχα ένα καλό ταξίδι στο ένα και μοναδικό που έκανα με την Athens Airways δείχνει επιτυχία 100% αλλά από την άλλη πλευρά δεν είναι και δείγμα αντιπροσωπευτικό.

Αυτό το αεροσκάφος DH3-1 που έβαλε για ΑΘΗΝΑ-θεσσαλονίκη,ξέρει κανείς τίποτα?τί λέει?

δεν λεει τιποτα...ειναι ακομα μικρο... απλα πεταει που και που

Δεν είναι αυτό το βουλγάρικο που έχει ''φοβίσει'' κόσμο?
έχει πετάξει κάποιος μαζί του να μας πει εντυπώσεις?

Δεν είναι το ξακουστό "Βουλγάρικο". Είναι ίδιας χωρητικότητας με τα υπόλοιπα στα χρώματα της ZF και είναι αρκετά καλό σαν αεροσκάφος. Το Βουλγάρικο είναι ATR42 και είναι κατάλευκο (εκτός από τις γκρι πινελιές βρώμας που έχει πάνω του).

EYGENIS":3kb838c4 said:
Αυτό το αεροσκάφος DH3-1 που έβαλε για ΑΘΗΝΑ-θεσσαλονίκη,ξέρει κανείς τίποτα?τί λέει?

Το -1 δεν ξέρω τι είναι. Το DH3 ξερω ότι είναι το DHC-8 Dash 8-300 που έχει η Athens leased για το καλοκαίρι ...νομίζω. :D

Πάντως,χωρίς να έχω τίποτα απολύτως με τα ελικοφόρα,θα έλεγα οτι το εμπραεράκι είναι άλλη φάση...