Argo Airways

• Thread starter Thread starter stiv
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γράφει όμως το άρθρο «Κάθε μέρα πάμε και καλύτερα»
Τι ακριβώς σημαίνει όμως αυτό? γιατί αυτό μπορείς να το ισχυριστείς μάξιμουμ 9 μέρες, με τη προυπόθεση οτι την πρώτη μέρα πέταξε άδειο το αεροπλάνο, και την τελευταία γεμάτο!
και κάπου εκεί φτάνει τα όρια :D

Δεν είμαι αντίθετος με την εταιρία μην θεωρηθεί το σχόλιο μου αρνητικό! Απλά είμαι λίγο σκεπτικός με την βιωσιμότητα της επένδυσης, και φυσικά με το ανώτερο σχόλιο :)
Καλή συνέχεια πάντως σε κάθε περίπτωση

...Μάλιστα η αντινομάρχης επικοινώνησε με την εταιρία πετρελαιοειδών και η απάντηση ήταν ότι πρέπει να καλυφθεί το κόστος του υπαλλήλου, που υπολογίστηκε σε 4.500 € μηνιαίως...

Πού είναι αυτή η θέση να δώσω βιογραφικό???

Όσο για αυτά:
...Η αντινομάρχης επισήμανε ότι υπάρχει πρόβλημα, καθώς πρόκειται για μια νέα εταιρία, που εκ των πραγμάτων έχει έξοδα, διότι είναι αρχές ακόμη και δεν την έχει μάθει ο κόσμος, αλλά είναι και χειμερινή περίοδος, οπότε «πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να τη βοηθήσουμε να σταθεί για να συνεισφέρει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής»

Αυτά, οι δύο πλευρές, όφειλαν να τα προβλέψουν απο πρίν... Όλες οι επιχειρήσεις έχουν έκτακτα και ανοργάνωτα (και γαμ :5:) έξοδα... Εκτός και αν η ΕΚΟ τους την έκανε γυριστή...

Κρίμα, πάντως... Μόνοι μας βάζουμε τα χέρια και βγάζουμε τα μάτια μας...