Argo Airways

• Thread starter Thread starter stiv
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Είναι περισσότερο ενημερωμένοι και από το site της ίδιας της argoairways. Σύμφωνα με την εταιρία, ο μόνος τρόπος αγοράς εισιτηρίων είναι από το διαδίκτυο. Σε 5 μέρες πετάνε σύμφωνα με το δημοσίευμα, αλλά δεν άνοιξαν τη σελίδα να αγοράσουμε εισιτήριο? Εγώ πάντως θέλω άμεσα ένα roundtrip Σκιάθο για sightseeing. Με ~100 ευρώ αξίζει τον κόπο, έστω για μία φορά...

Ωστόσο,πρίν λίγο έλαβα email από φίλο μου που περιείχε άρθρο στό capital.gr όπου ο κος Παναγιώτου,ο Διευθύνων Σύμβουλος τής Argo έλεγε οτι τά μαζεύουν και φεύγουν,καί εξέφραζε τά γνωστά παράπονα,όπως γιά την περιβαλλοντολογική (καί όχι "περιβαλλοντική" ή "περιβαντολογική",όπως έχω δεί πολλάκις νά τό γράφουν διάφοροι σέ διάφορα άρθρα καί sites) μελέτη που τους ζητάνε,κλπ κλπ.Δέν μπόρεσα να βρώ το συγκεκριμένο άρθρο καί ζήτησα από τον φίλο μου να μού στείλη το link,αλλά είναι κι'αυτός σέ διακοπές long-play...

Τη μια μερα εδω με το νουμερο του AOC, την αλλη τα μαζευουν και την κανουν.. Τεσπα.. Πιστευετε οτι το καρτελ των καπετανιων θα αφησει (η θα αφηνε) να μπει σφηνα μια αεροπορικη εταιρεια που εχει ουτως η αλλως αγνωστο μελλον σε ενα αγνωστο περιβαλλον επιχηρησεων (Αιγαιο) ?

Όλα τα άσχετα posts που δεν είχαν να κάνουν με την Argo αλλά με το καθεστώς των υδροπλάνων, μεταφέρθηκαν σε νέο topic, στα Γενικά Θέματα.
Έχουμε πει επανειλημμένα να αξιολογείτε τι γράφετε και που το γράφετε. Εδώ και δεκάδες posts, η Argo έχει αναφερθεί σε 1-2 μηνύματα!
Επιστροφή λοιπόν σε ότι έχει να κάνει με την εταιρία.

Έμαθε κανείς κάτι νεότερο για την εταιρεία, διότι μου είπανε σήμερα ότι ξεκινάει στις 12 Οκτωβρίου δρομολόγια..ισχύει?

Και εκει που λεγαμε τι θα γινει τελος παντων με την εταιρεια και το αεροπλανο της, μπαμ εσκασε μυτη στο Βολο και ανακοινωσε οτι αρχιζει τις πτησεις στις 12.10, με 2 πτησεις εκτελωντας το Βολος-Σκιαθος, μια πρωι και μια απογευμα. Μολις τα υδατοδρομια ολοκληρωθουν στη Σκοπελο και την Αλοννησο, το προγραμμα πτησεων θα επεκταθειγια τις Βορειες Σποραδες. Το Νοεμβριο δε σχεδιαζει και τις πτησεις για Θεσσαλονικη και Αθηνα, ενω ενα 2ο αεροπλανο χωρητικοτητας 19 θεσεων θα παραληφθει μεχρι το τελος του χρονου!

οεο για να δουμε τι εξελιξεις θα εχουμε!

Φαίνεται λοιπόν οτι η περιβαλλοντολογική μελέτη γιά το λιμάνι τού Βόλου ολοκληρώθηκε και ήταν θετική.

Νά τούς δώ τούς Argείτες νά προσθαλασσώνωνται (καί δή μ'αυτό το υπερμεγέθες υδροπλάνο) έξω από την Σκιάθο Δεκεμβριάτικα μέ 7ρι καί τί στόν κόσμο....

Πάντως τό terminal τού νέου διεθνούς υδραεροδρομίου Βόλου RIGAS FEREOS (LGBF) μιά χαρά φαίνεται.Τύφλα νά'χη τό CDG....

Γιατι τοση ειρωνια και αρνητικοτητα φιλε μου??? Απ'οσο θυμαμαι οτι σχολιο εχεις κανει για τα υδροπλανα μιλας μονο για τα μποφορ και "αν ετσι" και ''αν αλλιως" και και και.... τοσο πολυ σε πειραξε αυτος ο εναλλακτικος τροπος μεταφορας?? Αλλα τι ρωταω παλι θα αρχισεις να μιλας για αεροπλανα και βαπορια....