drakkar
Low-Cost-Class-Member
Αμαν αγαπητέ μου fotis, τί μου το έκανες αυτό???? Είχα μπροστά μου το πιάτο με το μεσημεριανό και μου έφυγε το πηρούνι-μπουκιά απο το χέρι!!!! Προειδοποιούν πρώτα!!!!! Τί ήταν αυτό???? Θα νηστέυω ένα μηνα μετά απο αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!fotis":1xgie6kz said:
Ασχετο : singapore girl κτλ, τί ακριβώς παθάινετε οι άνδρες με αεροσυνοδούς, νοσοκόμες κλπ. Να το θεωρήσουμε αταβιστικο κατάλοιπο που παραπέμπει στις εποχές που η γυνή ήτο αποκλειστικά service provider??? Αμαν πια...Περιμένω να ακούσω επιτέλους καποιον να αποκαλεί άγγελο μια γυναίκα πιλότο (ή αυτό σας ζορίζει λίγο????)

Η νυχτερινή φωτογραφία των Πετρόνας... no comments
  Η νυχτερινή φωτογραφία των Πετρόνας... no comments   Μήπως όμως ξέχασες κάτι? Που είναι η Κριστίνα? Μας "πήρες" τα μάτια για τη Κριστίνα, μην γίνει σαν το Singapore Girl
 Μήπως όμως ξέχασες κάτι? Που είναι η Κριστίνα? Μας "πήρες" τα μάτια για τη Κριστίνα, μην γίνει σαν το Singapore Girl   

Όπως και πολλές γυναίκες έχουν το ανάλογο φετίχ με στολές στους άντρες....
 Όπως και πολλές γυναίκες έχουν το ανάλογο φετίχ με στολές στους άντρες....  (Πάντα στην σφαιρα της φαντασίας μου :twisted: )
 (Πάντα στην σφαιρα της φαντασίας μου :twisted: ) .
 . .Θα θέλαμε στο τέλος του Report,να μάθουμε και το συνολικό κόστος, αν είναι εύκολο
 .Θα θέλαμε στο τέλος του Report,να μάθουμε και το συνολικό κόστος, αν είναι εύκολο  

. Eγω εχω μια πιο απλη εξηγηση: Ειμαι / ειμαστε λατρεις του ωραιου !
 . Eγω εχω μια πιο απλη εξηγηση: Ειμαι / ειμαστε λατρεις του ωραιου ! μαζι μου: Κουκλα και πολυ καλο παιδι. Η Emirates ξερει να διαλεγει.
 μαζι μου: Κουκλα και πολυ καλο παιδι. Η Emirates ξερει να διαλεγει.