Asian Trip – SYD to SIN, PVG and KUL with SQ

• Thread starter Thread starter 6circles
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
fotis":1xgie6kz said:
Αμαν αγαπητέ μου fotis, τί μου το έκανες αυτό???? Είχα μπροστά μου το πιάτο με το μεσημεριανό και μου έφυγε το πηρούνι-μπουκιά απο το χέρι!!!! Προειδοποιούν πρώτα!!!!! Τί ήταν αυτό???? Θα νηστέυω ένα μηνα μετά απο αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!
Ασχετο : singapore girl κτλ, τί ακριβώς παθάινετε οι άνδρες με αεροσυνοδούς, νοσοκόμες κλπ. Να το θεωρήσουμε αταβιστικο κατάλοιπο που παραπέμπει στις εποχές που η γυνή ήτο αποκλειστικά service provider??? Αμαν πια...Περιμένω να ακούσω επιτέλους καποιον να αποκαλεί άγγελο μια γυναίκα πιλότο (ή αυτό σας ζορίζει λίγο????)

Μάλλον τους ζορίζει λίγο...!!!

Πραγματικά πολυ ωραίο το report σου. Ειδικά οι φωτογραφίες απο KL δίνουν μια πλήρη γενική εικόνα 8) Η νυχτερινή φωτογραφία των Πετρόνας... no comments :thx: Μήπως όμως ξέχασες κάτι? Που είναι η Κριστίνα? Μας "πήρες" τα μάτια για τη Κριστίνα, μην γίνει σαν το Singapore Girl :lol: . Περιμένουμε και το υπόλοιπο!

drakkar":1kcdtkhq said:
Ασχετο : singapore girl κτλ, τί ακριβώς παθάινετε οι άνδρες με αεροσυνοδούς, νοσοκόμες κλπ. Να το θεωρήσουμε αταβιστικο κατάλοιπο που παραπέμπει στις εποχές που η γυνή ήτο αποκλειστικά service provider???

Όχι αγαπητή, είναι απλούστατα φετίχ :D Χωρίς να μπαίνουμε σε γαργαλιστικά σε trip report, ο συνδυασμός formal + λίγο εξουσία + υποχρέωση στην φροντίδα μας, είναι γοητευτικότατος. :wink: Όπως και πολλές γυναίκες έχουν το ανάλογο φετίχ με στολές στους άντρες.... :D

Επιστρέφω στο διάβασμα του TR μπάς και γράψω κανένα on-topic σχόλιο τώρα :lol:

ΥΓ: Εμένα δεν μου αρέσουν τα Singapore Girls βρε παιδιά (βλέπω φωτιά και ιερά εξέταση να έρχεται :evil: )

1)Καταπληκτικότατη αρχιτεκτονική.
2)Η Κριστίνα μου φάνηκε πολύ καλύτερη απο το Singapore Girl :roll: (Πάντα στην σφαιρα της φαντασίας μου :twisted: )
3)Ζήλεψα που έχουν Β777, για 35λεπτη πτήση :shock: .Θα το θέλαμε κι εμείς στο ATH - SKG -ATH :mrgreen: .
4)Σκέτη απόλαυση όλο το ταξίδι.Έχω ζηλέψει :wall: .Θα θέλαμε στο τέλος του Report,να μάθουμε και το συνολικό κόστος, αν είναι εύκολο :wink:
5)Δώσε στον λαό και το υπόλοιπο :thx:

Αγαπητοι συνφορουμιτες και λοιποι aerosexuals :mrgreen: , ευχαριστω ολους σας για τα σχολια και τις παρατηρησεις σας. Ολα δεκτα !

drakkar":gaulxbzi said:
Ασχετο : singapore girl κτλ, τί ακριβώς παθάινετε οι άνδρες με αεροσυνοδούς, νοσοκόμες κλπ. Να το θεωρήσουμε αταβιστικο κατάλοιπο που παραπέμπει στις εποχές που η γυνή ήτο αποκλειστικά service provider??? Αμαν πια...Περιμένω να ακούσω επιτέλους καποιον να αποκαλεί άγγελο μια γυναίκα πιλότο (ή αυτό σας ζορίζει λίγο????)

Δεν ξερω αν ειναι φετιχ και αυτο περι "αταβιστικου καταλοιπου" μαλλον χρηζει μεταφρασης φιλτατε / η drakkar :) . Eγω εχω μια πιο απλη εξηγηση: Ειμαι / ειμαστε λατρεις του ωραιου !

thanosp":gaulxbzi said:
Πραγματικά πολυ ωραίο το report σου. Ειδικά οι φωτογραφίες απο KL δίνουν μια πλήρη γενική εικόνα 8) Η νυχτερινή φωτογραφία των Πετρόνας... no comments :thx: Μήπως όμως ξέχασες κάτι? Που είναι η Κριστίνα? Μας "πήρες" τα μάτια για τη Κριστίνα, μην γίνει σαν το Singapore Girl :lol: . Περιμένουμε και το υπόλοιπο!

Ευχαριστω thanosp ! Οσο για την γλυκυτατη Κριστινα, τς τς τς τς, δεν εχεις ακουσει οτι δεν εκθετουν ΠΟΤΕ μια δεσποινιδα :wink:. Παντως αφου την ειδα εγω, οι υπολοιποι απλως πρεπει να συμφωνησετε :6: μαζι μου: Κουκλα και πολυ καλο παιδι. Η Emirates ξερει να διαλεγει. :great:

sotisdiv":gaulxbzi said:
4)Σκέτη απόλαυση όλο το ταξίδι.Έχω ζηλέψει .Θα θέλαμε στο τέλος του Report,να μάθουμε και το συνολικό κόστος, αν είναι εύκολο
5)Δώσε στον λαό και το υπόλοιπο

Ευχαριστω φιλε sotisdiv. Τωρα τι τιμες να σου δωσω για το ταξειδι, δεν ξερω. Σε σχεση με αεροπορικα εισητηρια, εσυ εισαι Αθηνα εγω ειμαι Συδνευ, καταλαβαινεις...
Ενδεικτικα εμεινα στην Σανγκαη στο Sofitel Hyland με 220 δολ. Αυστραλιας την βραδια, στην ΚΛ εμεινα στο Sheraton Imperial με 150 περ. την βραδια και στην Σινγκαπουρη στο Sheraton Towers με 260 την βραδια. Ολα περιελαμβαναν και πρωινο. Συνολικα η διαμονη μου κοστισε περ. 1800 δολ. Αυστραλιας, δηλ. 1050 ευρω, νομιζω πολυ καλη τιμη για ξενοδοχεια 4 και 5 αστερων.

Πολύ ωραίες και γλαφυρές οι περιγραφές (ετοίμασε βιογραφικό για Τάσο Δούση!). Αν μπορείς, δώσε λιγο και info για τα θέματα security στα αεροδρόμια εκεί. Ηταν πολύ strict οι ελεγχοι, είδες καμιά διαδικασία ελέγχου που να σε εντυπωσίασε? Οχι μόνο για τον κίνδυνο τρομοκρατίας , αλλά και για ναρκωτικά κλπ με ενδιαφέρει. Θεωρητικά θα πρέπει να έχουν σφίξει πολύ.
Οσο για τα φετιχ...αχ..βρεμμένο φτερό αεροπλάνου που σας χρειάζετε...επιβεβαιώσατε όλοι σας ότι ακολουθείτε το αρχετυπο libido του άνθρωπο των σπηλαίων. Τελικά ο ανηρ είναι το μόνο ζωό που διεφυγε της εξέλιξης, ακομη και αν σήμερα πετάει!..(πάντως πολύ πετυχημένος ο όρος aerosexual, έγραψες!) :D

Γεια σου drakkar. Δεν μπορω να θυμηθω κατι που να με εντυπωσιασε σε σχεση με τις διαδικασιες ελεγχου ασφαλειας στην Ασια. Αν μη τι αλλο, αν ξαναδεις τα γραφομενα μου τα πραγματα ηταν μαλλον χαλαρα. Δεν μου ανοιξαν καμια χειραποσκευη η βαλιτσα πουθενα για εκτεταμενο ελεγχο.

Στην Σιγκαπουρη δε και στην ΚΛ οι ουρες και ο ελεγχος διαβατηριων ηταν θεμα δευτερολεπτων στην κυριολεξια. Στην Σανγκαη ο ελεγχος διαβατηριων περιελαμβανε μεγαλη αναμονη στην ουρα, αλλιως τιποτα, ουτε μια ανακριση, ουτε εστω μια σφαλιαρα η ενα ψιλοβασανιστηριο :D . Μαλιστα οταν πηρα την βαλιτσα μου απο τον ιμαντα και στα 3 αεροδρομια, περασα με εντυπωσιακη ταχυτητα απο το "πρασινο" σημειο ελεγχου ( Nothing to Declare ) χωρις να με κοιταξει καν καποιος.

Απο τις εμπειριες μου μεχρι τωρα, εκει που ο ελεγχος ειναι αυστηρος, ( και ειδικα για ναρκωτικα ) ειναι στην Ευρωπη, οταν φτανεις απο την Ασια. Στην Φρανκφουρτη π.χ πριν κατι χρονια ειχε γινει ελεγχος διαβατηριων ολων μεσα στο αεροσκαφος ( Λουφτχανσα απο Σιγκαπουρη ), και μεσα στο αεροδρομιο μου ανοιξαν τις βαλιτσες και ψαχνανε για τουλαχιστον 10 λεπτα. :roll:

Υ.Γ. Ποιος ειναι ο Τασος Δουσης;;

Ο Τάσος Δούσης είναι δημοσιογράφος που κάνει μια πολύ πετυχημένη ταξιδιωτική εκπομπή στην τηλεόραση και παράλληλα εκδίδει ένα ταξιδιωτικό περιοδικό,το "ICONS"

By the way το TR ήταν από τα καλύτερα που έχω διαβάσει και μου γέννησε παράξενες επιθυμίες. Άρχισα να σκέφτομαι να κάνω ένα ταξίδι στη Σιγγαπούρη (προς το τέλος της χρονιάς) όχι τόσο για να δω την πόλη αλλά για να πετάξω με το Α380 :thx: :thx: :thx: . Πρακτικά θα είναι ένα 3ήμερο ταξίδι στον αέρα με μια διακοπή για διαφημήσεις στη Σιγγαπούρη και μάλιστα μέσα στο αεροδρόμιο. Θα ήθελα λοιπόν να μάθω αν στο ξενοδοχείο του Changi μπορείς να μείνεις για περισσότερες απο 6 ώρες. Μπήκα στο site και είδα ότι μπορείς να αγοράσεις Boxes (6ωρα) διαμονής. Επίσης επειδή το πλάνο που έχω στο μυαλο μου είναι ATH-SIN-SYD και πίσω με ολιγόωρη παραμονή σε SIN & SYD θα μπορούσες να μου πείς αν το αεροδρόμιο απέχει πολύ από το κέντρο και των δύο πόλεων έτσι ώστε να μπορέσω να πεταχτώ για λίγο sightseeing?

Φιλε flying Doc,
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου στο ποιος ειναι ο Τασος Δουσης και τα υπολοιπα καλα σου λογια.

Οσο για τις δικες σου ερωτησεις σχετικα με Σινγκαπουρη, ειμαι αρκετα σιγουρος οτι μπορεις να αγορασεις μοναχα ΕΝΑ 6ωρο πακετο διαμονης, και οχι δευτερο. Ομως δεν χανεις τιποτα να τους στειλεις ενα μυνημα. Οσο για το κεντρο της Σιγκαπουρης , αυτο ειναι γυρω στα 20 χλμ. νοτιοδυτικα απο το Changi, κοντα στα 20 λεπτα διαδρομη, αναλογα με την κινηση. Δεν θα πρεπει να σου κοστισει πανω απο SGD 20 εκτος κι αν σε "ψαρεψει" ταξι - λιμουσινα οποτε θα πληρωσεις γυρω στα SGD 35.
Να ζητησεις να κατεβεις στο Boat Quay αν θες να εισαι στο επιχειρηματικο κεντρο της Σιγκαπουρης.

Για το Συδνευ, η αποσταση ειναι πιο μικρη ( 12 χλμ ) αλλα σαφως πιο μεγαλη σε χρονο ( πανω απο μιση ωρα ) λογω πολλης κυκλοφοριας ειδικα το πρωι που φτανει το Α380. Δεν εχω ιδεα ποσο κοστιζει η διαδρομη με ταξι ( !!! ) γιατι απλουστατα δεν τα χρησιμοποιω :| . Συγγνωμη. Ομως θα ρωτησω και θα σου πω.
Στο Συδνευ να ζητησεις να σε κατεβασουν στο Circular Quay ( Σερκιουλαρ Κι ) γιατι αν εχεις μονο λιγες ωρες εκει ειναι που θα δεις τα καλυτερα αξιοθεατα ( Harbour Bridge & Opera House ). :great: