Astra Airlines

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Το οποίο θα βαφτεί σε μπλε χρώματα ή θα μείνει έτσι;Μήπως γνωρίζεις πέρα από Μόσχα προς ποιες άλλες πόλεις θα εκτελεί πτήσεις;
 
Έχουν δικαιώματα για Μόσχα, Ροστόφ και Αγ. Πετρούπολη ενώ με τις νέες κατανομές που τρέχουν τώρα μένει το Καζάν.
 
Καθώς και Ομσκ, Νοβοσιμπιρσκ.
 
τελικα μονο με τα 2 RJ θα πεταει η εταιρεια?
 
xristos":1zmdi6dm said:
Έφτασε σήμερα 738 της AMC Airlines που θα αναλάβει τις πτήσεις της εταιρείας προς Ρωσία.

Συγκεκριμένα, είναι το SU-BPZ και απ' ότι διαβάζω είναι wet lease πράγμα που σημαίνει οτι μην περιμένετε να το δείτε με "χρώματα" Astra.
 
Ξερει κανείς, εκτός από τα προαναφερθεντα δρομολόγια της Αστρα,τα υπόλοιπα προς Μινσκ,Περμ,Τιουμέν και Σαμάρα ποιες εταιρίες τα εκτελούν? Τα διαφημιζε ο Μουζενίδης στο αεροδρόμιο..
 
Δηλαδή αυτο το 737-800 που είναι αραγμένο μπροστά στο Cargo είναι με leasing ? Έχει ένα πολύ ωραίο livery, επόμενος στόχος η φωτογράφιση και το ανέβασμα του στο Airliners.gr . . . Πόσο καιρό θα είναι Θεσσαλονίκη ?
 
Για να μην έχεις αγωνία πότε θα το βγάλεις, πάρε μια μικρή γεύση από αεροσκάφη της AMC από διάφορα μέλη της ελληνικής spotterικής κοινότητας
http://www.airpics.net/results/sAl/1241

Κάτω κάτω είναι και το εν λόγω "νοικιάρικο" της Α2.
 
Άλλη η γεύση όταν το βγάζεις μία φωτογραφία, εκεί είναι και η χαρά του planespotting . . . σου ανήκει γιαυτό . . . και πάλι ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου Doc . . . :great:
Δηλαδή το αεροσκάφος αυτό κάνει τα δρομολόγια για Ρωσσία και όλλα τα σχετικά ?
 
Εν όψει της καλοκαιρινής περίοδου, νέο δρομολόγιο φαίνεται πως ξεκινάει στις 8/7 η Astra από Λάρνακα (LCA) για Σάμο (SMI) για Κύπριους τουρίστες.

:arrow: http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=160
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top