Athens Airways leased aircrafts

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν ξέρω για σένα manos_p, αλλά εγώ θα έκανα τα πάντα για να πετάξω με το Fokker 50...

Το Fokker 50 (PH-JXN) έχει αποχωρήσει από το στόλο της Athens Airways σύμφωνα με το skyliner-aviation.de

Το Dash8 φαίνεται να αναχώρησε χθες (όπως όριζε και το αρχικό leasing) για Μάλτα, επιστρέφοντας οριστικά στην ιδιοκτήτρια εταιρία.
Και τώρα, τι;;; :roll:

Και τώρα το χάος :) Πλάκα κάνω..
Υπάρχουν φήμες οτι θα χρησιμοποιηθεί το Dash της Aeroland..

Η οποια θα χρησιμοποιει ΤΙ στις νυχτερινες πτησεις της; Η 202 (αν ειχα πιασει καλα τον κωδικο μια φορα, δεν θυμαμαι, οποτε με επιφυλαξη) γινεται μεσα στην αγρια νυχτα! Το πρωι θα του βαζουν τα καθισματα και το βραδυ θα τα βγαζουν; Σα το γιοφυρι της Αρτας... Εχουν τη δυνατοτητα νυχτερινης πτησης τα Cargomaster της;

Καλα θα κανει να παρει κανα νεο αεροσκαφακι να ηρεμησει και αυτη και εμεις.. ;)

Χτες πετούσαν το SXDIX και το SXDIA για την Athens.

Φυσικά καθυστερήσεις και ακυρώσεις σε μόνιμη βάση. Παντελής ανικανότης...

Στην Κοζάνη την πτήση της Παρασκευής την εκτέλεσε το SX-CMB !!! Μάλιστα είχε 100% πληρότητα! Σήμερα το δρομολόγιο εκτέλεσε η Sky Exps.

SX-SMB
ποιο είναι αυτο;

Σ'αυτό το φόρουμ τα λάθη δεν επιτρέπονται. Πρέπει να είμαστε όλοι τέλειοι και καθώς πρέπει. Να, κι εγώ τώρα έκανα λάθος που εξέφρασα άποψη κι έτσι οι γραμμές αυτές θα βρεθούν στην "Trash Area".

η athens έμεινε και επίσημα με τα 4 της Embraer (δηλαδή χωρίς κανένα νοικιάρικο..) ?