Athens Airways leased aircrafts

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πόσο αξιόπιστες είναι οι πηγές της ιστοσελίδας αυτής; Απ'ότι βλέπω τα ATR της Hemus Air δεν αναγράφονται. Παρόλο που κι εκείνα πετούν για την Athens με ACMI, όπως άλλωστε και το Dash 8 Q300 της Medavia.

Πάντως τόσο το CH-Aviation, όσο και το Planespotters αναφέρουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, δηλαδή ένα ισπανικό Ε145 (EC-LDB) να πετά dry leased για την Athens από τις 20/3. Από 'κει και πέρα, υπάρχουν διαφορές ανά σελίδα αναφορικά στον υπόλοιπο στόλο.

Απ' όσο θυμάμαι το χειμώνα η Athens πετούσε με τα SX-CMA και SX-CMD, σε αντίθεση με όσα γράφει το ch-aviation... εκτός αν κάνω λάθος.

Η εταιρεια νοικιαζει απο την ECC τα embraer......μηπως ξερει κανεις ποσο περιπου τον μηνα?Dry leasing πρεπει να εχει...

Αλήθεια, σε 3 μέρες μπαίνουμε στον Ιούλιο. Έχουμε κανένα νέο από τα F-50 που έχει εντάξει στο πρόγραμμά της;

Αυτό μπήκα να ρωτήσω και εγώ γιατί εχω κάτι φίλους που παρά τις προτροπές μου να το αποφύγουν, έκλεισαν με την athens, με το πρόγραμμα να γράφει f-50. Πώς πάει αλήθεια τελευταία από καθυστερήσεις ξέρουμε; γιατί εδώ όλο και λιγότερα ακούμε, οπότε ή ο κόσμος δεν πετάει καν, η δεν έχει καθυστερήσεις, ή απλά έχουν σταματήσει όλοι να ασχολούνται.

ευχαριστώ.

Ξερει κανεις το μηνιαιο λειτουργικο κοστος των αεροσκαφων??????????

Και για να λύσω την παραπάνω απορία μου, η πτήση από Χανιά Θεσσαλονίκη, έγινε με embraer SX-CMD, στην ώρα του. Που πήγαν τα φοκκερ? :)