case study

• Thread starter Thread starter air love
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

air love

Low-Cost-Class-Member
H ερωτηση απευθυνεται μονο σε επαγγελματιες πιλοτους.

Δεδομενα.
-υποψηφιος πιλοτος που θελει να επιλεξει σχολη.
-Ειναι αναμεσα σε 2. Η μια ειναι ειναι η flight safety και η αλλη ειναι μια ευρωπαικη νεα σχολη 5 ετων πολλα υποσχομενη ομως χωρις κανενα υποβαθρο.
-διαθετει για ολο το κοστος της εκπαιδευσης και για την διαμονη και διαβιωση 60-65.000 ευρω.
-το κοστος εκπαιδευσης της 1ης μαζι με conversion+εξοδα διαβιωσης για 16μηνες ειναι περιπου 65.000 ευρω.
-το κοστος της 2ης ειναι μαζι με εξοδα διαβιωσης ειναι περιπου 45.000.
-οι ωρες που προσφερουν ειναι περιπου ιδιες η μονη διαφορα ειναι οτι η 1η δινει 30-35 ΜΕ ωρες παραπανω απο οτι η 2η.
-Αν επιλεχθει η δευτερη υπαρχουν 20.000 τα οποια απομενουν και θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν για hour building σε σχολες σαν την aviator college που προσφερει 100Η ΜΕ με ΒΕ76 μονο με 8.000 ευρω.Επισης θα μπορουσε να προσθεθει ενα FI license ωστε να μπορεσει κανεις να προσληφθει για να μπορει να γραφει ωρες και να βγαζει τα προς το ζειν.Δηλ περιπου 150Η ΜΕ +FI rating επιπλεον στις ωρες τις βαζικης εκπαιδευσης.
-Με την πρωτη πιθανοτατα αμεσως μετα το τελειωμα της σχολης να μην εχουν μεινει καθολου χρηματα

Ζητουμενα
-Ποια διαδρομη θα διαλεγε κανεις με την δεδομενη κατασταση στην αγορα?

ΥΓ. παρακαλω να γραφετε που εργαζεστε και ως τι...

Καλά μην περιφρονείς τους υπόλοιπους έτσι, σε φόρουμ μπήκες..

Πές τα ρε fresland,έτσι προς γνώση και συμμόρφωση. 8)

Δεν μου έχει στείλει ακόμα η CAA το δίπλωμα όποτε σύμφωνα με τη νομοθεσία δεν χαρακτηρίζομαι επαγγελματίας πιλότος.κρίμα γιατί είχα όλη την καλή διάθεση να βοηθήσω αλλά δυστυχώς δεν σου κάνω.

δεν πειραζει αγαπητε φιλε μια γνωμη ειναι παντα ευπροσδεκτη.Απλα θελω να ξερω απο οσους απαντανε αν ειναι πιλοτοι η οχι γιατι σιγουρα ενας πιλοτος με πολυχρονη εμπειρια ξερει την αγορα καλυτερα απο εναν φοιτητη πιλοτο ο οποιος δεν εχει βγει στην αγορα ακομη.Δεν νομιζω να λεω κατι λαθος....

Flight safety μακράν κ conversion Cabair και πιλότος γίνεσαι και ψωνίζεις κ απο τα καλύτερα μαγαζιά μην το ψάχνεις :D

αγαπητε φιλε stergio ευχαριστω για την απαντηση,μηπως θα μπορουσε να αναφερεις σε παρακαλω αν εργαζεσαι, που εργαζεσαι και σε ποιο κομματι?

σχετικα με το ποστ σου εχω μια ερωτηση. πανε 2 τυποι σε μια αεροπορικη εταιρεια για δουλεια.ας αφησουμε λιγο στην ακρη το διαγωνισμο.
ο ενας εχει 220 ωρες απο flight safety και cabair εκτων οποιων 65 ΜΕ.Ο αλλος εχει εχει 400 ωρες εκ των οποιων περιπου 200 ΜΕ απο μια αγνωστη σχολη.
Ποιον θα διαλεξουν?? Εχω την εντυπωση οτι θα τους ενδιαφερει περισσοτερο ο τυπος με τις 400. Επισης βλεπω τελευταια οτι οι εταιρειες βαζουν hour requirements. Aν μια εταιρεια εχει πχ 400 ο πρωτος δεν θα μπορεσει να παει καν στην συνεντευξη.Τι λετε??

Τις 400 ώρες θα τις έβαλε στο Cessna 172(οκ αλλά σιγά το πράγμα)....στο Ζαντάρ η στην Σλοβακία γιατί νομίζω οτι για κάτι τέτοιο λογικά αναφέρεις...με τα χρήματα που λες για Ευρώπη.
Σε χαλάει να έχεις FAA πτυχία και JAA με 700 αεροδρόμια τίγκα στα ράδιοβοηθήματα και σε τράφικ στην Φλόριντα και να κάνεις και σε κορυφαία σχολή το Conversion σου οχι μόνο γιατί πρέπει αλλά και να κερδίσεις γνώση?

Επαγγελματίας είμαι και ξενιτεμένος χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα παιδιά που την ψάχνουν και το αγαπάνε ελπίζω πέρα απο αυτό να έχεις τελειώσει κάποιο πανεπιστήμιο γιατί και αυτό είναι το άλλο 50% της επιτυχίας σου αργότερα.

Εγω δεν καταλαβαινω την εμμονη στα ονοματα....τελος παντων αν θελεις μπορω να σε βοηθησω αλλα με πμ.

F/O G550 κ' Falcon 2000 EASY and 7X στο business department πασιγνωστης αραβικης εταιριας.

Συνάδελφε Zero καταρχίν F/O active 4150ΤΤ με 2100 στο 734 της Αιγαίου και 1800 στο Α-319 GWI με βάση Κολονία απο το 2008 δεν έχω καμμία εμμονή με ονόματα αλλά τουλάχιστον για τα ονόματα που αναφέρω δεν νομίζω οτι μπορείς να σχολιάσεις κάτι ούτε σε FTO quality ούτε σε αεροπορείν ούτε και σε αναγνώριση παγκοσμίως.