Cobalt Air

  • Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Σήμερα που πέταξα από Αθήνα είμασταν στην Α23 με λεωφορείο κανονικά και το αεροσκάφος σταθμευμένο εκεί που είναι και της Orange2fly.
 
Από πληρότητα πως πήγε;

Πάντως φαίνεται πως σταθεροποιήθηκε το πράγμα, καθώς τις τελευταίες μέρες πετά σταθερά το YL-LCT.

Επίσης, ξέρουμε τι έπαιξε και αποχώρησε το 5B-DCQ?
 
Μίλησα χτες με το πλήρωμα του DCR. Μου είπαν οτι το DCQ ηταν απλα ενα πολυ short term lease ίσα για να πάρουν AOC, και τωρα "εφυγεν" :). DCR τωρα, ενα 321 περιμένουν λεει τον Αύγουστο, και επιβεβαιώνω οτι πεταει γι αυτους το YLLCT (λευκό με τίτλους alba star).
 
Aκριβώς και εμείς με το αεροσκάφος της alba star 90% η πληρότητα δυο τρεις θέσεις είχε απ'όσο είδα κενές. Τo πλήρωμα μισό της Alba και το άλλο μισό της Cobalt...
 
Σήμερα το YL-LCT πετάει για την ΑP/LAV και μάλλον δεν βρέθηκε άλλο α/φος αφού το STN εμφανίζεται cancelled και αγνοείται και η απογευματινή για Αθήνα...
 
Επίσης σήμερα στην Θεσσαλονίκη χρησιμοποίησαν το sx-diz.
 
Η εταιρία έχει εξασφαλίσει άδεια για το δρομολόγιο Λάρνακα – Οδησσός – Λάρνακα και από τον Σεπτέμβριο θα πετάνε τρεις φορές την εβδομάδα. :great:

:arrow: τον Αύγουστο η εταιρεία προτίθεται να προσθέσει περισσότερα αεροσκάφη στον στόλο της, με τον αριθμό τους να ανέρχεται στα 5. (δικά της ή μη θα δείξει) :)

http://www.inbusinessnews.com/inbusines ... e-oykrania
 
Αναταραχες στην εταιρεια.. Ο μεχρι προτινος CEO πηρε τον μπουλο, λογω των πολλων προβληματων στο ξεκινημα της εταιρειας, που ειχαν σαν αποτελεσμα αρνητικο publicity... Τον αντικαθιστα ο Andrew Madar.

Πηγη - στα γερμανικα
 
Ας ελπίσουμε ότι ο νεος CEO δεν θα τα κάνει...Madar-a :D
 
Εντυπωσεις απο ath - lca.
online checkin με χιλια δυο προβληματα, ουτε λογος να δουλεψει η επιλογη θεσης και extra βαλιτσας. Καταφερα να παρω extra βαλιτσα απο τηλεφωνο, στην 4ρτη προσπαθεια. Αεροδρομειο: μας τυπωσαν καρτες επιβιβασης κλασικες γιατι αυτες απο το site οταν και αμα τυπωθουν´εν ειν καλες´. Το πρωσωπικο απλα ψαχνωταν πως, τι, που... Αεροπλανο: το κλασσικο 5Β... ωραια πτηση, φιλικοι, ανοικτο cockpit στο τελως για φωτο. Πτηση καθημερινη απογευμα, πληρωτητα 80%
 
Top