Cyprus Airways News

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Cyprus Airways News.

B747-284B":1f390daw said:
χάσαμε και το 330 :(
θα πνιγούμε στα 319 και 320

Τι έγινε με το 330; Το έβγαλαν από κάποια γραμμή;

Oπως γινεται καθε χρονο το καλοκαιρι για Αθηνα βαζουν μονο τα 320 και 319.

Όντως για πρώτη φορά η CY313 που χρησιμοποιώ συνήθως έχει μετακινηθεί μισή ώρα πιο αργά (12:50 αντί 12:15).

Τα Α330 έρχονται στην Αθήνα μόνο τον χειμώνα και κατά κανόνα Παρασκευή και Κυριακή, που πολλοί Κύπριοι έρχονται στην Αθήνα για Σαββατοκύριακο. Την Παρασκευή η πτήση έρχεται με μεγάλη πληρότητα από την Λάρνακα και επιστρέφει με λίγο κόσμο, την Κυριακή γίνεται το αντίστροφο. Αντίθετα, το καλοκαίρι η κίνηση είναι πιο μοιρασμένη ανάμεσα στις ημέρες της εβδομάδας, και επίσης υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση από τους άλλους προορισμούς που πηγαίνει το Α330 (Λονδίνο Heathrow, Παρίσι και 1 φορά την εβδομάδα Amsterdam).

Θεωρώ πολύ καλή την αλλαγή με δύο πρωινές πτήσεις για Αθήνα στς 8:00 και 10:15 το πρωί. Προφανώς υπάρχει μεγάλη ζήτηση από επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους

Παντα υπηρχανε οι πρωινες πτησεις για Αθηνα,απλα πηγαν 1 ωρα μπροστα,δλδ τοσα χρονια γινοταν η ωρα 7.00 η πρωτη και η ωρα 9.30 η δευτερη.Τωρα 8.00 και 10.15 δν ξερω τον λογο που τους εκανε να τις αλλαξουν,οπως και το κοψιμο του δρομολογιου για Βουκουρεστι.

Το LARNACA της CYPRUS ταξίδεψα μαζί του LCA-SKG
[album]16729[/album]

Αρκετές οι διαφορές από τα άλλα δύο Α319 ΝΙΚOKLIS και CHALKANOR
Τα βασικά εδώ έχουμε δερμάτινα καθίσματα και δεν υπάρχουν οθόνες
[album]16730[/album]

Αναβαθμίσαν οι Κυπριακές Αερογραμμές την ιστοσελίδα τους ,όπου αποκτούν οφέλη οι επιβάτες…Κράτηση και αγορά εισιτηρίου, check-in, επιλογή θέσης και φαγητού στο αεροπλάνο, υπενθύμιση με sms για τη μέρα και την ώρα της πτήσης και έγκαιρη ειδοποίηση για τυχόν καθυστέρηση ή αλλαγή της πτήσης. Το νέο προφίλ των Κυπριακών Αερογραμμών…
http://www.cyprusair.com

Επιτελους και ενα βημα προς τα μπροστα,ενα μεγαλο μπραβο απο μενα :!: :!:

Επιτέλους Αναβάθμιση!

Αναβάθμιση και στο Sunmiles αλλά και νέες κάρτες

Σταματησα να πεταω με της Κυπριακες Αερογραμμες, απο τοτε που ζητησα να μου δωσουν θεση στο παραθυρο, μου ειπαν δεν εχουν, ζηταω διαδρομο μου λενε δεν εχουν και ο συναδελφος μου που εκανε check/in μετα απο μενα, βρηκε θεση σε παραθυρο.

Αυτο εν τω μεταξυ , συνεβη καμια ωρα πριν την προγραμματισμενη ωρα αναχωρησης

Το εχουν κανει και σε αλλους...επανειλημενα...

Μηπως κρατανε τις καλες θεσεις για τους Κυπριους ή υπαρχει αλλος λογος?