Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια

donald":1rfyys05 said:
Ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος, αλλά υπάρχει καμία νεότερη πληροφορία για το αν η Α3 θα εξυπηρετήσει ποτέ (δεν το λέω ειρωνικά) μικρότερα αεροδρόμια τύπου Πάρου;

Όσο το κράτος αποφασίζει να δίνει αυτές τις γραμμές αλλού, όχι. Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να αποφασίσουμε, κάποια στιγμή, ότι πρέπει να γίνει πράγματι ανοιχτός και όχι με προαποφασισμένο αποτέλεσμα, ο διαγωνισμός για τις άγονες. Κάποτε, αυτό θα γίνει.

jetflight":2bs48m4c said:
Προφανως οι τσουχτερες τιμες της Easyjet οφειλονται στην αυξημενη ζητηση αυτη την περιοδο.

Αγαπητέ μου jetflight, η περίοδος στην οποία αναφέρεσαι (τσουχτερών τιμών), διαρκεί περίπου 7 συναπτά έτη !!! Όπως έχω γράψει πιό παλιά, η Easy από τότε που βγήκαν από την γραμμή οι τσαρτεράδες και οι Κρόνος-Virgin κλπ, δεν είχε κανέναν λόγο να έχει χαμηλές τιμές. Για 4-5 χρόνια τις κράταγε ελάχιστα χαμηλότερες από ΟΑ κ ΒΑ και τα τελευταία 2 χρόνια είναι σχεδόν πάντα ακριβότερη από την ΟΑ και συχνότατα ακριβότερα από την ΒΑ.

Η Α3 θα το αλλάξει αυτό τώρα, καθώς η Easy θα αναγκαστεί να ρίξει πάρα πολύ τις τιμές της στα low season. Μετά θα ακολουθήσει ένας πόλεμος φθοράς (βγάλε έξω το cost base σου να τα μετρήσουμε :oops: ) και εκεί θα δούμε για πόσο καιρό θα αντέξουν να χάνουν λεφτά. Όποιος αντέξει λιγότερο, τα παρατάει και ο άλλος ξανα-ανεβάζει τις τιμές στα ύψη...legacy.

Παραλειπόμενο. Προσπαθώντας να κάνω κανένα kill με εισητήρια της Α3 για Στανστεντ, μπήκα νωρίς νωρίς στο σάιτ. Δυστυχώς δεν ήταν διαθέσιμα και πήρα τηλέφωνο για να "κόψω" ...τιμολογιακή πολιτική. Αφού η κοπελίτσα ξαφνιάστηκε από το γεγονός ότι οι πτήσεις δεν ήταν διαθέσιμες για e-booking, μου ζήτησε ημερομηνίες-άτομα κλπ.

Κάποια βδομάδα αρχή Ιουνίου της είπα για 4 άτομα. ...........
Μάλιστα .........τούκου τούκου .....τσάκα τσάκα.........617 ευρώ κύριέ μου.
Μάλιστα. Θα τα κλέισουμε, να σας δώσω στοιχεία κάρτας..?
Βεβαίως, συνολικά είναι 2468 Ευρώ σύνολο ................
Όχι , δεν καταλάβατε, 4 εισητήρια θέλω , όχι 16 !
Ναί κύριέ μου, το κατάλαβα. Είναι 617 ευρώ το άτομο ...........
Κουφάααααάθηκα δικέ μου. Μόυ χύθηκε η σούπα από το πιάτο. Πέντε λεπτά ειδήσεις για όσους έχουν προβλήματα ακοής που λέει και ο Χαρούλης.

Τί λέτε κυρία μου? Δεν μπορεί. Λάθος κάνετε, ξανακοιτάχτε το.
΄Να το ξανακοιτάξω, αλλά δεν νομίζω να κάνω λάθος.
Δηλαδή σας φαίνεται λογική τιμή αυτή?
Κύριε μου δεν έιναι τί μου φαίνεται εμένα λογικό , αλλά ποιά είναι η τιμή.
Δηλαδή εσείς που κλείνεται εισητήρια τηλεφωνικά όλη μέρα σας ακούγεται σωστό ?
Εεεεε.........Ναί . Είναι αλέ ρετουρ !
Μάλιστα. Κάντε μου τη χάρη και ξανακοιτάχτε.
Μάλιστα........... τούκου τούκου .....τσάκα τσάκα.........617 ευρώ κύριέ μου το άτομο μετ'επιστροφής.
Μάλιστα.
Θα το κλείσουμε?
Όχι βέβαια. Θα προτιμήσω ΒΑ first class. Και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι που θα σας πάρουν. Γειά σας .........

Σχετικά με την...περιπέτεια του gonso, απλώς να σας ενημερώσω ότι η τιμή για ATH-STN με Α3 πριν λίγες μέρες που το κοίταξα μέσω airtickets.gr (γιατί από το site της Α3 δεν ήταν ακόμη διαθέσιμα) έφτανε το καλοκαίρι τα...1500 ευρώ περίπου. Το άτομο και σε Economy φυσικά... :shock: :shock: :shock: Απλώς για την ιστορία αυτό, γιατί μετά η φυσιολογική τάξη των πραγμάτων (και των τιμών) επανήλθε στα ποσά που γράφουν οι συνφορουμίτες παραπάνω.

Με τι θα πεταξει βρε παιδια σε Ναξο και Παρο; Τα Avro ειναι μεγαλα για τα 2 αυτα αεροδρομια και η Ναξις θεωρειται αγονη γραμμη χωρις να ξερω αν εχει προοπτικες για κατι ανωτερο.
Οι τομες τις Α3 για STN δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ χαμηλες , και ειλικρινα η δεν εχουν καταλαβει που πετανε η νομιζουν οτι θα σπασουν τους πανισχυρους βρετανικους αερομεταφορεις η οτι Αγγλοι ξαφνικα θα παρατησουν τις εταιριες της παριδας τους θα πανε εκει που βρισκεται το STN για να πανε στην Αθηνα....Ειδωμεν.
Το λουτον εχει γινει πια γνωστο αεροδρομιο για τους Ελληνες ,και αποτελει την παλαιοτερη Low cost συνδεση της Ελλαδας . Απο τοτε που λειτουργουσε το Ελληνικο και ολοι ξερουμε το Marketing της Easyjet.H A3 μια απλη ανακοινωση εβγαλε και τιποτα παραπανω και ειναι απιστευτα δυσκολο να αρπαξει κοσμο απο ΒΑ-ΕZY ,μονο απο καμια ΟΑ μπορει αν και στην περιπτωση αυτη οι ΟΑ πλεονεκτουν ως προς τα αεροδρομια.
Σκεφτητα οτι οι περισσοτεροι Ελληνες γνωριζουν οτι το Λονδινο εχει 3 και οχι 5 αεροδρομια εξαιτιας της Easyjet που χρονια πλασαρε το Λουτον χρονια τωρα...

Αρχικά είχαν ανοίξει μόνο από Κ class και πάνω γι' αυτό και οι τρελές τιμές... Τώρα άνοιξαν και τις υπόλοιπες

Από 8 Μαΐου κάθε Πέμπτη 20:30 Μυτιλήνη – London Gatwick από 60 Ευρώ με όλους τους φόρους. :great:

Τι σχέση έχει αυτό με τα νέα δρομολόγια της Aegean? :shock:

Xristos: καμιά σχέση με Aegean, απλά απαντώ στο θέμα Re: Νέα Δρομολόγια

Nαι, αλλα εδω είναι νεα δρομολόγια της Aegean μονο....

Ααααα, μόνο Aegean είναι? Ok, sorry about that.