Re: Νέα Δρομολόγια
jetflight":2bs48m4c said:
Προφανως οι τσουχτερες τιμες της Easyjet οφειλονται στην αυξημενη ζητηση αυτη την περιοδο.
Αγαπητέ μου jetflight, η περίοδος στην οποία αναφέρεσαι (τσουχτερών τιμών), διαρκεί περίπου 7 συναπτά έτη !!! Όπως έχω γράψει πιό παλιά, η Easy από τότε που βγήκαν από την γραμμή οι τσαρτεράδες και οι Κρόνος-Virgin κλπ, δεν είχε κανέναν λόγο να έχει χαμηλές τιμές. Για 4-5 χρόνια τις κράταγε ελάχιστα χαμηλότερες από ΟΑ κ ΒΑ και τα τελευταία 2 χρόνια είναι σχεδόν πάντα ακριβότερη από την ΟΑ και συχνότατα ακριβότερα από την ΒΑ.
Η Α3 θα το αλλάξει αυτό τώρα, καθώς η Easy θα αναγκαστεί να ρίξει πάρα πολύ τις τιμές της στα low season. Μετά θα ακολουθήσει ένας πόλεμος φθοράς (βγάλε έξω το cost base σου να τα μετρήσουμε

) και εκεί θα δούμε για πόσο καιρό θα αντέξουν να χάνουν λεφτά. Όποιος αντέξει λιγότερο, τα παρατάει και ο άλλος ξανα-ανεβάζει τις τιμές στα ύψη...legacy.
Παραλειπόμενο. Προσπαθώντας να κάνω κανένα kill με εισητήρια της Α3 για Στανστεντ, μπήκα νωρίς νωρίς στο σάιτ. Δυστυχώς δεν ήταν διαθέσιμα και πήρα τηλέφωνο για να "κόψω" ...τιμολογιακή πολιτική. Αφού η κοπελίτσα ξαφνιάστηκε από το γεγονός ότι οι πτήσεις δεν ήταν διαθέσιμες για e-booking, μου ζήτησε ημερομηνίες-άτομα κλπ.
Κάποια βδομάδα αρχή Ιουνίου της είπα για 4 άτομα. ...........
Μάλιστα .........τούκου τούκου .....τσάκα τσάκα.........617 ευρώ κύριέ μου.
Μάλιστα. Θα τα κλέισουμε, να σας δώσω στοιχεία κάρτας..?
Βεβαίως, συνολικά είναι 2468 Ευρώ σύνολο ................
Όχι , δεν καταλάβατε, 4 εισητήρια θέλω , όχι 16 !
Ναί κύριέ μου, το κατάλαβα. Είναι 617 ευρώ το άτομο ...........
Κουφάααααάθηκα δικέ μου. Μόυ χύθηκε η σούπα από το πιάτο. Πέντε λεπτά ειδήσεις για όσους έχουν προβλήματα ακοής που λέει και ο Χαρούλης.
Τί λέτε κυρία μου? Δεν μπορεί. Λάθος κάνετε, ξανακοιτάχτε το.
΄Να το ξανακοιτάξω, αλλά δεν νομίζω να κάνω λάθος.
Δηλαδή σας φαίνεται λογική τιμή αυτή?
Κύριε μου δεν έιναι τί μου φαίνεται εμένα λογικό , αλλά ποιά είναι η τιμή.
Δηλαδή εσείς που κλείνεται εισητήρια τηλεφωνικά όλη μέρα σας ακούγεται σωστό ?
Εεεεε.........Ναί . Είναι αλέ ρετουρ !
Μάλιστα. Κάντε μου τη χάρη και ξανακοιτάχτε.
Μάλιστα........... τούκου τούκου .....τσάκα τσάκα.........617 ευρώ κύριέ μου το άτομο μετ'επιστροφής.
Μάλιστα.
Θα το κλείσουμε?
Όχι βέβαια. Θα προτιμήσω ΒΑ first class. Και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι που θα σας πάρουν. Γειά σας .........