Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια

spotterakis":3bfo3jtp said:
με τι α/φη..της πάρου συστυχώς δεν δεχεται 737/Α-320 προς το παρόν..

Δεν νομιζω να χρειάζεται να κάνω ανάλυση του τι είπα. Εννοείται ότι μίλαω για για αεροδρόμια που μπορούν να δεχτούν μόνο Dash ή ATR, αλλιώς δεν θα ρωτούσα. Ευχαριστώ τον george_a για την απάντησή του.

Καλά, χαμπάρι δεν είχα πάρει μέχρι που ήρθε πριν λίγο το e-mail από την Αιγαίου. "Book Now!".

176,55 ευρώ το άτομο για Ιούνιο μου έβγαλε σε δοκιμαστική αναζήτηση (πέμπτη πρωι με κυριακή βραδι ζήτησα).

Athens-Stansted

"Προσγειώθηκε" στον υπολογιστή μου το πρώτο Newsletter σχετικά με το νέο δρομολόγιο......

Περιηγουμενος ( :D ) στο site της Aegean επεσα πανω σε μια παρουσιαση σε ενα pdf για τα αποτελεσματα της εταιριας για το 2007 (http://www.aegeanair.com/aegeangr/econ_ ... /index.asp και απο κει Aegean Airlines 2007 results).
Καπου (σελ 12 κ 14 πιο συγκεκριμενα) εκει που μιλαει για νεα δρομολογια, αναφερει το Θεσσαλονικη-Χιος.
Ειναι δρομολογιο μονο για την καλοκαιρινη περιοδο? Γιατι δεν το ανακοινωσαν τοτε μαζι με τα αλλα νεα δρομολογια? Εχει ξαναγινει στο παρελθον και ειναι μονο για το καλοκαιρι?
Ενδιαφερον παντως να δουμε σε τι συχνοτητες και πως θα παει το δρομολογιο αυτο (αν οντως γινει).

Γραφει adding που σημαινει οτι προκειται να προστεθει. Ποτε; Οταν η ΥΠΑ βγαλει τη Χιο απο το καθεστως των επιδοτουμενων γραμμων. Τωρα τελευταια εχει γινει σαφες απο καποιους στο νησι οτι υπαρχει μεγαλη κινηση απο και προς Θεσσαλονικη , η οποια δεν καλυπτεται με τιποτα απο τα ελαχιστα δρομολογια που εχουν οι ΟΑ λογω και της επιδοτησης του δρομολογιου. Μακαρι να γινει και χαιρομαι που ειμαι και εγω μεσα σε αυτους που μεσω αρθρογραφιας στο τοπικο τυπο εχω επισημανει το ζητημα της αρσης της επιδοτης. Στα συστηματα κρατησεων θεσει βρισκει κανεις μετα το Πασχα! κατι που δε δηκαιολογει την υπαρξη αγονης γραμμης ,αλλα κανονικης. Φενεται οτι στην Aegean εχει γινει κατανοητο αυτο και περιμενουν οριστικη εγκριση απο την ΥΠΑ. Το χειμωνα με 2 το λιγοτερο εβδομαδιαιες πτησεις , γεμιζει ανετα με βαση παντα τα σημερινα δεδομενα...

Ιδού τα νέα για τις πτήσεις Θεσσαλονίκη-Χίος από την Aegean, που όντως σχετίζονται με τη λήξη του ειδικού καθεστώτος της γραμμής. Δύο δρομολόγια την εβδομάδα, όπως αναφέρει το σχετικό άρθρο της Καθημερινής. Αποσπάσματα:

"όπως αναφέρεται σε συγκεκριμένη ανακοίνωση δεδομένης της επικείμενης λήξης την 1η Μαϊου 2008 της σχετικής σύμβασης παροχής δημόσιας υπηρεσίας για τη συγκεκριμένη γραμμή, η Aegean από τις 2 Μαϊου 2008 θα καλύπτει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Χίος με δύο τακτικές πτήσεις την εβδομάδα (Παρασκευή και Κυριακή) ως κάτωθι:
Θεσσαλονίκη - Χίος A3 718 07:00 08:00
Χίος - Θεσσαλονίκη A3 719 08:35 09:35.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η εκτέλεση της συγκεκριμένης γραμμής δεν θα καλύπτεται με οιασδήποτε μορφής επιδότηση."

Επιτελους ενα μεγαλο βημα κατα του απαραδεκτου καθεστωτος των επιδοτησεων. οι ΟΑ μεχρι στιγμης διατηρουν τον ιδιο αριθμο πτησεων 2 εκ των οποιων συμπεφτουν ως προς τη μερα. πιστευω οτι θα παει πολυ καλα και πιθανον θα διατηρηθει και το χειμωνα.

Τελικα θα πεταει η aegean απο θεσσαλονικη για χιο?στο συστημα δεν δινει τιμες και στο τηλεφωνικο κεντρο μου ειπαν γενικα και αοριστα οτι υπαρχει καποιο προβλημα χωρις να μπορουν να μου πουν τι ακριβως..Μηπως η ολυμπιακη τους την εφερε και πετυχε παραταση της επιδοτησης..?αυτα ειναι :P

Μια χαρά πουλάει. Από Amadeus

1A3AD1AUGSKGJKH
** A3 - AEGEAN AIRLINES ** 143 FR 01AUG
21 A3 718 C4 D4 Z4 A3 I0 SKG JKH 0700 0800 0 AR1
J2 Y7 BC MR KC WC SC HC LC XC OC
QR EC G0 N0 RC

Απλώς δεν έχουν περάσει τις τιμές ακόμα για απευθείας πτήσεις... Υπομονή

Μόλις διάβασα στη Ναυτεμπορική ότι η Aegean (και η Hellas Jet) προτίθενται να ξεκινήσουν δρομολόγια μεταξύ Αθήνας - Μόσχας (και Ηρακλείου Κρήτης - Μόσχας) μέσα στο 2008.

Οι πτήσεις καλύπτονται από πρωτόκολλο αεροπορικής συνεργασίας Ελλάδας - Ρωσίας.

το link: http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/03/11/1486768.htm

Ενδιαφέρον!