Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Βασιλάκης περί Κωνσταντινούπολης

Από το capital.gr:
Ο ίδιος απαντώντας στις πρόσφατες βολές του επικεφαλής της MIG Ανδρέα Βγενόπουλου, αναφορικά με το δρομολόγιο Αθήνα-Κωνσταντινούπολη, είπε χαρακτηριστικά ότι «τα τελευταία 8 χρόνια η Aegean Airlines προσπαθεί επισήμως να μπει στη γραμμή αυτή. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την καθυστέρηση εισόδου μας στη γραμμή εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η διμερής διακρατική συμφωνία που υπεγράφη το 1948 προέβλεπε εξαρχής τη δυνατότητα διορισμού και δεύτερου αερομεταφορέα στη γραμμή αυτή. Από το 1996 η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας έχει τη διακριτική ευχέρεια να διορίζει δεύτερο αερομεταφορέα σε όλες τις γραμμές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στη διαδικασία αυτή απαιτείται έτσι και αλλιώς να συμμετέχουν υπάλληλοι του υπουργείου Εξωτερικών. Εμείς έχουμε διοριστεί από το 2004 ακολουθώντας όλες τις σύννομες διαδικασίες. Από το 2004, όμως, προσπαθούσαμε να αποκτήσουμε slot στο αεροδρόμιο Aτατούρκ, το οποίο και βρέθηκε το 2009, και μας κοινοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο».

To ερώτημα που μου έρχεται εμένα είναι γιατί δεν τα είπαν τόσο ξεκάθαρα και την περασμένη εβδομάδα όταν έβγαλε το θέμα ο Βγενόπουλος, παρά έκαναν μια γενικόλογη αναφορά ότι όλα ήταν νομότυπα, και σήμερα λένε ότι την άδεια την είχαν από το 2004 αλλά δεν έβρισκαν slot.

Re: Βασιλάκης περί Κωνσταντινούπολης

Δηλαδή θέλει να μας πει ότι δεν υπήρχαν slot στο Ataturk? Η Turkish και ένα κάρο άλλες εταιρίες έχουν προσθέσει μεγάλο αριθμό πτήσεων στην Κωνσταντινούπολη τα τελευταία χρόνια, και δεν βρίσκονταν 7 slots για την Aegean? Που θα είναι και συνεργάτης της Turkish εντός ολίγου? Συγγνώμη, αλλά κάτι δεν μου κολλάει...

Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Ακούγεται ότι η Α3 θα ανακοινώσει και άλλα δρομολόγια από Σαλόνικα..όποιος μάθει πρώτος ας μας ενημερώσει

Στην ιστοσελιδα της Α3, στο χαρτη με τα δρομολογια εχουν φορτωθει προορισμοι για ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΣΚΩΤΙΑ, και ΝΙΚΑΙΑ. Πτησεις σε συνεργασια με αλλη εταιρεια. ΑΤΗ και SKG.

Η Νίκαια υπήρχε.

Αν ψάξεις για πτήσεις για Ιρλανδία/Σκωτία θα δεις ότι πρόκειται για πτήσεις ΒΜΙ από LHR.

τελικα δεν αλλαζουμε αεροπλανο σε πτηση προς stuttgart. αυτη τη στιγμη ειμαι στο μακεδονια :D

Πάλι καλά.
Enjoy. ;)

Αυτά που έγραψα ισχύουν από το χειμερινό πρόγραμμα. Το οποίο επιβεβαιώνεται και από το timetable που ανέβαζε ο GP707.

Είναι ξεκάθαρο πως η Α3510 από ATH-SKG είναι με 320 και μετά με 321