Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια

Ναι, υποθετω οτι θα τις αλλαξουν κ αυτες με αναχωρηση λιγο νωριτερα. :wink: Κατα τ αλλα εχεις δικιο!

Αυτά που έγραψα είναι για τα δημοσιευμένα εαρινά δρομολόγια. Δε νομίζω να τ ξαναλλάξουν..

Για να τροφοδοτεί την πρωινή του Λονδίνου (αναχώρηση 0730) πρέπει οι γαλατάδικες να επιστρέφουν στην Αθήνα κατά τις 7 παρά, τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα απότι είναι τώρα, πράγμα που δε νομίζω να ισχύσει... Γιατί αν ισχύσει θα πρέπει ας πούμε η πρωινή Ρόδος να φεύγει στις 0415...

Επιπλέον @ΝKWAZI, γιατί πρέπει ντε και καλά να έχει connecting pax για την πρωινή αφού έχει πτήση και το απόγευμα?

p.s. Προς το παρόν δε θα έχει καθόλου pax γιατί δεν έχουν βγει οι πτήσεις στο site της :great:

update : τα νέα δρομολόγια είναι διαθέσιμα από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Με μια πρώτη ματιά το φτηνότερο αλλέ-ρετούρ ATH-STN-ATH είναι στα 176.89 ευρώ τελική.. (58+60 οι ναύλοι + τους φόρους)

Υπάρχει και ελαφρώς φθινότερο.. EUR 159,89 (51+50 + φόρους). Καλές αρχικές τιμές πάντως..

Πάντως απ οτι βλεπω για ιουνιο και για Αυγουστο που έψαξα τισ πτησεις τι δίνει με Α320 και οχι Α321!!!!!!,

Ξέρουμε γιατί????? :twisted: :twisted: :twisted:

Και να είχαν επιστρέψει πρέπει να βάλουμε ένα περιθώριο τουλάχιστο 40-50 λεπτών για να προλάβει ο επιβάτης και η ...βαλίτσα του να μπούν στο επόμενο ΑΦ. Και μιας και άφιξη πριν τις 6:30 δεν υπάρχει, το δρομολόγιο αυτό θα είναι καθαρά O&D. Το απογευματινό θα έχει όλο τον καιρό να ...σκουπίζει από τα domestic για να τα στείλει ένα ταξιδάκι στο Λονδίνο.

Ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος, αλλά υπάρχει καμία νεότερη πληροφορία για το αν η Α3 θα εξυπηρετήσει ποτέ (δεν το λέω ειρωνικά) μικρότερα αεροδρόμια τύπου Πάρου;

με τι α/φη..της πάρου συστυχώς δεν δεχεται 737/Α-320 προς το παρόν..

Τιμες- Νέα Δρομολόγια

Οντως για Λονδινο ειναι 176 ευρω για ολη τη θερινη περίοδο και απο Οκτωβρη πεφτει 7 ευρώ ανα πτήση.
Για Κεφαλονια και Λημνο, οι τιμές ξεκινανε απο 63 ευρώ με επιστροφη (10 ευρώ χωρις φορους ανα πτηση) δηλαδη η τιμή που ισχύει για τα αεροπορικά εσωτερικού ενω
για Τιρανα το φθηνοτερο αλλε-ρετουρ ειναι στα 126 ευρώ (28 ευρώ χωρίς φόρους ανα πτήση). Καλη κίνηση της Aegean για το Λονδινο και εχω την αισθηση οτι η Easyjet θα ξεκαβαλησει λιγακι το καλάμι που μου πουλάει στα 150 ευρώ one-way απο τώρα για τέλη Σεπτεμβρη. Ενδεχομενως και να την εκτοπίσει τελείως (η Αegean την Easyjet), ειδικά στο αεροδρόμιο του Luton.

Πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο. Πιο πολυ βλεπω το αντιστροφο. Το Λουτον για να κρατησει τη γραμμη εχει ιστοσελιδα στα ελληνικα.Προφανως οι τσουχτερες τιμες της Easyjet οφειλονται στην αυξημενη ζητηση αυτη την περιοδο.