Δρομολόγια Aegean

  • Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Τύνιδα την φάγανε; Έμαθα οτι είχε πολύ καλές πληρότητες το καλοκαίρι.
 
Την έχουν φορτώσει για το επόμενο καλοκαίρι οπότε μάλλον είναι εποχικό
 
Έχει εμφανίσει στο σύστημα τις παρακάτω πόλεις αλλά χωρίς ημερομηνίες

Γλασκώβη
Λας Πάλμας
Μαδέρα
Μπιλούντ
Πίζα
Ρέικιαβικ

Δικές τους πτήσεις ή codeshare;
 
Μήπως έχει να κάνει με Animawings;
 
Δυο εταιρέιες για Ισλανδία?!?! o_O
 
Δεν νομιζω να ειναι απευθειας διοτι δεν υπαρχει η αγορα για Μαδερα, Λας Παλμας, Μπιλουντ..Οι ελληνες ταξιδιωτες, σε αντιθεση με τους ευρωπαιους, στην πλειοψηφια τους μενουν στα κλασικα, ουτε καν ξερουν που πεφτουν αυτα τα μερη και ουτε τους ενδιαφερει να τα εξερευνησουν.. Μαλλον θα ειναι με ανταποκριση, οπως και το Μπεργκεν που εμφανιζεται
 
Για το Μπιλουντ εχει αποψη ή απλα το λες???? Ειναι μια απο τις βασικές αφετηριες διακοπών της Δανίας. Κ πολλές πτησεις Δεν απευθύνονται κυριως σε Έλληνες.... Με ταξιδιωτικό γραφειο μια χαρα δουλευει
 
Εάν επιλέξουν να συνεργαστούν (A3) με ταξιδιωτικά γραφεία, Μαδέρα και Λας Πάλμας θα δουλέψουν επίσης. Aν υπάρχει κίνηση από τη Ρουμανία, δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο δεν υπάρχει κίνηση από την Ελλάδα. Αυτοί οι προορισμοί λειτουργούν κατά τη διάρκεια της χαμηλής μεσογειακής περιόδου.
 
και...αφαιρέθηκαν :p

Αλλά δεν πιστεύω ότι τα βάλανε έτσι απλά. Κάτι θα παίζει
 
Όχι απαραίτητα. Κάτι τέτοια σημάδια βλέπεις όταν οι πτήσεις δεν ειναι σε "περιβάλλον" production αλλά σε planning / test.
Για να κατέβουν πρέπει να έχουν ανέβει, κάτι που δεν έγινε.
Αν είναι code sharing και υπάρχει κάποιο σφάλμα, αναγκαστικά κάνεις roll back. Είναι εντελώς ρουτίνα.
Λογικά τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν ειναι όντως πτήσεις της Α3 είναι λίγο αργά για την χειμερινή περίοδο. Οι κρατήσεις δεν χτίζονται τόσο γρήγορα. Πριν τον COVID19! Για την ώρα το pattern είναι λιγο απρόβλεπτο. Πότε δεν ξέρεις.
Ίσως εχει να κάνει και με την κατασταση της blue στην Ρουμανία που έκανε πτήσεις με επιβάτες της christian tours, εταίρου και συνεργάτη της Α3 στην Animawings.
 
Top