E-Check από Aegean

• Thread starter Thread starter anno1978
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re:

d|m|tr|s":cuqs67ga said:
Αν παρόλα αυτά τσεκάρω (για να διαλέξω θέση, όχι τίποτα άλλο) μετά υπάρχει περίπτωση να μη μου πάρουν την αποσκευή;

Πολύ απλά ....
ΟΧΙ

Re: E-Check apo Aegean

Εγώ μέχρι τώρα έχω κάνει e-checkin και μετά έδωσα την αποσκευή μου στο αεροδρόμιο, τουλάχιστον 3-4 φορές και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Εξάλλου και το e-boarding pass μετά την εκτύπωση, λέει πως "αν δεν έχετε αποσκευές, μπορείτε να προσέλθετε κατευθείαν στην πύλη"

Καλησπέρα.είναι πρώτη φορά που μπαίνω στο φόρουμ αν και σας έχω ανακαλύψει τουλάχιστον..εδώ και μια βδομάδα..δεν γνωρίζω πολλά για τη λειτουργία του φόρουμ οπότε βασίζομαι στους αντμίν να με διορθώνουν και να με καθοδηγούν.ευχαριστώ

Για την αιγαίου και το e-check in μου κάνει εντύπωση ότι αν έχεις αποσκευές δεν μπορείς υποθετικά να εκτυπώσεις την κάρτα επιβίβασης ενώ στις άλλες εταιρίες γίνεται..απλά μετά τσεκάρεις και τις αποσκευές σου..πάντως στην πράξη δεν έχω συναντήσει πρόβλημα αν και μια φορά μου την είπε μια υπάλληλος στο "Μακεδονία" με το γάντι βέβαια..παρόλα αυτά στο επερχόμενο ταξίδι μου την παρασκευή στο κλασικό δρομολόγιο (skg-ath)..θα ξανακάνω web check-in και αν μου πουν τίποτα..δεν πειράζει..αρκεί να έχω κλείσει την 6F ή 6A στο Α-320 :roll:

Τελικά ταξιδεύω απόψε με κανονικό check-in στο αεροδρόμιο. Ξαναπήρα τηλ. την Aegean και η τηλεφωνήτρια επέμενε (και μάλιστα με αρκετά έντονο ύφος), και παρά τα όσα είπαν παραπάνω ο jerry και ο aas59, πως αν έχω αποσκευή δεν μπορώ να κάνω e-check in, γιατί αλλιώς θα έχω πρόβλημα στο αεροδρόμιο και μπορεί να χάσω το ηλεκτρονικό μου εισιτήριο, όπως είπε! Θέλω να πιστεύω ότι μπερδεύτηκε και εννοούσε ότι θα χάσω τη θέση που έχω τσεκάρει και όχι όλο το εισιτήριο. Για ιδιωτική εταιρία πάντως, πολύ γραφειοκρατικά μου φαίνονται όλα αυτά... :roll:

Δεν έχεις παρα να τεστάτεις μόνο σου ....
Εχουν γίνει τελείως υδροκέφαλοι εκεί στην Aegean........

εγώ μόλις έκανα το τσεκ-ιν..αλλά εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες..από τη μια το κουτάκι με τις οδηγίες για το τσεκ-ιν λέει ότι αν έχετε αποσκευές πρέπει να πάτε να τις τσεκάρετε στο αεροδρόμιο υποχρεωτικά, από την άλλη ότι το e-check είναι μόνο για όσους έχουν χειραποσκευές..μα αμα έχεις χειραποσκευή δεν την στέλνεις στο αεροπλάνο...το ίδιο λέει και στο e-boarding pass που εκτύπωσα...έχω καταμπερδευτεί.. :doubt: εαν το ηλεκτρονικό τσεκ-ιν είναι μόνο για όσους έχουν χειρ-αποσκευες ή καθόλου αποσκευές τότε γιατί λενε να τσεκάρουμε στο αεροδρόμιο τις αποσκευές μας εάν έχουμε..αυτό υποννοεί ότι μπορείτε να κανετε e-τσεκιν απλα περνάς και από την παραπάνω διαδικασία..θα έπρεπε να έχουν αφαιρέσει αυτή την πρόταση από τις οδηγίες του e-check..μήπως και αυτοί δεν ξέρουν τι γίνεται? και ο ταξιδιωτικός πράκτορας πάντως μουπε ότι όσες φορες ταξίδεψε είχε κάνει το e-check κι ας είχε αποσκευή και δεν του είπαν τίποτα στο αεροδρόμιο..φυσικά μπορείς να κάνεις επιλογή θέσης μέσω τηλεφώνου μέχρι 24 ώρες πριν το ταξίδι και πιο πίσω..όταν πήγα μόναχο έκλεισα τη θέση από μοναχο-θεσσαλονίκη από την πέμπτη και η πτήση ήταν την κυριακή..

Πιστεύεις ότι θα πας στο αεροδρόμιο και θα σου αρνηθούν τη βαλίτσα επειδή έχεις κάνει e-checkin? Λες και αυτοί που κάνουν ηλεκτρονικό checkin είναι χιλιάδες...

όχι..απλα μπορεί να αρνηθούν να μου δώσουν την θέση που έκλεισα στο αεροπλάνο..και να μου την πουν απέξω απέξω..

spotterakis":2mebw7yt said:
..και να μου την πουν απέξω απέξω..
Και λοιπόν?
Μπορείς να τους την πεις κι εσύ (απ' έξω απ' έξω και ευγενικά) και να δώσεις την αποσκευή σου για check-in.

τελικά δεν χρειάστηκε!πήγα έχοντας κανει e-check,πήραν την βαλίτσα και όλα μια χαρά..παιδιά η απογευματινή των 18:40 SKG-ATΗ με το Α-320 ήταν σχεδόν τίγκα..είχε 158 επιβάτες!πρώτη φορά πετυχαίνω γεμάτο Α-320..