E-Check από Aegean

• Thread starter Thread starter anno1978
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: E-Check apo Aegean

δεν γινεται πια check in Α3 στα μηχανακια της LH........περισυ με το στανιο με πηγαν στην STR και εκανα αλλα την περασμενη εβδομαδα δεν αναγνωριζε τους κωδικους !

Μπηκα στο site της LH για να κανω τσεκ ιν το SKG-MUC-TXL αλλα μουβγαλε μονο το MUC-TXL..όμως μετά,ειδα οτι υπαρχει και το passenger receipt στο οποιο μου εβγαζε όλα τα σκελη του ταξιδιού,αλλά επειδή ειχα ηδη το BP δεν μπορούσα να το κανω. θα μπορούσα αντι για το BP να κανω e-check και να εκτυπωσω το passenger receipt και να περιλαμβάνει όλα τα σκελη?αν ναι να δοκιμασω στην επιστροφή..

Διάβασες τα τελευταία ποστ σε αυτό το θέμα; Ο COMPUTERISE έχεις δώσει μόλις λίγα ποστ πριν την απάντηση ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

ναι, τα ειδα, απλα αναρωτιόμουν αν με το passenger receipt υπάρχει διαφορά,διότι όπως είπα εμφανίζει όλα τα σκέλη της πτήσης..

Τελικά έγινε το εξής:στο Βερολίνο πήγα στο μηχάνημα που κάνεις μόνος τσεκ-ιν με την πρόθεση να τσεκάρω το Βερολίνο-Μόναχο και αυτό μου'βγαλε αυτόματα 2 κάρτες επιβίβασης με τσεκαρισμένο και το Μόναχο-Θεσ/νικη.Δεν ξέρω πώς έγινε..το μόνο που χρειάστηκε ήταν να πάω σε μια υπάλληλο της LH και να ζητήσω να μου αλλάξει τη θέση που μουχε δώσει το μηχάνημα και περάσει στην κάρτα μιλίων και τις 2 πτήσεις μιας ήταν περασμένη μόνο η μία-πάνω στην καρτα επιβίβασης σου βγαζει το Α3Ρ όταν περαστούν τα μίλια

Σε περιπτωση που πετάω με Aegean με connection μεσω ΑΤΗ ξέρω ότι είναι εφικτό να κάνω web check in καί για τις δύο πτήσεις, όμως θυμάμαι ενα πρόβλημα σχετικά με το ενα από τα δυο σκέλη. το ερώτημα είναι, μπορώ να επιλέξω θέση καί για τα δύο σκέλη ή μόνο για ένα από τα δύο; Καί αυτό γιατί παλαιότερα είχα την περίπτωση όπου μόλις επέλεξα θέση για το σκέλος του εξωτερικού, δεν ήταν δυνατό να κάνω το ίδιο και για την πτήση εσωτερικού. Κάποιος με πρόσφατες εμπειρίες στο συγκεκριμένο;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια!

Έχω κάνει και για τα 2 σκέλη χωρίς πρόβλημα...

Kαλησπέρα αυριο πετάω με Αegean απο Θεσσαλονίκη αλλά επειδή θα φτάσω αργοπορημένα στο αεροδρόμιο λόγω δουλειάς ,θέλω να κάνω web-check in..
Οταν πάω να το κάνω μου λέει ότι πρέπει να παραδώσω αποσκευές στο counter-check in (αν το θυμάμαι σωστά)

Αρα αφου θα έχω αποσκευή περιττό δεν είναι; Δεν θα κερδίσω χρόνο......

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Έχω την εντύπωση ότι θα παραδώσεις τις αποσκευές σε διαφορετικό counter απ' ότι αν έκανες κανονικό check in. Έτσι έχει λιγότερο κόσμο και θα κερδίσεις χρόνο.

Όταν κάνεις e-check in από την Αθήνα, πας στο counter 36 και παραδίδεις τις βαλίτσες.

Χρησιμοποιήσα το σύστημα τα Χριστούγεννα πηγαίνοντας Λονδίνο. Στην Αθήνα είχα τυπώσει δύο boarding pass οπότε μου κράτησαν το ένα και μου επέστρεψαν το άλλο, κανονικά το κόβουν στα δύο. Στο Λονδίνο όμως έπρεπε να περιμένω ξανά σειρά και μου έδωσαν κανονικό boarding pass από τα κλασσικά, άρα το μόνο κέρδος που είχα ήταν η προεπιλογή της θέσης στο αεροπλάνο. Και στα δύο σκέλη διάλεξα 12Α (αεροπλάνο Α321).