Easyjet

• Thread starter Thread starter GIORGOS PARROS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τελικά το δρομολόγιο DTM-SKG-DTM θα το εκτελεί η εταιρία και τον χειμώνα του 2008/2009. Συγκεκριμένα κάθε -2-4-6-. Αναχώρηση από DTM στις 1430 και άφιξη στην SKG στις 1805. Αναχώρηση SKG στις 1835 και άφιξη στο DTM στις 2020.

Πάντως στο DTM η easyjet θα αφήσει ένα αεροσκάφος και θα κόψει τα δρομολόγια προς: Malaga, Palma, Prag, Rome, Edinburgh και Alicante. Συνεχίζει να πετάει προς Budapest, Barcelona, Krakau, Saloniki και Luton (2 daily).

Η κάνει απόβαση στην Σκανδιναβία. Μετά από..αιώνες πτήσεων μόνο στην Κοπεγχάγη, από φέτος το χειμώνα προσγειώνεται Στοκχόλμη και Ελσίνκι. Η Στοκχόλμη θα συνδέεται με Γενεύη και από,τι ακούγεται και με Μιλάνο και το Ελσίνκι με το Γκάτγουικ.Απομένει το Όσλο και το Ρέικγιαβικ για να συμπληρωθεί το σκανδιναβικό μπλοκ..

Πέταξα πρώτη φορά με Easyjet -Θεσσαλονίκη-Βερολίνο-Θεσσαλονίκη.
Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος απο την εταιρία.
Στο γυρισμό απο Βερολίνο είχε πρόβλημα αποσυμπίεσης και ένιωθες ότι θα ανατιναχθεί το κεφάλι σου.Αφόρητοι πόνοι.
Η χειρότερη μαζί με της Hellas Jet.

περίεργο πάντως που δεν αναφέρθηκε πουθενά..ούτε στα ΜΜΕ, τα οποία μετα την τραγωδία της HELIOS κανουν κρα να βγάλουν τετοια περιστατικά, ούτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας, όπως είχε γίνει πριν καιρό με την πτήση Αθήνα-Λούτον που άρπαξε φωτιά ο κινητήρας..δεν είχατε παράπονα από άλλους επιβάτες?..

Έρχεται η U2 στο FCO..Ξεκινάει από 3 Νοεμβρίου σε πρώτη φάση το FCO-LGW 2 φορές τη μέρα και απο φεβρ 3 φορές τη μερα, και το FCO-MXP 4 φορές τη μέρα.Φυσικά του χρόνου θα σταθμεύσουν πιο πολλά α/φη στο FCO, καθώς όλοι προβλέπουν σταδιακή μεταφορά των πτήσεων της U2 από το CIA που δεν έχει περιθώρια ανάπτυξης στο FCO. Airone και Alitalia θα τα βρουν σκούρα εκτός αν τελικά προχωρήσει το σχέδιο συγχώνευσης..

Η EasyJet προχώρησε σε ...μικρή τροποποίηση της αρχικής παραγγελίας στην AirBus και αντί 25 Α319 θα αποκτήσει 25 Α320 (174 θέσεων) με option για άλλα 88!!

Υπαρχει κατι νεοτερο για το θεμα βασης της easyjet στην Αθηνα; Το FCO εχει ακουστει αρκετα οπως λογος εγινε και για BCN και ΑΤΗ(!!!).

Το τελευταίο πού μας είχαν πει στο LGW ήταν ότι τα σχέδια για βάση είχαν σταματήσει. Την τελευταία φορά που έκανα το δρομολόγιο, το ground staff στην Αθήνα μου είχε πει ότι η Easyjet και το ΕΛΒΕΛ βρίσκονται στα δικαστήρια, οι λόγοι άγνωστοι.

Στις 12 Δεκεμβρίου ξεκινά το LGW-SAW

ΟΑ277

Καλημέρα σας και Καλό Χειμώνα εύχομαι,

Έχω κλείσει εισιτήριο με την U2 από Βερολίνο για Αθήνα. ¨Έβαλα ακόμα την επιλογή Speedy Boarding Plus. Και μου λέει στο etix ότι «ξεχωριστό σημείο παραλαβής της κάρτας επιβίβασης». Αυτό θα μου το πούνε στο Βερολίνο σε ποιο Chek In να πάω?

Όχι, απλά όταν θα πας στο αεροδρόμιο θα κάνεις check in στο αφιερωμένο counter για τους επιβάτες που έχουν προμηθευτεί την συγκεκριμένη υπηρεσία. Θα έχουν ταμπέλες που γράφουν Speedy Boarding Plus.

OA277