Easyjet

Ξέρετε αν η easy jet έχει πρόβλημα λόγω καιρού???από το απόγευμα προσπαθώ να κλείσω εισητήρια για Λονδίνο την ημέρα του Πάσχα χωρίς επιτυχιά !!!!!!????
 
Tί πρόβλημα καιρού? Από τώρα πρόβλημα καιρού για το Πάσχα? Εδώ δεν ξέρουμε τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο!

Πιθανόν (μάλλον σίγουρα δηλαδή), η ΕΖ δεν έχει πτήσεις το Πάσχα. Όπως δεν είχε πτήσεις τα Χριστούγεννα. Το Πάσχα των Καθολικών και των Ορθοδόξων συμπίπτουν φέτος.
 
μπορεί να ακλυρωσε και κάποιες πτήσεις για εκείνη την μέρα.
αλλα και πάλι ο gonso έχει δίκιο, το πάσχα πέφτει μαζί και νωρίς και απο τα χριστούγεννα να έψαχνες θέση να βρείς, θα έβρισκες όχι και τις φθηνές λύσεις.
 
Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκα Τενερίφη με την "εύκολη" μέσω Λόνδρας και (αντί κανονικού trip report) συνοψίζω μερικές διαπιστώσεις κάτωθι:

1) Kαταργήθηκε το προνόμιο του GROUP A που σου έδινε το advanced online check-in. Όσοι δεν έχουν Speedy Boarding (SB) ή μωρά/ειδικές ανάγκες (SA) μπαίνουν αυτόματα στο GROUP 2, ανεξάρτητα από το πότε και πως κάναν check-in, και συνεπώς για να βρουν καλή θέση πρέπει να στηθούν από νωρίς στην ουρά για το γιουρούσι με τον κοινό λαό. Αυτά τα κάναν φυσικά μπας και πουλήσουν κανα SB, αλλά δεν είδα καμία σχετική ανταπόκριση ακόμα, όλοι σχεδόν ήταν GROUP 2.

2) Στην τετράωρη πτήση προς Τενερίφη (από τις μακρύτερες της EZY μαζί με αυτές προς Μέση Ανατολή) διατίθεται προς ενοικίαση PSP με ταινίες και παιχνίδια έναντι 12,5 Ευρώ (ή 10 Λίρες) που σου δίνει δικαίωμα δωρεάν ενοικίασης στην πτήση επιστροφής. Τα ακουστικά είναι "δωρεάν" και τα κρατάς. Καλός τρόπος να περάσουν τόσες ώρες πάνω από τη θάλασσα. Αν και (όπως είπε ο πιλότος μετά την απογείωση της επιστροφής - συμπληρώνοντας τη σχετική ανακοίνωση της ηγουμένης) η φοβερή θέα από το αριστερό παράθυρο folks είναι δωρεάν :cool: . Βέβαια, οι άγγλοι συνταξιούχοι που ήταν το 80% της πτήσης δεν έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το PSP, όμως "τίμησαν" δεόντως την κάβα, τα duty free και τα λαχεία της EZY.... :wall: μιλάμε οι αεροσυνοδοί έβγαλαν τρελές προμήθειες από τις μπεκροκανάτες, τρέχαν και δεν προλαβαίναν!!! :thx:

ΥΓ: Btw η Τενερίφη είναι ιδανικό νησί για "κοντινές" χειμερινές αποδράσεις με αρτιότατες υποδομές ενώ το Εθνικό Πάρκο του Ηφαιστείου Teide (3.700 μέτρα) είναι χάρμα οφθαλμών. Επίσης (επίκαιρο) έχουν και διάσημο καρναβάλι. Βέβαια, στην Ελλάδα, ήμαστε για τα καρναβάλια όλο το χρόνο, οπότε ισοφαρίζουμε :twisted:

Άντε και καλά κούλουμα!
 
Μακάρι!Η τελευταία ατάκα -κάτι πρέπει να γίνει για τις εσωτερικές γραμμές- σε συνδυασμό με το μειδίαμα μου αρέσουν πολύ!Ελπίζω μόνο να μην είμαι πεινασμένος που ονειρεύεται καρβέλια!Το λογικό πάντως θα είναι,αν επιθυμεί να μπει στην αγορά,ότι όχι απλά θα περιμένει την έγκριση της ΕΕ αλλά θα αφήσει και ένα διάστημα να δει πως θα κυμανθούν τα πράγματα.Έστω και αργά πάντως ελπίζω να έρθει!
In Stelios we trust! :banana:
 
Αλλαγή ηγεσίας στην Easy αφού επιλέχθηκε ο, μάλλον, η αντικαταστάτης του αναχωρήσαντα CEO. H κα Carolyn McCall προέρχεται απο τον χώρο των ΜΜΕ και μαζί με τους υπόλοιπους νέους συνθέτουν ένα περίεργο κράμμα που κι οι αναλυτές αναρωτιούνται αν θα τα καταφέρουν. Να πρωτοπόρησε πάλι ο Stelios?
:arrow: http://www.reuters.com/article/idUSLDE62N0BV20100324
 
Δεν ξέρω πόσοι θυμάστε/έχετε δει το θεϊκό Weekend at Bernie's αλλά το παρακάτω περιστατικό μου θύμισε την ταινία και επέφερε και τον ανάλογο γέλωτα

2 κυρίες πήγαν στο check-in της U2 στο LPL μαζί με έναν ηλικιωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Απ' ότι αποδείχτηκε, ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός μέρες και μάλλον οι κυρίες ήθελαν να αποφύγουν τα εξοδα μεταφοράς της σορού του συγχωρεμένου με φέρετρο στο cargo του α/φους :thx: :thx: :thx: ...

:arrow: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/crime/article7088915.ece
 
καλησπέρα, i need desperate your help.
Φίλοι μου που ακυρώθηκε η πτήση τους απο Βερολίνο προς Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 20-4, δεν κατάφεραν να συνενοηθούν για τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων τους τηλεφωνικώς πριν την ακυρωση της πτήσης.. Any Ideas, για το πως τωρα κατόπιν εορτής μπορούν να αποζημιωθούν...
Το αστείο της υπόθεσης είναι οτι σε τηλεφωνο που βρίκαν στη σελίδα της easy, η τηλεφωνήτρια εφτασε στο σημείο να τους πει οτι δεν γνωρίζει την αεροπορική εταιρεια easyjet..
θενξ....
υ.γ. τα παιδιά είχαν ταξιδιωτική ασφάλεια εαν αυτό παίζει κάποιο ρόλο..
 
Θα πας εδώ και θα επιλέξεις το 2ο option.
Μετά θα ακολουθήσεις τις οδηγίες και ουσιαστικά έτσι στέλνεις το αιτημα στην easyjet για refund.
Θα σου απαντήσουν για το πότε θα σου επιστρέψουν τα χρήματα
http://easyjet.custhelp.com/app/answers ... D%3D/sno/0
 
Top