Ellinair

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Μακάρι, και εύχομαι όλα να πανε καλα.....και να πετάξει επι μακρόθεν, και όχι για λίγο.....όπως συνηθίζεται, η εταιρία. Εμένα μου φαίνεται ότι πρόκειται για πλυντηριο, και για μεγαλοστομίες του κάθε υποψήφιου Ωναση ....( θα ήθελε....)!
35 χρόνια στο αεροπορικό κύκλωμα, έχω δει πολλά. Το αεροποριλικι, η μάλλον το να φτιάξεις μια εταιρία, προϋποθέτει ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, και τρομερή οικονομική επιφάνεια. Με πορδες αυγά δεν βάφονται. Και ένας ξυπνιος επιχειρηματίας, ποτέ δε θα έβαζε τόσα χρήματα, σε μια τέτοιου είδους επιχειρηματική μπίζνα........ :wall:
 
Γνωρίζουμε αν θα κάνει προσλήψεις?

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
χαχα..... δεν μπορουσα να μην μπω στην διαδιασια να πω και εγω τα δικα μου!

Κατ' αρχην δεν θα μπορουσε να υπαρχει καλυτερη χρονικη στιγμη να μπει καποιος στον χωρο απο επιχειριμετικης πλευρας.
με τα τοσα παιδια ανεργα, η ζητηση θα ειναι υψηλη και αρα το μεροκαματο χαμηλο. Βαλε και το γεγονος οτι ανοιγει στην Θεσ/νικη, και το κοστος μειωνεται ακομα ποιο πολυ.
Επισης τελη προσγειωσης εχουν πετσοκοφτει πανω απο 50%.....
Βαλε και το γεγονος οτι οι ξενοι πρακτορες εχουν καμια 20αρια κομματια αεροπλανα να καθονται, και παρακαλανε για κανα lease....

Χαμηλου κοστους charter, ειναι το μονο ενδεδειγμενο στην περιπτωση αυτη (κατι παρομοιο με την tomson, tomas cook,) κλπ κλπ.

οπως ειπα ιδανικα.
 
Ειπαμεεεε, με πορδες αυγα δεν βαφονται!!!!
Εχουμε γεμισει στην Ελλαδα απο υποψηφιους Ωνασηδες.....
Το κοστος των πληρωματων ειναι το τελευταιο...
Αλλα ειναι τα κοστη, που τσακιζουν. Αλλα τοσα ξερεις τοσα λες.`Στην S.A.R., εχει πολυ καλο internet.....οποτε δεν χρειαζεται να ανεβαινεις Ελλαδα
για απαντησεις..Και απο εκει παιζει το ρημαδι. Ερχομαι καθε 15 μερες, και ξερω...
 
Αν και τα έχουν γράψει κι άλλα παιδιά, μιλάμε για tour operator με πακετοπελατεία ως επι το πλείστον που απλά αντί πλέον να ναυλώνει α/φη ή να αγοράζει θέσεις σε πτήσεις άλλων αεροπορικών και να χάνει κάποια λεφτά (ενώ έχει κάνει όλη τη "βρωμοδουλειά" ώστε να τον επιλέξει ο πελάτης για τις διακοπές του) αποφάσισε να δουλέψει ο ίδιος και αυτό το κομμάτι, πάντα μέσα στα πλαίσια των υπαρχουσών δραστηριοτήτων & προφανώς δυνατοτήτων του. Δεν ανακάλυψε την Αμερική, πολλοί το κάνουν, και με τον συγκεκριμένο έχω μία αυξημένη βεβαιότητα ότι ξέρει που πάει να μπλέξει. Είναι λογικό ότι δεν περιμένουμε καμιά τεράστια αεροπορική με τρελές παροχές σε προσωπικό και επιβάτες, συγκεκριμένα βασικά πράγματα απαιτούνται.

Του εύχομαι όχι μόνο να πετύχει, αλλά να βρεί και μιμητές. Όπως έχω ξαναματαγράψει, ο εισερχόμενος τουρισμός έχει τη δυναμική να θρέψει πολύ πολύ κόσμο στο -παντελώς αναξιοποίητο- κομμάτι αυτό...
 
Μακάρι, και εύχομαι πραγματικά να παει καλα αυτο το project.
Ομως, έχω συνηθίσει τόσα χρόνια στις αερολογίες και τα μεγάλα λόγια....
Ας ειναι αυτή η προσπάθεια, εξαίρεση του κανόνα.
 
Κύριοι το θέμα είναι απλό μην το κάνουμε σύνθετο.

Ο Μουζενίδης ανοίγει την Ellin για να εξυπηρετήσει τις στρατιές των Ρώσων τουριστών που φέρνει κάθε χρόνο στη Β.Ελλάδα.
Ούτε loco ανοίγει, ούτε κανονική αεροπορική, ούτε έχει σκοπό να πετάξει στις 5 ηπείρους.
'Ολοι ξέρουμε την ημερομηνία λήξης τέτοιων εγχειρημάτων και δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που θα περιμένει να την δει δίπλα απο την lufthansa.

H συγκεκριμένη τουριστική εταιρία έκρινε οτι είναι πιο συμφέρον να μεταφέρει έτσι τους πελάτες της και έτσι το προχωράει.
Μακάρι να της πάει καλά η κίνηση και να αντέξει όσο περισσότερο μπορεί.
 
Η Εταιρεια ειναι σοβαρη και απαρτιζεται και απο σοβαρα στελεχη με μεγαλη εμπειρια στο χωρο!Το οτι προδικαζεται το αποτελεσμα ειναι τουλαχιστον λυπηρο αντι να ημαστε ικανοποιημενοι που θα προκυψουν καινουριες θεσεις εργασιας για Β.Ελλαδιτες.Επισης ο Μουζενιδης ειναι ο Μουζενιδης και μαλλον καποιοι δεν ξερουν τι εχει και ποσα εχει και τι διασυνδεσεις εχει..Λοιπον εγω θελω να ευχηθω να πανε ολα καλα (που ειναι σιγουρο) και να δωσει μια ανασα στον τουρισμο της Μακεδονιας!!
 
" Ο Μουζενιδης, ειναι ο Μουζενιδης...."
Εγραψες, μεγαλε!!!
:twisted:
Εγω παντως, δεν τον γνωριζω τον κυριο.
Μηπως θα επρεπε?
Ασχετως παντως, των σχολιων.., ευχομαι να πετυχει ο ανθρωπος, για το καλο του τοπου.
 
θα προκυψουν καινουριες θεσεις εργασιας για Β.Ελλαδιτες.Ε
Καταλαβαίνω ότι η καταγωγή αποτελεί για εσάς κριτήριο πρόσληψης.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top