Ellinair

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Καλησπέρα ! Μήπως γνωρίζει κάποιος καποιο site της συγκεκριμένης εταιρείας ? Κάποιο e-mail επικοινωνίας?? Ευχαριστώ πολύ !
 
Σήμερα στον δρόμο Θεσσαλονίκης-Μουδανιών είδα και τα γραφεία τους με το λογότυπό τους πάνω.
Η σελίδα τους πάντως http://www.ellinair.com/
είναι ακόμα under construction οπότε για επικοινωνία καλύτερα δοκίμασε στο κλασσικό
http://www.mouzenidis.gr/
 
Tα ειδα και εγω την προηγουμενη βδομαδα.. Παντως σε σχεση με το ποτε αναφερθηκε η υπαρξη τους για πρωτη φορα, με τωρα, εντυπωση με προκαλεσε το γεγονος οτι φαινοταν να ειναι ακομη αδεια. Παρα ταυτα, κατι ακουγεται για ενα RJ και ενα Α319 ενω θα συνεχιστει η συνεργασια με την Astra. Για να δουμε..

Καλο φθινοπωρο να εχουμε βρε! :mrgreen: :p

Φιλικα,
ο γνωστος
 
Στο "Μακεδονία" ήδη έχουν βάλει το λογότυπό τους στο γραφείο που εξυπηρετεί τις ρωσοφωνες εταιρείες που έρχονται...Θα ζήσει μεγάλες στιγμές η Ελλάδα το 2014..Θα αρχίσει η....ανάκαμψη( :D ) και όχι μία αλλά 2 εταιρείες θα (περι-)φέρουν την ελληνική σημαία στους αιθέρες..Ellinair και Skygreece.. :rolleyes:
Για τον στόλο της Ellinair είχα ακούσει 2 Α320 αρχικά,για RJ δεν ξέρω αλλά αν συνεχίσουν τη συνεργασία με Αστρα ίσως χρησιμοποιήσουν τα δικά τους;..Όμως οι Ρώσοι δεν έχουν μείνει και με τις καλύτερες εντυπώσεις για την Α2,ήρθε καπάκι κ το συμβάν με το 738 της AMC..Προτιμούν Α3..Ίσως η Ellinair να έχει καλύτερη τύχη..
 
Ellin Air (Athens Int'l) will launch initial operations between December 2013/January 2014, Russia's Interfax news agency has reported. The Greek carrier, owned by Thessaloniki-based tour operator, Mouzenidis Travel, will begin with two acquired ARJ-85s, set to grow to five come Spring 2014. Thereafter, three A320-200s will be leased with the overall objective of operating "at least" 10 aircraft in the long term. No initial routes have been announced but it is believed that operations will focus on the Russian and Ukrainian leisure markets.
 
Ένα άρθρο σχετικά με την εταιρεία

Οπως έγινε γνωστό στην EgnatiaPost, την περίοδο που διανύουμε διεξάγονται οι έλεγχοι από τους επιθεωρητές της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, σε επίπεδο καταστατικού, απαραίτητων εγγράφων και άλλων διαδικαστικών και τεχνικών παραμέτρων και εφόσον δεν προκύψει κάποια απροσδόκητη εξέλιξη, η Ellinair, εκτός απροόπτου, θα έχει λάβει τη σχετική άδεια προς το τέλος του Οκτώβρη ή στις αρχές Νοεμβρίου.

http://egnatiapost.gr/index.php/economi ... 7-ellinair
 
To πρωτο RJ85 (cn E2305) της εταιρειας εφτασε στο αεροδρομιο της Κραϊοβας, με τα χρωματα της εταιρειας, αλλα το αγγλικο νηολογιο του (G-CHPB). Σιγα σιγα το πραγμα αρχιζει να ρολλαρει..


-EDIT-
Καπου αλλου ειδα οτι πηγε στο Bacau, επισης Ρουμανια. Υπαρχει καποια διασταυρωση πληροφοριων;
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top