Ellinair

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Έτοιμη και η ιστοσελίδα τους :)
 
H ellinair πηρε και εκπαιδευσαι κοσμο το γραφει στην σελιδα της στα "news".εγω δεν ειδα καμια ανακοινωση,εσεις;και μετα μας γραφουν στην σελιδα τους "θεσης εργασιας" "Επομένως, έχει θεσπίσει αξιοκρατικές διαδικασίες για τη σωστή επιλογή και εκτίμηση του προσωπικού που θα τη στελεχώσει"
Α ρε ελλαδαρα!!!!!!αξιοκρατια φουλ!!!!!!
 
Η Εταιρεία από ότι γνωρίζω εχει διοικητικές θέσεις προς το παρόν και κάποια μέλη πληρώματος για το πρώτο αεροπλάνο. Οι θέσεις εργασίας είναι για μελλοντική χρήση.
 
Αρα πηρε κοσμο χωρις να ανακοινωση κατι.Συγγενης,φιλους κτλ.Ετσι δουλευει το συστημα στην Ελλαδα στις περισσοτερες εταιρειες.αξιοκρατικα παντα.
 
Ιδιωτική εταιρεία είναι, το να μιλάμε για αναξιοκρατία ενώ δεν ξέρουμε το προφίλ αυτών που προσέλαβε είναι λίγο υπερβολικό. Στο κάτω-κάτω το να βάλει αγγελία και να μαζέψει 10000 αιτήσεις για 5 θέσεις είναι μάλλον περιττό, όταν μπορείς να καλύψεις αυτές τις θέσεις ''αβάδιστα'' μέσω του δικτύου σου.
 
Από τα πρωτα άτομα που πηρε για τις διοικητικες δεν εχουν καμια σχεση (συγγενεια) με τα αφεντικά! Οπότε άκυρο το σχόλιο σου. Ακόμα και τα πρώτα μέλη του πληρώματος που πήρε για να καλύψει το πρώτο α/φ δεν εχουν συγγενεια μεταξύ τους.
Ηθελα να ήξερα πως σου ήρθε αυτό!
 
Δεν ειπα μονο συγγενης.Δεν νομιζω να τους βρηκαν στον μαναβη. Το θεμα ειναι οτι δεν εμαθε κανενας οτι ζητουν ατομα εστω και πεντε,δεκα.Απλα το αναφερω διοτι το εμαθα απο το site οτι πηραν ατομα ενω ολοι ρωτουσαν ποτε θα βγει ανακοινωση.Καλες πτησεις να εχουνε.
 
Και όμως το έμαθαν, αυτοί που προσλήφθηκαν. Καταλαβαίνω την απογοήτευση για όποιον ψάχνει εργασία, έχω περάσει τα ίδια πολλές φορές, αλλά ας μην ζητάμε και τα ρέστα. Το να ανακοινώνεις ''θέσεις'', να καλείς για συνεντεύξεις και να γεμίζεις φρούδες ελπίδες την αγορά είναι πολύ χειρότερο. Ειδικά στην Ελλάδα δε, μού έρχονται πολλά παραδείγματα :rolleyes:
 
θεωρώ ότι καλά έκαναν. Νέα εταιρεία τα οποία θα την στήσουν οπότε είναι λογικό να πάρουν άτομα που ξέρουν από την πιάτσα και εμπιστεύονται. Στο μέλλον όταν θα ζητήσουν κι άλλο κόσμο θα βγάλουν αγγελία.
 
Στο περιθώριο της Philoxenia
http://www.voria.gr/index.php?module=ne ... sid=157528

....Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής του Mouzenidis travel Μασμανίδης Γιώργος ανακοίνωσε ότι η νεοσύστατη αεροπορική εταιρεία του Ομίλου «Ellin Air» από το 2014 θα συνδέει με πέντε αεροπλάνα 20 προορισμούς της Ρωσίας και της Ουκρανίας με ελληνικές πόλεις και νησιά. Μάλιστα, η εταιρεία έχει ήδη μισθώσει δυο αεροπλάνα και οι πρώτες πτήσεις αναμένονται, σύμφωνα με πληροφορίες, το Δεκέμβριο.

Όπως είπε, ο κ. Μασμανίδης, η Mouzenidis travel θα μεταφέρει στη χώρα μας περίπου 550.00 – 600.000 το 2014 τουρίστες από 400.000 που μετέφερε το 2013. Μάλιστα, οι προκρατήσεις από Ρωσία για τη χώρα μας για την επόμενη χρονιά στη Mouzenidis έχουν αυξηθεί κατά 300%, στοιχείο που δείχνει, εκτός από το αυξημένο τουριστικό ρεύμα, ότι και οι Ρώσοι τουρίστες, όπως και οι Βορειοευρωπαίοι, αρχίζουν να μπαίνουν στη φιλοσοφία των προκρατήσεων, κάτι που δεν ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια.

Υπολογίζεται τέλος, συνολικά με τη Mouzenidis travel θα έρχονται προς Ελλάδα 120-130 πτήσεις την εβδομάδα το καλοκαίρι εκ των οποίων οι 70 προς Θεσσαλονίκη.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top