Ellinair

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
airzena":1mhrhpay said:
Εικασίες κάνω, αλλά λογικά θα έπρεπε να κτυπήσει το μονοπώλιο της Α3 και αυτό γίνεται στο SKG-FRA. Δεν μπορώ να ακούω ότι το HHN της FR είναι ανταγωνισμός για FRA. :wall:

Κι εγώ βλέπω πολύ πιθανό τη Φραγκφούρτη. Με μόνο μια πτήση την ημερά - που έχει και πολλά Codeshares και είναι feeder στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο δίκτυο της LH και άλλων εταιριών Star Alliance - πραγματικά υπάρχει χώρος για άλλη εταιρία. Και συμφωνώ, το HHN δεν το θεωρώ ως ανταγωνισμό για FRA (όπως για μένα και το CLR δεν είναι και ανταγωνισμός της BRU).

Από την άλλη πλευρά, η Γερμανία είναι η μόνη χώρα με γενικά καλή κάλυψη από Θεσσαλονίκη (με A3, AB, 4U, FR κλπ.). Δεν ξέρω γιατί τώρα και η Ellinair θέλει να συγκετνρωθεί εκεί.
 
airzena":1qhprx5p said:
Εικασίες κάνω, αλλά λογικά θα έπρεπε να κτυπήσει το μονοπώλιο της Α3 και αυτό γίνεται στο SKG-FRA. Δεν μπορώ να ακούω ότι το HHN της FR είναι ανταγωνισμός για FRA. :wall:
Μπορεί όμως να κτυπήσει και το μονοπώλιο της 4U στο SKG-CGN ?
Στο SKG-DUS υπάρχουν Α3, AB, 4U
Στο SKG-STR υπάρχουν Α3, AB, 4U
Στο SKG-MUC υπάρχουν Α3, ΑΒ
Στο SKG-SXF/TXL υπάρχουν U2, ΑΒ
Στο SKG-HAJ υπάρχουν Α3?, 4U
Στο SKG-HAM υπάρχουν ΑB, 4U
Τέλος τα NRN, FKB, BRE της FR δεν νομίζω ότι θα τα κτυπήσει. :rant:

Στο SKG-HAM υπάρχει και η U2 που ξεκιναει πλεον νωριτερα, από 19 Απριλίου..Αλλά όλα ειναι εποχικά και τον υπόλοιπο καιρό όλοι πετανε μέσω VIE/MUC/ATH..Εάν αποφάσιζε να εισάγει μια πτήση όλο το χρόνο θα μπορούσε να πιάσει..Και συμφωνω 100% με Akis για DTM. Ειναι μεγάλο το κενό.Εν μέρει εχει καλυφθεί από τη FR στο NRN, αλλά δεν ειναι το ίδιο. Η Wizzair στο DTM κάνει χρυσές δουλειές και είναι η μόνη μαζι με FR που θα μπορούσε να αναπληρώσει το κενό, αν δεν το κάνει κάποια άλλη..Επειδή όμως τείνει να γίνει LCC αεροδρόμιο δεν ξέρω αν μία μη-λόκο θα έβγαζε τα yields για να το κρατήσει..
 
Χαζεύοντας τη δεξίωση που έγινε στο ADB έπεσε το μάτι μου σε ένα διαφημιστικό μπάνερ της αεροπορικής μεγάλων διαστάσεωv. To safety το καταλαβαίνω, το quality επίσης, το regularity όμως; Τι εννοούν; Ότι είναι τακτικοί;
 
Για όσους επιβάτες ξεκινούν το ταξίδι τους από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και αγοράσουν εισιτήρια με επιστροφή, η Ellinair τους προσφέρει 24 ώρες στάθμευση χωρίς χρέωση στα πάρκινγκ του Αεροδρομίου "Μακεδονία" P6 και P7.
Η προωθητική ενέργεια δωρεάν στάθμευσης ισχύει για όλους τους ναύλους εισιτηρίων της γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη έως και την 31η Δεκεμβρίου 2015.
 
Η Ellinair "πατάει" πόδι και στο Βελιγράδι, αφού προγραμματίζει εποχιακές πτήσεις από το Βελιγράδι προς την Κέρκυρα και το Ηράκλειο για το 2016.

Οι πτήσεις από/προς Κέρκυρα θα ξεκινήσουν 13 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν 15 Σεπτεμβρίου. Αντίστοιχά οι πτήσεις από/προς Ηράκλειο θα ξεκινήσουν 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν 16 Σεπτεμβρίου.

Welldone Ellinair :great:
 
1 Α319 και 2 Α320 θα παραλάβουν για την επόμενη σεζόν, να δούμε και τι επιπλέον θα ανοίξουν...

:!: Άκη κ λοιπό τιμ διαχειριστών, η EL μεγαλώνει γοργά και οφείλουμε να τους αναγνωρίσουμε την προσπάθεια ανοίγοντας ένα αποκλειστικό τοπικό όπως έχει και η Α3, νομίζω θα είναι χρήσιμο πλέον να σπάσει το μοναδικό τοπικό σε πολλά, αναλόγως του θέματος. Τζάστ τα 2 γιουροσέντσια μου...
 
Το ήθελαν για πολλά χρόνια αυτό (και μάλιστα ήθελαν να το επεκτείνουν). Γνωρίζοντας προσωπικά και τον Κο Μουζενίδη (λόγω επαγγέλματος) και διάφορους εργαζόμενους του KSO, ξέρω ότι ίσως και μπορεί να γίνει στο μακρινό μέλλον. Ο Μουζενίδης έγινε αυτό που έγινε λόγω των Ρώσων, και συγκεκριμένα λόγω της γουνοποιίας της Καστοριάς. Αυτή τη στιγμή, όλος ο κλάδος περνάει μια σφοδρότατη κρίση. Θα στρώσουν τα πράγματα μόλις τελειώσει η και κρίση στη Ρωσία. Και για να επιστρέψουμε στο τόπικ μας, αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν αποκατασταθεί κάπως η γούνα στην Καστοριά.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top