Emirates cabin crew

  • Thread starter Thread starter cabin crew
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Emirates info

Γύρω στα 250 ευρώ παραπάνω από τους Grade II (economy class).
 
Re: Emirates info

Καλησπερα !! θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να ρωτησω καποια πραγματα ... για να παει καποιος στα OD πρεπει να εχει παει εχοντας δηλωσει συμμετοχη ηλεκτρονικως σωστα? μπορει να παει και χωρις να το εχει κανει αυτο? επισης αν δηλωσω συμμετοχη στα OD και δεν παω ,μπορω να παω στο επομενο ή πρεπει να εχει περασει διαστημα 6 μηνων και ας ειχα κανεια πλα και μονο την αιτηση ? Ολες οι ερωτησεις που σου γινονται σε ολα τα σταδια που περνας ,γινονται στα αγγλικα ή μονο ενα συγκεκριμενο κομματι ? Τελος, πειτε πως καποιος περνα απ ολη αυτη την εξεταση και φτανει Ντουμπαι,απ οτι διαβασα του δινεται κατοικια με συγκατοικο δωρεαν για ενα χρονο, μετα απο αυτο το διαστημα μπορει αν θελησει να συνεχισει να μενει σ αυτο ή πρεπει να νοικιασει δικο του διαμερισμα υποχρεωτικα ?
Ευχαριστω εκ των προτερων ! :)
 
Re: Emirates info

Στα Open Days(ΟDs) μπορείς να πας χωρις να εχεις κάνει apply μέσω internet, ωστε να λάβεις απο αυτούς κάποια πρόσκληση. Είναι "ανοιχτή μέρα" για όλους. Άρα, ναι, σίγουρα μπορείς να πας χωρίς να έχεις κάνει την ηλεκτρονική αίτηση. Αν έχει την επιλογή να κάνεις "book" για την ημέρα εκείνη και σου στείλουν και κάποιον προσωπικό κωδικό, τότε καλό είναι να πας. Αν για οποιονδήποτε λόγο, δεν είσαι σίγουρη για το αν θα μπορέσεις να παρεβρεθείς καλό είναι να μη κάνεις κάποιο book, αφου έτσι κι αλλιως για τα OD, οπως είπα και παραπάνω δεν είναι απαραίτητο. Σχετικά με την Emirates, επειδή έχω παει προσωπικά σε OD της εταιρείας, απλά θα σου στείλουν κάποια πρόσκληση όταν θα είναι να κάνουν κάποιο Οpen assessment day στη χώρα σου. Aπο τη στιγμή που δε πηγαίνεις, μπορείς να πας την επόμενη φορά που θα ξαναέρθουν, αφου έτσι κι αλλιώς δε βλέπουν το πότε σου έστειλαν την πρόσκληση, αλλά το πότε πήγες τελευταία φορά σε κάποια assessment day τους (Η τελευταία φορά πρέπει να είναι μετά απο 6 μήνες).

Όλες οι ερωτήσεις, απο την αρχή μέχρι το τέλος και σε όλα τα στάδια γίνονται μόνο στα αγγλικά. Πρέπει να ξέρεις να χειρίζεσαι αρκετά καλά την αγγλική γλώσσα, γραπτά και προφορικά.

Σχετικά με την κατοικία, απ όσο θυμάμαι στην παρουσίαση που μας κάνανε, όπως και απ όσα έχω διαβάσει... Είναι για όλη τη διάρκεια που θα δουλεύεις στην εταιρεία, όχι μόνο για έναν χρόνο. Αν, κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος, αλλά νομίζω πως έτσι είναι.
 
Re: Emirates info

NATALIA87":204eo7e8 said:
Αγαπητέ μου φίλε Cross, για να κάνω κονσομασιόν πρέπει να κάνω πρώτα εξάσκηση και δεν έχω χρόνο με τις δουλειές που έχω στην Ελλάδα για εξάσκηση τέτοιου είδους. Διακρίνω και την ειρωνία σου και το φθόνο σου... Λυπάμαι γιατί αν με ήξερες προσωπικά, θα είχες σίγουρα άλλη άποψη για εμένα καθώς όχι μόνο εργάζομαι πολύ σκληρά αλλά είμαι απολύτως αυτοδημιούργητος άνθρωπος και πέρυσι -στα 26 μου- αγόρασα σπίτι των 140 τ.μ. ΜΟΝΗ ΜΟΥ! Δεν έκανα καμία απολύτως παράνομη δουλειά απλά δούλευα πολύ και αποταμίευα σε μικρές τράπεζες από τις οποίες έπαιρνα μεγάλο επιτόκιο επί των καταθέσεων...

Όσο για το promotion αποτελεί τμήμα του υπαίθριου marketing και οι αμοιβές ήταν αυτές που προανέφερα πριν την κρίση.

Καταλαβαίνω ότι για ανθρώπους, οι οποίοι είτε από ατυχίες είτε από κακές προσωπικές επιλογές δεν έχουν καταφέρει τα ανάλογα με εμένα, όλα αυτά γεννούν δυσάρεστα συναισθήματα. Πραγματικά λυπάμαι για το ήθος και τη συμπεριφορά σου.

Αγαπητη Ναταλια θα σε συμβουλευα κι εγω να μην μπεις στον κοπο να πας σ αυτή τη δουλεια. Αφενος γιατι εχεις ένα καλο μισθο στην Ελλαδα ήδη. Στο Ντουμπαι δεν είναι απαραιτητο ότι θα είναι 1900 ευρω ο μισθος κάθε μηνα. Κατ αρχας τους πρωτους 4 μηνες θα παιρνεις με το ζορι 500 ευρω με τις μειωσεις κτλ και όταν αρχισεις να πετας θα παιρνεις χρηματα αναλογα των ωρων που θα κανεις. Εγω, μονο στους μηνες που πεθαινω στη δουλεια, που κανω 100+ ωρες (τύπου 2 Αυστραλιες, Κινες κτλ) παιρνω γυρω στα 1700. Και μιλαμε για μηνες που δεν εχω αδεια προφανως και που εχω τα ελαχιστα ρεπο (8 μερες που είναι τα νομιμα) Αυτόν το μηνα που θα παρω τα 1700-1800 δε θα βγω σχεδόν καθολου γιατι οσο θα είμαι στο Ντουμπαι θα κοιμάμαι απ την κουραση. Καλο είναι να τα ξερεις αυτά πριν ερθεις εδώ και απογοητευτείς.

Βλεπω ότι εκθειάζεις πολύ τα προσοντα σου. Όλα τα παιδια που ειμαστε εδώ εχουμε πετυχει κατι στη ζωη μας. Αλλοι παραπανω αλλοι παρακατω. Εγω ειχα βγαλει 19,400 μορια στις Πανελλήνιες και τελειωσα μια απ τις καλυτερες σχολες τις Ελλαδας. Ηρθα εδώ γιατι ηθελα να ταξιδεψω και να βγαλω δικα μου χρηματα. Το πρόβλημα που νομιζω ότι θα εχεις εδώ είναι το γεγονος ότι υπερεκτιμάς τον εαυτο σου και περιμενεις να βρεις τη γη της επαγγελιας. Λυπάμαι που θα στο πω, αλλα όταν ο επιβατη στην πτηση για Ινδια θα σου δινει το βρωμικο δισκο του και θα σου πεταει και τη χαρτοπετσετα που σκουπιστηκε από πανω και εσυ θα σκυβεις να το βαλεις στο καρτ- εκεινη την ωρα δε θα μπορεις να πεις σε κανενα ποσο καλη ησουν στην Ελλαδα και ποσα επαιρνες την ωρα στο προμοτιον γιατι θα σου πει ο Προισταμενος σου ότι αν δε σ αρεσει να πας πισω και θα σου κανει κι ένα flight review από δω μεχρι απέναντι γιατι παραπονέθηκες, το οποιο θα δει η μανατζερ σου αργοτερα.
Το βασικο προσον που πρεπει να εχεις για να επιβιώσεις σ αυτή τη δουλεια είναι να μαθεις να μη μιλας, ακομα και αν ξερεις ότι εχεις δικιο και να καταλαβαίνεις που εισαι τι κανεις και τι αξίζεις. Κανεις δε σου χαριζει αυτά τα λεφτα. Πρεπει να τα βγαλεις με τον ιδρωτα σου. Στη business μου λενε φιλοι μου ότι είναι χειροτερα πλεον, τα λεφτα είναι απλα 2 ευρω την ωρα παραπανω από την economy αλλα η δουλεια είναι εξοντοτικη επισης. Το Ντουμπαι είναι πανακριβο. Με λιγα λογια, αν δε βγαινεις, δε παιρνεις ρουχα τσαντες κτλ και κανεις οικονομια, θα μπορει να βαζεις 800 ευρω στην ακρη ειδικα μετα τις μειωσεις που εχουν κανει στο βασικο μισθο. Καλη επιτυχια ότι κι αν κανεις. Φιλικα.
 
Re: Emirates info

Αγαπητή Ναταλια,

Κάτσε εκει που κάθεσαι γιατί με το attitude που βγάζεις, όχι μόνο δε θα ανελιχθεις, αλλά θα εξελθεις πολυ σύντομα.

Κοινώς, προσγείωσου και δες τα πράγματα ρεαλιστικά. Τι ειναι αυτά που λες? θες να αποταμιευεις τόσα, να δουλεύεις τόσο, να κανείς αυτο και εκείνο.

Και μας ρωτάς κιόλας για συμβουλές? αυτά έπρεπε να τα ρωτήσεις εκει στο interview. Βέβαια δε θα σε παίρνανε αν τα ρωτουσες.

Στην ΕΚ θα εισαι με το κεφάλι κάτω και θα κανείς ότι σου λένε.

Ερώτηση, απο ψυχομετρικα έπαψαν να σας περνάνε?
 
Re: Emirates info

Αν όντως δεν είσαι τρολ, τότε σίγουρα η Emirates θα ήταν η εντελώς λάθος επιλογή για εσένα, NATALIA87. Θα ήθελα πάρα πολύ πάντως να είμαι παρών τη στιγμή που θα πεις στον επιβάτη της Business «ρε, ξέρεις ποια είμαι εγώ, πώς με λένε και η σκούφια μου από πού κρατάει;». Κρίμα να πάνε και τα 140 τετραγωνικά χαμένα, κάτσε στη Θεσσαλονίκη να τα χαρείς (τη στιγμή μάλιστα που δούλεψες πολύ σκληρά για να τα αποκτήσεις). Και τα παπούτσια της Emirates; Χάλια σου λέω, ΧΑΛΙΑ!
 
Re: Emirates info

Κατ'αρχήν, dark.sugar σε ευχαριστώ για τις υπερπολύτιμες συμβουλές και περιγραφές σου για το επάγγελμα. Δεν ήθελα να θίξω κανέναν στο φόρουμ,γνωρίζω ότι και πολύ αξιόλογοι άνθρωποι υπάρχουν και φυσικά πιο αξιόλογοι από εμένα που κάνουν τη δουλειά της αεροσυνοδού, η απάντησή μου αφορούσε τον Cross που με αποκάλεσε πόρνη λόγω του ότι θέλω να αποταμιεύω περί τα 1600-1800 ευρώ το μήνα όπως ανέφερα σε παραπάνω ποστ μου. Που μέχρι και πέρυσι το κατάφερνα στην Ελλάδα χωρίς δυσκολία. Και μάλιστα δεν το θεωρώ και τρομερά μεγάλο ποσό ώστε να προκαλεί τόσο φθόνο εκ μέρους κάποιων....Οι περισσότεροι φίλοι και συγγενείς μου αποταμιεύουν τα ίδια ή και παραπάνω ποσά. Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται "αμαρτία" να αποταμιεύεις και γενικότερα να έχεις φιλοδοξίες και όνειρα....ούτε γιαγιάδες, ούτε παππούδες ούτε εφάπαξ είχα στη ζωή μου, πέτυχα ούσα αυτοδημιούργητη.
Όσο για τη συμπεριφορά των πελατών στις πτήσεις -και για να απαντήσω και σε εσένα και στον Dltkir- στο προμόσιον ζεις ανάλογες καταστάσεις ιδιαίτερα όταν διαφημίζεις ποτά και τσιγάρα σε νυχτερινά μαγαζιά. Και σε πάμπλουτους έχω προωθήσει τσιγάρα και ποτά και σε άκρως αλαζόνες ανθρώπους. Οπότε έχω δοκιμαστεί ήδη 7 χρόνια σε αυτό...απλά με αμοιβές κορυφή το έκανα...όταν φέτος το καλοκαίρι έπεσαν οι αμοιβές στα 8 ευρώ/ώρα είπα ότι δε θα το κάνω άλλο, δεν αξίζει. Αυτό θέλω να διαπιστώσω με την Fly Emirates, αν αξίζει τα λεφτά που δίνει. Δε βρίσκω κάτι μεμπτό σε αυτό...Και ναι λοιπόν Dltkir έχω περάσει το ψυχομετρικό τεστ της εταιρίας. Όσο για το παπούτσι, ρώτησα επειδή ήδη έχω υποστεί συσσωρευμένη κούραση στα πόδια μου και δισκοκήλη στη μέση μου από την κάκιστη ποιότητα των παπουτσιών στο προμόσιον και δε θέλω να το ρισκάρω.
Cross, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη συμπεριφορά σου. Είσαι άνεργος και απαντάς με τόσο μένος εναντίον μου σαν να με γνωρίζεις προσωπικά;;;....Θα σε προκαλούσα σε μία επιχειρηματολογική μονομαχία αλλά βλέπω ότι είσαι άοπλος.
Ευχαριστώ και για τις πληροφορίες ως προς τις αμοιβές της Business Class...

Dltkir, όσον αφορά τις αμοιβές τις ρώτησα αναλυτικά στο final interview και δε δέχονταν να μου απαντήσουν επακριβώς.....!
Είναι κακό που ρωτάω Dltkir? Σου χαλάει την αισθητική?
Γιατί δε θέτεις κάποιους κανόνες λογοκρισίας ώστε να ξέρουμε τι μπορούμε να ρωτάμε και τι όχι, ώστε να μην ενοχλείσαι;
 
Re: Emirates info

NATALIA87, μάλλον κάτι σου διαφεύγει ή κάτι δεν καταλαβαίνεις. Δεν με ενδιαφέρει/αφορά πώς έβγαλες τα λεφτά σου. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, ακόμα και η πορνεία. Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε ανθρώπους. Κονσομασιόν ομως είναι η προώθηση ποτών και όχι η πορνεία. Άσε που και η πορνεία στο Ντουμπάι έχει χαλάσει, μετά την επέλαση των Ρωσίδων. Γενικά δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, ακριβώς επειδή δεν γνωριζόμαστε. Ειλικρινά όμως, από αυτά που γράφεις, η Emirates δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα. Εκτός αν διψάς για ταξίδια. Αφού με κόπο απέκτησες τόσα υλικά αγαθά και γνώρισες τόσο ενδιαφέροντες ανθρώπους, μείνε στη Θεσσαλονίκη με λιγότερα, αποταμίευσε λιγότερα και απόλαυσε τη ζωή σου. Επειδή το βλέπεις καθαρά κερδοσκοπικά και δεν έχω δει ίχνος ρομαντισμού/αγάπης για το επάγγελμα στα γραφόμενά σου, δεν αξίζει να αφήσεις τον πολυτελή και επιτυχημένο βίο που διάγεις για το «χρυσό κλουβί» της Emirates. Τέλος, ούτε εσύ με ξέρεις και από τα συμπεράσματα που έχεις βγάλει για το άτομό μου φαίνεται πόσο ρηχή, ακαλλιέργητη και εγωκεντρική είσαι. Παρά ταύτα, επιμένω ότι είσαι τρολ και σπαταλάς το χρόνο μας. Σε αυτήν την περίπτωση, απλά υποκλίνομαι!
 
Re: Emirates info

Βλέπω να κλείνει το thread, και να ανοίγει άλλο... Τρολ είναι δεν υπάρχει περίπτωση, και μόνο που λέει ότι την δέχτηκαν στην Emirates, τρολάκι κανονικό... Κοίτα NATALIA87, δεν εργάζομαι στον χώρο και είμαι χομπίστρια επιπέδου νηπιαγωγείου, αλλά, επειδή ρώτησες... αν βλέπεις αεροπλάνο και δεν αισθάνεσαι τίποτα παρά μόνο κάνουν τα μάτια σου δολάρια ή βλέπεις ένα μάτσο σίδερα να απογειώνονται/προσγειώνονται, δεν είσαι για αεροπλάνα.- Οι υπόλοιποι καταλαβαινόμαστε, δεν μπορούμε να σου εξηγήσουμε πώς αισθανόμαστε όταν βλέπουμε αεροπλάνο να απογειώνεται για παράδειγμα, ή ότι περνάει αεροπλάνο από πάνω μας και θα κοιτάξουμε τον ουρανό ακόμα και αν βρισκόμαστε στο Σύνταγμα, ούτε μπορώ να σου περιγράψω πώς αισθάνομαι όταν βρίσκομαι πάνω από τα σύννεφα, και μετά μέσα στα σύννεφα και μετά βλέπω το έδαφος, ή όταν περιμένει το ένα αεροπλάνο πίσω από το άλλο για απογείωση και κουνιέσαι από τον αέρα (;) των τουρμπινών του μπροστινού, ή ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο σημείο πάνω από τη Μάγχη που για μερικά δευτερόλεπτα βλέπεις από το μικρό παράθυρο του αεροπλάνου και τα παράλια της Γαλλίας και της Αγγλίας ταυτοχρόνως χωρίς να κουνήσεις το κεφάλι σου, δεν ξέρω έχεις παρατηρήσει ποτέ ότι πάνω από τα σύννεφα έχει πάντα ήλιο; και η λίστα συνεχίζεται. Όταν το πρώτο κριτήριό σου είναι τα λεφτά, είσαι τελειωμένη υπόθεση, εγώ θα εργαζόμουν και τσάμπα που λέει ο λόγος για να έχω καθημερινά όλα τα παραπάνω και άλλα τόσα. Αλλά αυτή είμαι εγώ και κάτι άλλοι τρελοί εδώ μέσα, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε. Όσο πιο θυμωμένα σου γράφουν, τόσο περισσότερο αγαπάνε αυτό που εσύ βλέπεις ως χρήμα. Έκανες ίσιωμα το χόμπι μας, την εργασία κάποιων, και τα ενδιαφέροντά μας. 8)
 
Re: Emirates info

Ίσως το post της χρονιάς!!! :thx:
 
Top