Re: Emirates info
Στα Open Days(ΟDs) μπορείς να πας χωρις να εχεις κάνει apply μέσω internet, ωστε να λάβεις απο αυτούς κάποια πρόσκληση. Είναι "ανοιχτή μέρα" για όλους. Άρα, ναι, σίγουρα μπορείς να πας χωρίς να έχεις κάνει την ηλεκτρονική αίτηση. Αν έχει την επιλογή να κάνεις "book" για την ημέρα εκείνη και σου στείλουν και κάποιον προσωπικό κωδικό, τότε καλό είναι να πας. Αν για οποιονδήποτε λόγο, δεν είσαι σίγουρη για το αν θα μπορέσεις να παρεβρεθείς καλό είναι να μη κάνεις κάποιο book, αφου έτσι κι αλλιως για τα OD, οπως είπα και παραπάνω δεν είναι απαραίτητο. Σχετικά με την Emirates, επειδή έχω παει προσωπικά σε OD της εταιρείας, απλά θα σου στείλουν κάποια πρόσκληση όταν θα είναι να κάνουν κάποιο Οpen assessment day στη χώρα σου. Aπο τη στιγμή που δε πηγαίνεις, μπορείς να πας την επόμενη φορά που θα ξαναέρθουν, αφου έτσι κι αλλιώς δε βλέπουν το πότε σου έστειλαν την πρόσκληση, αλλά το πότε πήγες τελευταία φορά σε κάποια assessment day τους (Η τελευταία φορά πρέπει να είναι μετά απο 6 μήνες).
Όλες οι ερωτήσεις, απο την αρχή μέχρι το τέλος και σε όλα τα στάδια γίνονται μόνο στα αγγλικά. Πρέπει να ξέρεις να χειρίζεσαι αρκετά καλά την αγγλική γλώσσα, γραπτά και προφορικά.
Σχετικά με την κατοικία, απ όσο θυμάμαι στην παρουσίαση που μας κάνανε, όπως και απ όσα έχω διαβάσει... Είναι για όλη τη διάρκεια που θα δουλεύεις στην εταιρεία, όχι μόνο για έναν χρόνο. Αν, κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος, αλλά νομίζω πως έτσι είναι.