Re: Emirates info
Καλησπέρα και από μένα. Είμαι 25, 1.72, 54 κιλά καστανά μακρυά περιποιημένα μαλλιά, εμφανισιακά οκ γενικά, με πτυχίο αγγλικής γλώσσας και λογοτεχνίας(ιδιωτικό-αγγλόφωνο πανεπιστήμιο), με άριστες γνώσεις γερμανικής και ισπανικη΄ς γλώσσας. οι ερωτήσεις μου είναι 2. αρχικά, σε αυτο το βιογραφικό (που καταθέτουμε στην εταιρία)αναφέρουμε και εργασία σε καφετεριες, μπαρ, ταμεια κλπ ή είναι εντελω΄σ περιττό? επίσης η εργασιακη΄μου πείρα είναι ολιγοετής( 2.5 χρόνια) σε φροντιστήριο αγγλικών. το αναφέρω? 3μηνη εποχειακή απασχόληση σε γραμματειακή θέση μεσιτικού γραφείου είναι στα "συν" για να φανει? ρωτάω όλα αυτά γιατί το βιογραφικό που έχω χρησιμοποιήσει εωσ τώρα είναι πολυ΄πιο συγκεκριμενοποιημένο(προφανώς) όπου αναφέρω πχ και σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο μου μονο. και δεύτερον θέλω την ειλικρινή σας άποψη σχετικά με εμφανή ταττου.ξέρω ότι δεν είναι επιτρεπτά. έχω παει σε οπεν ντει της εταιριας χωρις να παραδωσω βιογραφικο/φοτο κλπ απλα για να τσεκάρω τι γίνεται και να ξέρω επόμενη φορα΄,ξέροντας ότι θα κοπω΄λογω τατουαζ. το κακό είναι ότι έχω 6. ένα πίσω στο λαιμό πολύ μικρό, ενα στον καρπό(μικρο-ζώδιο), ένα στο πόδι μια φραση μικρη και στο αλλο πόδι παλι ενα μικρο.τα άλλα 2 δεν φαινονται καθοτι ειναι στα πλευρα και στον γοφο. στο οπεν ντει λοιπον που ειχα παει τον δεκεμβριο τα ειχα καλυψει ολα με ειδικο μεικ απ και δεν φαινοταν τιποτα. την επομενη ακριβως μερα εκλεισα ραντεβου με πλαστικο και πηγα σε μια βδοαμαδα για αφαιρεση. το καλο ειναι οτι ο γιατρος μου ειναι πολυ καλος στη δουλεια του, εχς δει και αλλη δικη του δουλεια αφαιρεσης οπου δεν εμεινε κανενα απολυτως σημαδι και εχω ηδη ξεκινησει τη διαδικασια να αφαιρεσω τα 4 εμφανη ταττουαζ. το κακο ειναι οτι θα μου παρει περιπου ενα χρονο να μην εχω τιποτα.οποτε εδω ακριβως φτανουμε στο σημειο που θελω τη γνωμη σου. αξιζει ο κοπος-χρηματα-πονος να το ρισκαρω? ειμαι της αποψης οτι αμα το παλεψω θα τα καταφερω απλως φοβαμαι μηπως λογω του οτι παλι θα εχω 2(μη εμφανη αλλα παλι θε εχω) θα κοβομαι παντα. ειναι λογικο μια εταιρια που εχει τοσο μεγαλη ζητηση στον τομεα αυτο να εχει καποια σημεια διαχωρισμου του πληθουσ που ζητα εργασία.ενα απο αυτα θεωρω οτι ειναι αδιαμφισβητητα τα τατουαζ. δηλαδη εννοω οτι σιγουρα με το που βλεπουν ταττου δε μπιανουν καν στον κοπο να δουν που, ποιος, γφαινεται δε φαινεται, θα γινει η οχι αφαιρεση κλπ. απλως πανε στο επομενο application. ετσι δεν ειναι? ειναι κ αυτος ενας τροπος elimination. σωστα?
p.s. σκεφτομουνα να παω στη θεσσαλονικη τωρα στις 26...και στην ερωτηση εαν εχω να ειμαι ειλικρινης...οτι ναι(χωρις να πω αριθμο, εαν αυτο δυναται) και οριστε -εκει δειχνω- εχω ηδη ξεκινησει αφαιρεση. εσας ποια η γνωμη σας??
ευχαριστω εκ των προτερων