Emirates cabin crew

Re: Emirates info

dimitrisairlines":e524jklj said:
Καλησπέρα! Έχω και εγώ μια απορία σχετικά με το ποιές ηλικίες έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας?


Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να είσαι πάνω από 21. Αν και επίσημα δεν υπάρχει ανώτατο όριο ηλικίας, πολύ σπάνια (έως ποτέ) η εταιρεία έχει εγκρίνει την πρόσληψη ατόμων πάνω από 35. Θα έλεγα ότι οι ηλικίες με τις περισσότερες πιθανότητες είναι 23-32.
 
Re: Emirates info

Καλημέρα,

Το μήνυμα απεύθυνεται κυρίως στο δημιουργό του topic - Γνωρίζεις εσύ ο ίδιος ή έχεις ακούσει από κάποιον τρίτο, να έχει γίνει πρόσληψη ατόμων με τη γνωστή για την Ελλάδα πρακτική: ο γνωστός, του γνωστού, η καλή κουβέντα?

:)
 
Re: Emirates info

Καλημέρα. ΠΟΤΕ. Και σε αυτό είμαι κατηγορηματικός και απόλυτος.
 
Re: Emirates info

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση - ο μισθός της αεροσυνοδού, ο καθαρός χωρίς πτητικές ώρες, πόσο είναι και εν συνεχεία ποιο είναι το maximum που μπορείς να λάβεις με τις πτητικές ώρες? per diem προβλέπονται φαντάζομαι όταν είσαι εκτός dubai, για τι πόσο μιλάμε όσον αφορά αυτή την κατηγορία "εσόδων"? :p
 
Re: Emirates info

Θα σου τα πω σε ευρώ, πως είχαν τα πράγματα όταν έφυγα από την εταιρεία (φαντάζομαι δεν έχουν αλλάξει και πολύ). O βασικός μισθός στο ξεκίνημα είναι γύρω στα 800 ευρώ. Από αυτά τα χρήματα γίνονται κάποιες κρατήσεις για την ιδιωτική ασφάλιση, ίντερνετ, έξοδα διαμονής κλπ. Αν παραμείνεις στην εταιρεία πάνω από 1 έτος, κάποια από τα χρήματα αυτά που κρατήθηκαν σου επιστρέφονται. Επίσης, 1 φορά το χρόνο γίνεται μια διανομή μέρους των κερδών στους ιπτάμενους και μπορεί να πάρεις 1 ή 2 βασικούς μισθούς bonus. Η ώρα πτήσης για τους Grade2 ιπταμένους είναι περίπου 11 ευρώ. Σε κάθε διανυκτέρευση λαμβάνεις από την reception του ξενοδοχείου ενα φάκελο με ένα ποσό ικανό να καλύψει τα πλήρη γεύματα σου για όσες ώρες βρίσκεσαι εκτός βάσης. Αν θυμάμαι καλά, π.χ. η αποζημίωση για 23 ώρες στο Παρίσι ήταν 70 ευρώ. Συνολικά, ενας καινούργιος υπάλληλος λαμβάνει το μήνα (μετά το πρώτο έτος των εγγυητικών κρατήσεων) βασικό+ώρες πτήσεις+ διανυκτερεύσεις 1900-2200 το μήνα.
 
Re: Emirates info

Καλησπέρα και από μένα. Είμαι 25, 1.72, 54 κιλά καστανά μακρυά περιποιημένα μαλλιά, εμφανισιακά οκ γενικά, με πτυχίο αγγλικής γλώσσας και λογοτεχνίας(ιδιωτικό-αγγλόφωνο πανεπιστήμιο), με άριστες γνώσεις γερμανικής και ισπανικη΄ς γλώσσας. οι ερωτήσεις μου είναι 2. αρχικά, σε αυτο το βιογραφικό (που καταθέτουμε στην εταιρία)αναφέρουμε και εργασία σε καφετεριες, μπαρ, ταμεια κλπ ή είναι εντελω΄σ περιττό? επίσης η εργασιακη΄μου πείρα είναι ολιγοετής( 2.5 χρόνια) σε φροντιστήριο αγγλικών. το αναφέρω? 3μηνη εποχειακή απασχόληση σε γραμματειακή θέση μεσιτικού γραφείου είναι στα "συν" για να φανει? ρωτάω όλα αυτά γιατί το βιογραφικό που έχω χρησιμοποιήσει εωσ τώρα είναι πολυ΄πιο συγκεκριμενοποιημένο(προφανώς) όπου αναφέρω πχ και σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο μου μονο. και δεύτερον θέλω την ειλικρινή σας άποψη σχετικά με εμφανή ταττου.ξέρω ότι δεν είναι επιτρεπτά. έχω παει σε οπεν ντει της εταιριας χωρις να παραδωσω βιογραφικο/φοτο κλπ απλα για να τσεκάρω τι γίνεται και να ξέρω επόμενη φορα΄,ξέροντας ότι θα κοπω΄λογω τατουαζ. το κακό είναι ότι έχω 6. ένα πίσω στο λαιμό πολύ μικρό, ενα στον καρπό(μικρο-ζώδιο), ένα στο πόδι μια φραση μικρη και στο αλλο πόδι παλι ενα μικρο.τα άλλα 2 δεν φαινονται καθοτι ειναι στα πλευρα και στον γοφο. στο οπεν ντει λοιπον που ειχα παει τον δεκεμβριο τα ειχα καλυψει ολα με ειδικο μεικ απ και δεν φαινοταν τιποτα. την επομενη ακριβως μερα εκλεισα ραντεβου με πλαστικο και πηγα σε μια βδοαμαδα για αφαιρεση. το καλο ειναι οτι ο γιατρος μου ειναι πολυ καλος στη δουλεια του, εχς δει και αλλη δικη του δουλεια αφαιρεσης οπου δεν εμεινε κανενα απολυτως σημαδι και εχω ηδη ξεκινησει τη διαδικασια να αφαιρεσω τα 4 εμφανη ταττουαζ. το κακο ειναι οτι θα μου παρει περιπου ενα χρονο να μην εχω τιποτα.οποτε εδω ακριβως φτανουμε στο σημειο που θελω τη γνωμη σου. αξιζει ο κοπος-χρηματα-πονος να το ρισκαρω? ειμαι της αποψης οτι αμα το παλεψω θα τα καταφερω απλως φοβαμαι μηπως λογω του οτι παλι θα εχω 2(μη εμφανη αλλα παλι θε εχω) θα κοβομαι παντα. ειναι λογικο μια εταιρια που εχει τοσο μεγαλη ζητηση στον τομεα αυτο να εχει καποια σημεια διαχωρισμου του πληθουσ που ζητα εργασία.ενα απο αυτα θεωρω οτι ειναι αδιαμφισβητητα τα τατουαζ. δηλαδη εννοω οτι σιγουρα με το που βλεπουν ταττου δε μπιανουν καν στον κοπο να δουν που, ποιος, γφαινεται δε φαινεται, θα γινει η οχι αφαιρεση κλπ. απλως πανε στο επομενο application. ετσι δεν ειναι? ειναι κ αυτος ενας τροπος elimination. σωστα?
p.s. σκεφτομουνα να παω στη θεσσαλονικη τωρα στις 26...και στην ερωτηση εαν εχω να ειμαι ειλικρινης...οτι ναι(χωρις να πω αριθμο, εαν αυτο δυναται) και οριστε -εκει δειχνω- εχω ηδη ξεκινησει αφαιρεση. εσας ποια η γνωμη σας??
ευχαριστω εκ των προτερων
 
Re: Emirates info

στο βιογραφικό γράφεις τα πάντα, γιατί μπορεί να σε ρωτήσουν τα ΠΑΝΤΑ! Εμένα με ρώτησαν, αν τόσα χρόνια στην Κρακοβία, έμενα σε φοιτητική εστία, και αν ναι πόσο καιρό. Ο λόγος; Άμα μπορείς να μείνεις σε εστία, μπορείς και να συνεργαστείς ποιο γρήγορα με άλλους.
 
Re: Emirates info

καταλαβα.εχεις απολυτο δικιο.απλως δεν ξερω :ενα, πως να γραψω το bartender. φαινεται οκ λες ετσι ? επισης καφε δουλευα χρονια σερβις οκ αυτο το γραφω και μετα ταμειο, καταστηματα κλπ ηταν ολα καλοκαιρια εποχιακα και φοβαμαι μηπως το παρουν οτι αλλαζα πολυ κ συχνα εργασια και αυτο παλι με διαρκεια 3 μηνων.δε μετραει λες ασχημα ε?
 
Re: Emirates info

συγνωμη που μονοπολω τη συζητηση αλλα θα ηθελα ακομη μια πληροφορια.ποια εμφανιση ειναι αυτη που τραβαει το ματι των recruiters? εχω διαβασει πολλα κ εδω μεσα και αλλου για το dress code αλλα λογω προσωπικης εμπειριας στο οπεν ντει που πηγα ολα αναιρεθηκαν σε μια στιγμη. υπηρχαν βεβαια πολυ περιποιημενες κοπελες αλλα και παρα πολλες με τα μαλλια κατω(που περασαν), με απαραδεκτο ντυσιμο( που επισης περασαν) κλπ. θα μπορουσατε να μασ δωσετε καποια τιπς που να μην ειναι τα κλασικα "ο,τι και να βαλεις αμα δουν κατι σε σενα θα σε περασουν" κα?
 
Re: Emirates info

ανώνυμη:
πτυχίο αγγλικής γλώσσας και λογοτεχνίας
Αν έκανα εγώ πάντως τη συνέντευξή σου,θα σε έβαζα να γράψεις κάτι και θα διέκρινα άμεση αναντιστοιχία στα γραφόμενά σου καθώς,αν και πτυχιούχος,
δε χρησιμοποιείς σημεία στίξης,κεφαλαία στην αρχή της πρότασης,τονισμό κλπ.
Επίσης,απορώ για το πως ένας άνθρωπος με τόσα και τέτοια τυπικά προσόντα ζητά να του δώσουν "μασημένη τροφή"
για μια επαγγελματική συνέντευξη.
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά αλλά μια (μόνο) επανάληψη δε βλάπτει αφού ξαναδιαβάζουμε τα ίδια.
 
Top