LeonMarc
Low-Cost-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- AEE
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- KIAD
- Leon_Marc_
STAVROS_ATH":3mcxv5wl said:Αλλά εμείς εδώ...Είναι απορίας άξιο γιατί κάποιος έκατσε και έγραψε ένα απίστευτο κατεβατό για να πει το απόλυτο τίποτα, να συγκρίνει πορτοκάλια με κουνουπίδια και να επαναλάβει κάτι που απροκάλυπτα κάνει εδώ και καιρό, τρελή προπαγάνδα.
Φίλε Stavros_Ath, ο προηγούμενος (Air Namibia) έχει ένα point. Εγώ που κάνω Ελλάδα-ΗΠΑ τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο (Washington D.C - Αθήνα συγκεκριμένα) κοιτάω τις τιμές. Συγκεκριμένα για τα Βαλκάνια πιστεύω καλά έκανε και ανέβασε στοιχεία. Προσωπικώς εμένα μου προκάλεσε εντύπωση που έβαλε η Emirates (το τονίζω) καθημερινό δρομολόγιο και όχι 2-3 weekly διότι από τα συμπεράσματα φεύγουν και γυρνάνε άδεια.
Οπότε μέλει να δούμε τα εξής
Α) Καλοκαιρινές πληρότητες - Τις αναμένω με πολύ ενδιαφέρον
Β) Εαν το ban με τα labtop κλπ θα φέρει περισσότερους από Dubai μέσω Αθήνας
Γ) Αν θέλει να καλύψει την Αν.Μεσόγειο/Βαλκανική αγορά (Υπάρχει δυνατός ανταγωνισμός με Turkish οπότε ναι ίσως σε αυτό τον βαθμό είναι περίπου άτοπο το σχόλιο του Air Namibia αλλά και πάλι πιστέψτε με το ban επιρρεάζει γιατί απο bussiness class κλπ βγάζουν τα λεφτά οι αεροπορικές όχι απο την economy)
Δ) Εαν εν τέλει θα μειωθούν τα δρομολόγια σε weekly από daily
Ε) Ανταπόκριση της ομογένειας στην ΝΥ (Αστόρια, Brooklyn, New Jerseay) η οποία είχε συνηθίσει winter με ενδιάμεσους σταθμούς (εξ όσον γνωρίζω ο πιο popular ήταν Λονδίνο British/United και σύνδεση με British/Aegean) Λονδίνο, Φρανκφούρτη, Μόναχο.
Σημειωτέων πως η ομογένεια της Αυστραλίας ως επί το πλείστον με Emirates μέσω Dubai ταξιδεύει προς Ελλάδα.