Εορταστικό Αεροπορικό Κουίζ Airliners.GR 2012

  • Thread starter gonso
  • Ημερομηνία δημιουργίας
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ-ΕΡΩΤΗΣΗ 19

Εδώ, λίγοι έχουν μπερδευτεί αλλά θα το διευκρινήσουμε. Και στα δύο σκέλη μιλάμε για εν ενεργεία αεροδρόμια, μιλάμε για πόλεις, και για αεροδρόμια που εξυπηρετούν την/τις πόλεις και το/τα νησιά. Δεν εξυπηρετεί (πχ) η Κάρπαθος την Ιεράπετρα. Επίσης, οι περιφέρειες της Ελλάδας είναι συγκεκριμμένες και πεντακάθαρα οριοθετημένες, όπως επίσης ότι "ημειρωτικό" σημαίνει άλλο πράγμα και "ηπειρώτικο" σημαίνει άλλο!

george_a":2a7c5mia said:
Το αφεντικό της θα μπέρδεψε τις λέξεις harass και her ass,

Απαπά κουτσομπόλη! Τέτοια κουίζ ανεβάζει η Εσπρέσο (και το Flight), όχι το airliners!
 
gonso":1g64o4m8 said:
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ-ΕΡΩΤΗΣΗ 3
Υστερόγραφο.
"Έπαιξα" χθές το Χριστουγεννιάτικο Κουίζ του πασίγνωστου περιοδικού Flight International. Το συμπέρασμα? Πολύ στα ώπα ώπα σας έχουμε!!!! Εκεί να δείτε ερωτήσεις. Χαρακίρι. :wall:


Θ' αστειεύεσαι! Βρήκα το κουίζ στο ίντερνετ, είναι multiple choice, οι ερωτήσεις είναι κανονικού επιπέδου (όσες είδα) και έτσι όπως μας έχεις εκπαιδεύσει στο google search αν συμμετείχαμε Έλληνες στο κουίζ θα είχαν τόση αγωνία για τις πρώτες θέσεις όση αγωνία έχεις για το ποιος Αιθίοπας από όλους θα τερματίσει πρώτος στα 10 χλμ στίβου. :)

http://www.flightglobal.com/features/quiz-2012/
 
Σιγά τα ωά. Ορίστε, έπαιξα και ιδού το ...βραβείο μου....άντε να δω τι θα πάρω από εδώ... Και δεν θέλω κακεντρεχή σχόλια, παρακαλώ... Και ούτε καχύποπτες σκέψεις... ;)
 

Attachments

  • Quiz Flight Int'l 2012.pdf
    188,5 KB · Προβολές: 290
Μια διόρθωση όσο αφορά τη βαθμολογία των Ερωτήσεων 6 και 8, όπως έχει γραφεί στο .pdf του quiz:

Ερώτηση 6: H βαθμολογία προκύπτει ως εξής: Βαθμοί: 16 x 0,625 = 10

Ερώτηση 8: Η βαθμολογία προκύπτει ως εξής: Βαθμοί: α) 4 για τον αριθμό αεροδρομίων και 1 για τις εταιρείες, β) n x (4/n) για τα αεροδρόμια και 1 για τις εταιρείες
 
Αιτούμαι (γενναία) παράταση της ημερομηνίας λήξης.
 
Aν και η απόφαση του να δοθεί ή όχι παράταση είναι θέμα των 'γονιών του', νομίζω ότι με, γενναία, μάλιστα, παράταση χάνεται η εορταστική χροιά του εν λόγω quiz. Που είναι ένα παιχνίδι 'εορταστικό'.

Όπως και πέρυσι, αν είναι εφικτό, μπορούμε να έχουμε και άλλο quiz (αποκριάτικο, πασχαλινό, καλοκαιρινό κλπ), που να ακολουθήσει. Και να έχει μεγάλη χρονική διάρκεια υποβολών...

just my $ 0.02.
 
Fotis δε κάνεις υπαγωγή αυθαιρέτου παληκάρι μου για να θες γενναίες παρατάσεις! Να μειώσεις τις βόλτες στην Ταϋλάνδη και να ασχοληθείς με το κουίζ λέω εγώ :)
 
Συμφωνώ με fotis :cool:
 
Παιδιά το quiz τρέχει ήδη εδώ και 3 εβδομάδες. Υπήρχε άπλετος χρόνος μέσα στις γιορτές και υπάρχουν ακόμα 6 μέρες, αρκετές για όποιον θέλει να το ξεκινήσει ακόμα και σήμερα.
 
Οι γιορτές όμως είναι η περίοδος που πολλοί είναι εκτός βάσης, σε ταξίδι και πρόσβαση από κινητά κλπ.
 
Top