Επίδειξη του ακροβατικού σμήνους BJT (Breitling Jet Team).

• Thread starter Thread starter vassdel
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Νομιζω πως κανουν προβα αυτη τη στιγμη...

Αύριο αναμένεται βροχή. Φαντάζομαι ότι σε τέτοια περίπτωση πάει για αναβολή / ακύρωση;

Παιδιά απο πού θα μάθουμε εάν τελικά θα ακυρωθεί ή όχι η αυριανή επίδειξη;Και επίσης ξεκινάει τελικά στις 12 ή στις 12.30;;;Ας ελπίσουμε πάντως να μήν ακυρωθεί.

Είναι μιά ενδιαφέρουσα απορία αυτό.Εγώ σε λίγο θα ξεκινήσω γιά να κατέβω στον Φλοίσβο με τον τροχιόδρομο (δηλαδή το τράμ :lol: ) και είναι λογικό πως δέν θα μού άρεσε να κάνω τόσο δρόμο τζάμπα.

Ο καιρός,ωστόσο,δέν είναι και πολύ ενθαρρυντικός,άν κρίνω από αυτό που βλέπω απ'το παράθυρό μου.....

Καλημέρα, δυστυχώς και εδώ στα όρια Αγίου Δημητρίου με Καλαμάκι, δηλαδή πέντε λεπτά μακριά από το Φλοίσβο, ο καιρός είναι ανησυχητικός. Αυτή την ώρα πέρα από την πυκνή νέφωση έχει ξεκινήσει να βρέχει σε χαμηλή ένταση βέβαια...Ταυτοχρόνως τα τηλέφωνα της Π.Α είναι κατεβασμένα ή δεν απαντάει κανείς σε αυτά και η ιστοσελίδα τους έχει πέσει μάλλον λόγω φόρτου και καιρικών συνθηκών...
Τελικά πρέπει μάλλον να πάμε και βλέπουμε αν θα γίνει ή όχι γιατί δεν νομίζω πως θα βρούμε κάποια σχετική ενημέρωση...

Στο Airshow της Sion (Ελβετία) τον Σεπτέμβη που μας πέρασε είχε και εκεί αρκετά άσχημο καιρό αλλά πέταξαν κανονικότατα. Εδώ όμως είναι Ελλάδα και μπορεί να γίνει και κανένα θαύμα! Αν πετάξουν με τέτοιο καιρό έχουμε θέμα (καλό) με vapor condensation vortices... :wink: