Επίδειξη του ακροβατικού σμήνους BJT (Breitling Jet Team).

• Thread starter Thread starter vassdel
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ναί,τελικά ο καιρός δέν μάς έκανε χαλάστρα (ψιλο-broken θα τον έλεγα εγώ αλλά ΟΚ,δέν μπορώ να πώ ότι είμαι αυθεντία στην μετεωρολογία :lol: )

Το show πάντως θα έλεγα ότι ήταν μικρής διάρκειας και,σε σύγκριση με αυτά που είχα δεί στον Αρχάγγελλο στην Τανάγρα,όχι και τόσο θεαματικό.Αλλά επίσης μήν ξεχνάμε πως πρόκειται γιά μιά ομάδα πολιτών πιλότων που βέβαια τά όποια έξοδά τους δέν καλύπτονται από το κράτος.Οπότε και το ότι πραγματοποιήθηκε μιά τέτοια εκδήλωση ήταν θετικό.

Ωστόσο η προσέλευση τού κόσμου δέν ήταν τόσο μεγάλη-είτε γιατί δέν είχε γίνει αρκετή διαφήμιση,ή γιά άλλους λόγους που δέν ξέρω.Ακόμα και φίλοι μου που είναι aviation enthusiasts είχαν μαύρα μεσάνυχτα περί αυτού-ένας μάλιστα που βρισκόταν χθές στο Κερατσίνι είχε ακούσει τα αεροπλάνα να περνάνε από πάνω του κατά την "πρόβα" και νόμιζε ότι ήταν τής ΠΑ που προετοιμαζόντουσαν γιά την 28η Οκτωβρίου.....

ειναι γενικα τραγικο να μας κανουν την χαρη κιολας οι της π.α και να φερνουν εστω και μονο μια ομαδα τον χρονο και κανεις να μην το προμοταρει οπως πρεπει
εγω εβγαλα μερικες (αλλα απο την ταρατσα μου :mrgreen: )
βεβαια θελω να δω ποτε θα κανουν αιτηση για καποια αλλη blue angels/russian knights (το δικο μας φανταζομαι ειναι too much για να το δουμε στον φλοισβο καμια φορα.................... :thx: )

Εσύ είσαι προνομιούχος δηλαδή :)

Εβγαλα κι'εγώ κάμποσες αλλά ακόμα στην φωτογραφική μηχανή τίς έχω....

Πάντως νομίζω πως την συγκεκριμένη ομάδα (που δέν είναι στρατιωτικό σμήνος) δέν την έφερε η ΠΑ,αλλά ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασάι με την εταιρία Breitling,η δέ ΠΑ παρείχε μόνο τίς διευκολύνσεις (α/δ παραμονής,τεχνική υποστήριξη κλπ) και τον συντονισμό με το Λιμενικό,την Αστυνομία και την Πυροσβεστική γιά τα μέτρα ασφαλείας.

ΥΓ.Ακροβατικό σμήνος δέν νομίζω ότι έχει η Ελληνική ΠΑ.Αν μή τι άλλο,δέν θυμάμαι να είχα δεί τέτοιο στον Αρχάγγελλο.

Δυστυχώς δεν πήγα λόγω καιρού.Άρχισε να βρέχει όταν ετοιμαζόμουν να κατέβω οπότε,νομίζοντας ότι θα συνεχίσει,πήγα στο εξοχικό για μια δουλειά...Δεν πειράζει!

Η Π.Α δεν έχει ακροβατικό σμήνος,αλλά κάποιοι πιλότοι των F-16 block 50 έχουν εκπαιδευτεί στις ΗΠΑ να κάνουν κάποιους ακροβατικούς ελιγμούς.Πέρσι στη γιορτή της Π.Α στην Τανάγρα ήρθε ένα τέτοιο α/φος έκανε ένα σόου 10-15 λεπτών (εμένα πάντως ελιγμοί μάχης μου φάνηκαν και όχι ακροβατικοί) και όπως ήρθε έφυγε.Δεν προσγειώθηκε καν...

Hastaroth":216rpu6y said:
Εσύ είσαι προνομιούχος δηλαδή :)

Εβγαλα κι'εγώ κάμποσες αλλά ακόμα στην φωτογραφική μηχανή τίς έχω....

Πάντως νομίζω πως την συγκεκριμένη ομάδα (που δέν είναι στρατιωτικό σμήνος) δέν την έφερε η ΠΑ,αλλά ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασάι με την εταιρία Breitling,η δέ ΠΑ παρείχε μόνο τίς διευκολύνσεις (α/δ παραμονής,τεχνική υποστήριξη κλπ) και τον συντονισμό με το Λιμενικό,την Αστυνομία και την Πυροσβεστική γιά τα μέτρα ασφαλείας.

ΥΓ.Ακροβατικό σμήνος δέν νομίζω ότι έχει η Ελληνική ΠΑ.Αν μή τι άλλο,δέν θυμάμαι να είχα δεί τέτοιο στον Αρχάγγελλο.
καλα δεν με λες και προνομιουχο στον πειραια :lol:
εχουμε το δηθεν demo team f16 με οχι και κατι σοβαρο και νεο αλλα δεν παυει να ειναι f16 :banana:

Κι'εδώ ένα μεγαλύτερο βίντεο,με ωραία μουσική υπόκρουση...

Προσωπικά, βρήκα το "θέαμα" ελαφρώς βαρετό. Τίποτα το ιδιαίτερο... :?

GP707":ik25x6bf said:
Προσωπικά, βρήκα το "θέαμα" ελαφρώς βαρετό. Τίποτα το ιδιαίτερο... :?
Μετά τα red arrows θα ήθελα κάτι διαφορετικό απο μια αεροπορική επίδειξη.

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες-άλλωστε την ίδια σκέψη έκανα αρχικά κι'εγώ καθώς αποχωρούσα από τον Φλοίσβο.Ομως δέν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται γιά μιά ομάδα πολιτών πιλότων που τα όποια λειτουργικά έξοδά τους καλύπτει μιά ιδιωτική επιχείρηση και επίσης από τίς φωτογραφίες που είδα στον ιστότοπό τους υποθέτω πως είναι σε μιά ηλικία που ενδεχομένως επιδείξεις μεγαλύτερης διάρκειας και δυσκολίας υπερβαίνουν την σωματική αντοχή τους.

Οπότε πάλι καλά που έγινε κι'αυτό γιατί μετά τον Αρχάγγελο το 2005 και με εξαίρεση την περυσινή επίδειξη τών Red Arrows δέν είδα να γίνεται κάποια άλλη αεροπορική εκδήλωση στην Αθήνα.