Επίδειξη του ακροβατικού σμήνους BJT (Breitling Jet Team).

• Thread starter Thread starter vassdel
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγώ δεν ήρθα και καλά έκανα, όταν είδα πόσο πολύ σας μπζεγκάζανε... :lol:

Η αλήθεια είναι πως έμεινα στην Ελευσίνα περιμένοντας κάποια Α/Γ ή Π/Γ σε σχηματισμό, αλλά απογοητεύτηκα... έφυγαν με διαχωρισμό και χωρίς κάποιο "εφφέ". Στα 2000' και με μικρές κλίσεις.... :?

GP707":nia9wppt said:
Προσωπικά, βρήκα το "θέαμα" ελαφρώς βαρετό. Τίποτα το ιδιαίτερο... :?

Δίχως να παρεξηγηθώ... Έχεις δει πολλά ακροβατικά σμήνη (εντός EU) να ρίχνουν φωτοβολίδες; Εγώ πέρα από μερικά solo display (F-16 KLu, Mil-24 Hungarian AF κτλ) κανένα. Και για να μην μείνω μόνο στις φωτοβολίδες, το overcast περιόρισε το show στο medium όπως λέει στο site τους ...
- Clear sky : this program, requiring a ceiling of 1,500 m (5,000 feet) enables it to perform all the vertical figures.
- Reduced ceiling : in this variation requiring a ceiling of 1,000 m (3,300 feet), the vertical figures are limited.
- Low ceiling : the team flies along the horizontal plane, nonetheless performing crossovers.

Εγώ πάντως έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, δεδομένου του καιρού. Εξάλλου πόσα acroteams βλέπουμε ανά μήνα για να έχουμε την πολυτέλεια να βρίσκουμε ένα τέτοιο θέαμα βαρετό; Μακάρι να τους δούμε και του χρόνου και ας είναι το "το "θέαμα" ελαφρώς βαρετό". Εγώ πρώτα ο Θεός θα είμαι πάλι εκεί!

Μερικές φώτο από την επίδειξη... μιας και είχα αναφέρει για περισσότερες πιο πάνω...

Σχηματισμός B-1

Σχηματισμός "Avenger"

Σχηματισμός "Calysto" κατά την διάρκεια των ελιγμών "Boucle"

Σχηματισμός Blackbird κατά την διάρκεια των ελιγμών "360dg en Canard"

...και ένα εντυπωσιακό high speed - low pass του No 7 (ES-YLP)