Ερωτησεις-εντυπωσεις-προτάσεις σχετικα με το R.B.F.

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
lgav1966":diuadsnp said:
kalispera pira xtes to periodiko gia proti fora einai poli oraio kai exi polla endiaferonta arthra exei omos 1 meionekthma
h timi toy einai poli akrivo apopsi diki moy fisika kai deyteron mia protasi einai na yparxoyn arthra gia to aerodromio toy el venizeloy kai prosopika ego an tha thelate thas sa boiyhousa se ayto

ty boys MM
:D :D :D

Tha symfoniso mazi soy gia tin Timi, omos na skeftoume oti bgainei kathe 2 mines!!! :)

Αποφάσισα να αγοράσω το RBF αλλά δεν το βρήκα πουθενά :shock: Εξαντλήθηκε ή δεν το φέρνουν;Δεν είμαι και σε κανένα δύσβατο μέρος,στη Θεσσαλονίκη μένω.Ξέρει κανένας που μπορώ να το βρω σίγουρα;Κάποιο βιβλιοπωλείο ή κάτι άλλο;Ας στείλει pm ή ας απαντήσει εδώ.
Ευχαριστώ.

Iσως το τελευταιο τευχος να λειπει απο αρκετα σημεια πωλησης λογω της αυξημενης ζητησης αλλα αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχουν καποιοι "ειδικοι"χωροι ή βιβλιοπωλεια συγκεκριμενα για να το προμηθευτεις...Με λιγη υπομονη καπου θα το βρεις..Το εχω παρει απο θεσ/νικη σε διαφορα περιπτερα.. :wink:

Προσφατα επεσε στα χερια μου ενα περυσινο τευχος. Το Νο7 αν θυμαμαι καλα. Στη σελιδα με το "αεροπορικο χιουμορ" ειδα κατι τουλαχιστον απαραδεκτο. Την φωτο μιας πολυ ευσωμης γυναικας στο SXM, με ενα 757 να προσγειωνεται στο φοντο, και λεζαντα "στον αερα 757, στη γη 747".
Με ποιο δικαιωμα σχολιαζετε (για να μην πω κοροϊδευετε) την σωματικη διαπλαση ενος -αγνωστο(ακομα χειροτερα)- ανθρωπου? Πραγματικα θεωρω οτι οποιος γελασε με την φωτο αυτη εχει πολυ χιουμορ. Απο το αρρωτημενο ομως, το κακογουστο, επιπεδου Ομηρος Ευστρατιαδης σε βιντεοταινιες των 80's. Για αυτους που την δημοσιευσαν,παλι, δεν εψω λογια... Τα συμπερασματα δικα σας.

Ντροπη...

Χωρις κανενα λυμμενο ζωναρι και παντα φιλικα,

Ιακωβος

YΓ: Επισης, πως ειναι δυνατον σε ενα περιοδικο που θελει να κανει μια σοβαρη προσπαθεια, να παρουσιαζονται εκφρασεις του στυλ "το αεροπλανο σε κατασταση μ@*νι" ??? (αναφερομαι στη λεζαντα του καμμενου 720 στην Παρνηθα).

Δεκτή παρατήρηση και φυσικά σεβαστή. Η φωτογραφία στάλθηκε από επώνυμο αναγνώστη και θεωρήσαμε να καλύψουμε τα χαρακτηριστικά.
Με την βωμολοχία που επικρατεί σε ΜΜΕ ακόμη και σε κινηματογράφο, θέατρο κλπ, θεωρώ ότι είσαι πολύ αυστηρός μαζί με εμάς και με τον αναγνώστη που την έστειλε.
Και στο θέμα των συμπερασμάτων με βρίσκεις σύμφωνο. Αναμφισβήτητα το φάσμα του χιούμορ δεν μπορεί να καλύψει ή να είναι αποδεκτό από το 100% των αποδεκτών.
Για τον λόγο αυτό όλες οι γνώμες λαμβάνονται σοβαρά υπ’ όψη.
Δεν αποτελεί απολογία ή απόκρουση στην θέση του φίλου VanZanten, η οποία φυσικά και θα ληφθεί υπ’ όψη σε τυχόν ανάλογες επιλογές στο μέλλον.

VanZanten":1rtgrqr7 said:
Προσφατα επεσε στα χερια μου ενα περυσινο τευχος. Το Νο7 αν θυμαμαι καλα. Στη σελιδα με το "αεροπορικο χιουμορ" ειδα κατι τουλαχιστον απαραδεκτο. Την φωτο μιας πολυ ευσωμης γυναικας στο SXM, με ενα 757 να προσγειωνεται στο φοντο, και λεζαντα "στον αερα 757, στη γη 747".
Με ποιο δικαιωμα σχολιαζετε (για να μην πω κοροϊδευετε) την σωματικη διαπλαση ενος -αγνωστο(ακομα χειροτερα)- ανθρωπου? Πραγματικα θεωρω οτι οποιος γελασε με την φωτο αυτη εχει πολυ χιουμορ. Απο το αρρωτημενο ομως, το κακογουστο, επιπεδου Ομηρος Ευστρατιαδης σε βιντεοταινιες των 80's. Για αυτους που την δημοσιευσαν,παλι, δεν εψω λογια... Τα συμπερασματα δικα σας.

Αν μετρήσεις τις τελείες είναι μπου....λου και όχι αυτο που νομίζω ότι εννοείς.
Σε αυτό το θέμα προσωπικά είμαι ανένδοτος. Ο κανιβαλισμός αεροσκαφών στις Η.Π.Α. είναι κακούργημα. Για να καταστρέψεις αεροπλάνο είναι σχεδόν αδύνατον. Ακόμη και τα Desert Jets κανιβαλίζονται ελεγχόμενα. Η προσπάθεια σοβαρή ή όχι σε τέτοια θέματα θα είναι μαχαίρι στο κόκαλο. Κάποιος πρέπει να κράξει στον αεροπορικό χώρο στην Ελλάδα αλλιώς δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Όχι ότι ιδρώνει το αυτί κάποιων με το RBF, αλλά....

VanZanten":1rtgrqr7 said:
YΓ: Επισης, πως ειναι δυνατον σε ενα περιοδικο που θελει να κανει μια σοβαρη προσπαθεια, να παρουσιαζονται εκφρασεις του στυλ "το αεροπλανο σε κατασταση μ@*νι" ??? (αναφερομαι στη λεζαντα του καμμενου 720 στην Παρνηθα).

Και κλείνοντας να πω ότι η σοβαρότητα ενός ειδικού περιοδικού ανά τον κόσμο είναι ανάλογη με την σοβαρότητα του χώρου στον οποίο ειδικεύεται. (προς αποφυγή ασάφειας εννοώ τον βαθμό σοβαρότητας του αεροπορικού χώρου στην Ελλάδα αθροιστικά σε επίπεδο έννομων φορέων, όχι το forum και τα μέλη)

Το τεύχος 8 σελίδα 43 μάλλον δεν έπεσε στα χέρια σου ε? :D

Φιλικά

h

καλησπέρα

Έχω απογοητευτεί λίγο με το site του rbf,έχουμε12 μαρτίου και δεν έχει γίνει κανένα update σχετικά με το τεύχος μαρτίου!

Σχετικά με τα "σκαννερακια" τι γίνετε,είχαν pi πως θα έφερναν στο on-line shop αλλα τίποτα ακόμα!!

captainjumbo":xdbs3k8h said:
Απ' όσο γνωρίζω, όπου νά 'ναι βγαίνει προς πώληση η μεγάλη αφιερωματική έκδοση του RBF για την Ιστορία της Ολυμπιακής Αεροπορίας η οποία και θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά ΟΛΑ τα αεροσκάφη που πέταξαν ως ΟΑ και μάλιστα έγχρωμα (ακόμα και τα hybrid)!. Όταν γυρίσουν τα παιδιά από την Αμερική πιστέυω ότι θα μας δώσουν και περισσότερες πληροφορίες. Εγώ το περιμένω πως και πως πάντως.

Ωραια ολα αυτα, αλλα θα ηταν και ωραιοτερο, το περιοδικο να μπορει κανεις να το βρει στα περιπτερα.....ειδικα στα νοτια προαστεια, που πιο ευκολα κερδιζεις λοττο, απο το να το βρεις!

Θα το βρεις σιγουρα στην μεταξα στην γλυφαδα στο περιπτερο εξω απο τα Jumbo.

CONFIG2":tpwluwaw said:
Ωραια ολα αυτα, αλλα θα ηταν και ωραιοτερο, το περιοδικο να μπορει κανεις να το βρει στα περιπτερα.....ειδικα στα νοτια προαστεια, που πιο ευκολα κερδιζεις λοττο, απο το να το βρεις!
Υπάρχει και στο Super Market MEGA AB στο Ελληνικό, αλλά σαν ιπτάμενος θα το βρίσκεις πολύ πιο εύκολα στο αεροδρόμιο αλλά και στη Shell διπλα στο ΙΚΕΑ.
Πάντως, για όσους έχουν δυσκολία στην εύρεση του περιοδικού, υπενθυμίζω και την συνεργασία του RBF με το airliners.gr για ετήσια συνδρομή με έκπτωση. :wink:
https://www.airliners.gr/el/rbf.php