killerwing
Economy-Class-Member
Καλησπερα φιλοι το νεο περιοδικο ποτε θα βγει?
mimithem":21nculuo said:xristos":21nculuo said:Υπάρχει εξάλλου και η αφήγηση για το ατύχημα με το YS-11A της ΟΑ το 1972.
Και γι'αυτό το περιστατικό που πολύ ωραία περιγράφει το περιοδικό,θα ήθελα να σας διηγηθώ μια ιστορία.Έλεγε κάποτε ένας γνωστός του πατέρα μου που τότε ήταν στρατιώτης στη ΝΑΤΟϊκή βάση της Σμύρνης περί αυτού του δυστυχήματος.Είχε φτάσει αργοπορημένος και αυτός στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και συνάντησε κάποιον κύριο στο γκισέ της Ολυμπιακής φωνάζοντας ότι "το αεροπλάνο θα έπεφτε" και ότι αρνούνταν να επιβιβαστεί!!!Ρωτώντας τον γιατί είχε αυτή την άποψη τους απάντησε ότι μια γύφτισα στην Καλούτσιανη(περιοχή στα Γιάννενα όπου ζουν αρκετοί τσιγγάνοι)του είπε ότι το αεροπλάνο για Αθήνα θα έπεφτε!!!Ακούγοντας αυτά τα λόγια ο γνωστός που έλεγε την ιστορία αποφάσισε και αυτός να μην πάρει την πτήση,σώζωντας πιθανώς τη ζωή του...Εγώ όταν άκουσα αυτή την ιστορία ανατρίχιασα πραγματικά και προβληματίστηκα αρκετά.Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να διασταυρώσουμε αυτό το γεγονός.Ψέμματα πάντως δε νομίζω να μας έλεγε ο άνθρωπος... :? Εσείς τι γνώμη έχετε???
ikonoklastis":zgedkzpc said:Το αγόρασα δύο φορές και βρήκα ότι: τα θέματα ήταν λίαν ενδιαφέροντα αλλά η σύνταξη και η ορθογραφία στα περισσότερα άρθρα θύμιζε νηπιαγωγείο. Γιατί?
Προφανώς το "παγκόσμια απήχηση" πάει στους συνεργάτες του περιοδικού. Αυτό νομίζω ότι εννοεί ο Elliott LGAV!Elliott LGAV":35ghtjam said:συνεργάτες του περιοδικού με παγκόσμια απήχηση