Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
δηλ. μπορω να παρω τα textures και να τα βαψω?
οφτοπικ σορρυ για την ταλαιπορεια, αλλα αυτες οι δυο βδομαδες ειναι σκωτομα. διαβαζω για το σχολειο μπας και πουν κανα ακλο λογο αυριο (μπααα)
τρεχω για την τετραημερη για προσφορες και πρειζω καθυγητες να παμε με αεροπλανο.

και παλι 1000 συγνωμη

θεωρητικά μπορείς... ΑΛΛΑ

1. τα πιό πολλα textures ειναι σε μορφή DXT3 bmp. είναι .bmp αλλα δεν τα δείχνουν τα συνιθισμένα προγράμματα.
κατεβάζωντας όμως ΑΥΤΟ το πρόγραμμα μπορείς να τα κάνεις σε συμβατική μορφή...

2.Αν θελήσεις να βάψεις τα textures θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ προσοχή να μήν πατήσεις τα παράθυρα, τα σωληνάκια, τα pitot tubes και τις λοιπές λεπτομέρειες...
αδύνατον να γίνει κατι τέτοιο, γιαυτο και υπάρχουν paintkits με layered τις λεπτομέρειες....

ρε παιδάκι μου ξερεις απο ...photoshop :lol: ? (εκ του "ξέρεις απο βέσπα") :D

το photoshop το ψιλο κατεχω, αλλα αυτην την στιγμη δεν το κατεχω σπιτι μου :lol:

FS online

Παιδια ενδιαφερομαι να ''πεταω'' online. Μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως χρειαζομαι προγραμματα εννοω... πμ pls

Καλημέρα παιδιά! Νέος στο χώρο και πραγματικά θα χρειαστώ τα φώτα κάποιον από εσάς.
Αν και δεν είμαι φαν των παιχνιδιών γενικά, ενθουσιάστηκα με το FSX. Κατέβασα το demo και από εκεί πήρα την απόφαση να αγοράσω το παιχνίδι.
Κατά τη διάρκεια του install όμως μου βγάζει μήνυμα error 1335 και ότι το αρχείο D1Feau~17.cab είναι κατεστραμμένο, λείπει κτλ.
Ακολούθησα τις συμβουλές από ξένα φόρα, όπως να αντιγράψω τα περιεχόμενα των dvds στον σκληρό, να μειώσω το /MAXMEM από το msconfig και άλλα τέτοια, αλλά δυστυχώς τζίφος.
Και δεν είναι το θέμα να το επιστρέψω το παιχνίδι και να πάρω κάτι άλλο γιατί αυτό πραγματικά ήθελα.
Όσον αφορά για τo σύστημα μου:
Pentium4 2.8Ghz
1Gb RAM
120GB HD
Νvidia GeForce 128Mb

Μου κάνει εντύπωση που δεν είδα δημοσιευμένο κάποιο τέτοιο πρόβλημα στο φόρουμ και θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθεια σας!

Εάν ξέρεις να πειράξεις ρυθμίσεις (και τι αποτέλεσμα ενδεχομένως θα έχουν στο σύστημα σου) από το msconfig τότε ΟΚ, αν όχι όμως καλύτερα να μην ακούς τα διάφορα φόρα, γιατί το πιθανότερο είναι να τα κάνεις χειρότερα. Στη θέση σου θα δοκίμαζα ένα απλό re-install, αν και είμαι σίγουρος ότι το έχεις ήδη κάνει. Αν μπορείς να το εγκαταστήσεις σε ένα άλλο Η/Υ, για να δεις αν συμβαίνει το ίδιο, κάντο. Αν όντως συμβαίνει σκέψου σοβαρά να το επιστρέψεις. Πάντως για μελλοντικά install χρησιμοποίησε αν θες και κάποιο πρόγραμμα Uninstall Watcher που κάνει "καθαρή" απεγκατάσταση ώστε να μη μένουν μέσα άχρηστα αρχεία και να μπορείς να κάνεις καθαρό install από την αρχή αν κάτι πάει στραβά.

d|m|tr|s":3upkxv3j said:
Εάν ξέρεις να πειράξεις ρυθμίσεις (και τι αποτέλεσμα ενδεχομένως θα έχουν στο σύστημα σου) από το msconfig τότε ΟΚ, αν όχι όμως καλύτερα να μην ακούς τα διάφορα φόρα, γιατί το πιθανότερο είναι να τα κάνεις χειρότερα. Στη θέση σου θα δοκίμαζα ένα απλό re-install, αν και είμαι σίγουρος ότι το έχεις ήδη κάνει. Αν μπορείς να το εγκαταστήσεις σε ένα άλλο Η/Υ, για να δεις αν συμβαίνει το ίδιο, κάντο. Αν όντως συμβαίνει σκέψου σοβαρά να το επιστρέψεις. Πάντως για μελλοντικά install χρησιμοποίησε αν θες και κάποιο πρόγραμμα Uninstall Watcher που κάνει "καθαρή" απεγκατάσταση ώστε να μη μένουν μέσα άχρηστα αρχεία και να μπορείς να κάνεις καθαρό install από την αρχή αν κάτι πάει στραβά.

Ρε 'συ φίλε Δημήτρη σίγουρα πάνω από 10 φορές έκανα εγκατάσταση και απεγκατάσταση και μάλιστα καθαρή απεγκατάσταση με ειδικά προγράμματα. Τζίφος. Το να το επέστρεφα πίσω, όπως είπα και στο πρώτο μου post θα ήταν πολύ απλά μια απογοήτευση γιατί ειλικρινά το ήθελα αυτό το παιχνίδι. :evil:

ouzo":2r5s9xx7 said:
d|m|tr|s":2r5s9xx7 said:

Ρε 'συ φίλε Δημήτρη σίγουρα πάνω από 10 φορές έκανα εγκατάσταση και απεγκατάσταση και μάλιστα καθαρή απεγκατάσταση με ειδικά προγράμματα. Τζίφος. Το να το επέστρεφα πίσω, όπως είπα και στο πρώτο μου post θα ήταν πολύ απλά μια απογοήτευση γιατί ειλικρινά το ήθελα αυτό το παιχνίδι. :evil:

ρε ουζο, δεν θα το κρατησουν το παιχνιδι. θα κοιταξουν αν εχει προβλημα και αν ναι θα στο αλλαξουν με ενα αλλο σιντι του ιδιου παιχνιδιου. αμα αντιμετοπισεις κανενα αλλο προβλημα εποικηνωνεισε με την microsoft

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ(FS9,FSX) XΡΙΑΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΤΩΡΑ ΠΕΤΑΩ ΜΕ ΤΟ 2004 ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ADD-ONS ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ CONTROLS ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ.ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΤΤΕΙΣ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.