Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μαλλον εχουν καιρο να κανουν αποψιλωση :lol:

Σοβαρα τωρα, αυτο ειναι ενα προβλημα που εμφανιζεται οταν χρησιμοποιεις addons προηγουμενων εκδοσεων. Σαν πρωτη προχειρη λυση, δοκιμασε να μειωσεις τα autogen. Σαν δευτερη, θελει πειραγμα καποιο bgl απο τα scenery, αλλα ειναι πολυ μεγαλη ιστορια κ δεν την κατεχω κιολας... :oops:

Παιδια βοηθεια!!!!!

Εκανα format στο pc μου και εκανα ξανα install το FSX. Αυτη τη φορα ομως πηγαινοντας να ξεκινησει μου εβγαλε ενα παραθυρακι και μου ελεγε οτι δε μπορει να τρεξει το FSX γιατι δεν ειναι συμβατο με τη καρτα γραφικων μου. Επισης μου εγραφε να κατεβασω τα latest drivers της καρτας. Εψαξα στο internet αλλα δε βρηκα κατι.

Καμια βοηθεια? πριν το σημερινο format δε μου ειχε παρουσιασει κατι παρομοιο. Τι να κανω? σημειωστε οτι ειναι αυθεντικο το παιχνιδι.

Έκανες install τους drivers της κάρτας γραφικών (από το cd που την συνοδεύει) μετά το format?

Nαι τις εχω κανει.. εφαγα το κοσμο να βρω update αλλα τιποτα! Τι θα κανω?

και μολις αναβαθμισουμε ολοι τους υπολογιστες μας ωστε να τρεχει καλα το fsx , μεχρι τοτε θα εχει βγει η επομενη εκδοση και παμε απο την αρχη. Εγω παρολο που εχω high end συστημα εχω παραμεινει στο fs9 , γιατι με τοσα add ons αεροσκαφη και sceneries αποκλειεται να φτιαξω το fsx , αυτη ειναι η γνωμη μου

Νικολας

Emerson":bskp0rn0 said:
και μολις αναβαθμισουμε ολοι τους υπολογιστες μας ωστε να τρεχει καλα το fsx , μεχρι τοτε θα εχει βγει η επομενη εκδοση και παμε απο την αρχη. Εγω παρολο που εχω high end συστημα εχω παραμεινει στο fs9 , γιατι με τοσα add ons αεροσκαφη και sceneries αποκλειεται να φτιαξω το fsx , αυτη ειναι η γνωμη μου

Νικολας

ΑΠΟΛΥΤΑ συμφωνος!

Paidia ego pou parolo exo ypologisti ston opoio trexei kala to fsx, den stamato na ypostirizo pos i Microsoft den eprepe na kataskeyasei to programma gia toso ypsiles apaitiseis!
Kala kala to Core 2 Duo pou zitane stis apaitiseis den exei kykloforisei!

KOTS":3atdpb00 said:
Γεια σου Δημητρη,
Κωνσταντινος!

Και βεβαια εχω τα sceneries που ειπες και ειναι απλα υπεροχα! Ομως χρειαζομαστε πιστευω και ενα σκηνικο της Αθηνας γενικοτερα στο νεο FS.

Kατα τ' αλλα μακαρι να γινουν συμβατα τα του 2004 στο FSX

Εχω παρατηρήση μια ελαφριά ,ας μου επιτραπεί η έκφραση, αντιμετώπιση δημιουργικών ομάδων στο Flight Simulator.
Απο τη μια στο θέμα sceneries κρίνει πασαλείματα τα sceneries της GAP (ταξιδεύω λόγω της δουλειάς μου σε πολλά αεροδρόμια),κι εχω να του πω οτι οι άνθρωποι κάνουν φοβερή δουλειά,πχ Ζάκυνθος,Θεσσαλονίκη,Σκιάθος,Καβάλα κλπ.
Απο την αλλη,εχει να δει (λέει) καλό scenery της Αθήνας απο το 1998!!!.
Εχει δη το LGAV της HSP?
Σε συνδιασμό με το Attika Photo;
Και απο την τρίτη ,ειναι ολα υπέροχα!!!
Μήπως τρέχει αλλο simulator απο αυτό της Microsoft?
To λεω αυτό γιατί αν μη τι αλλο ειναι κρίμα να απαξοιώνουμε τοσο ομορφες προσφορές απο πολλούς ανθρώπους σε αυτό το χώρο.
Σκέψου να πληρώναμε κιόλας,μια και αντίστοιχα προγράμματα κοστίζουν 20 και 30 euro αν τα αγοράσεις.
Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν αλλα ειναι κρίμα τόση απαξίωση σε κάποια ζητήματα,εκτός κι αν εχουμε να παρουσιάσουμε κάτι που εμείς καταφέρνουμε καλύτερα.
Αλέξανδρος

Alesand":lxx5u1j4 said:
KOTS":lxx5u1j4 said:
Γεια σου Δημητρη,
Κωνσταντινος!

Και βεβαια εχω τα sceneries που ειπες και ειναι απλα υπεροχα! Ομως χρειαζομαστε πιστευω και ενα σκηνικο της Αθηνας γενικοτερα στο νεο FS.

Kατα τ' αλλα μακαρι να γινουν συμβατα τα του 2004 στο FSX

Εχω παρατηρήση μια ελαφριά ,ας μου επιτραπεί η έκφραση, αντιμετώπιση δημιουργικών ομάδων στο Flight Simulator.
Απο τη μια στο θέμα sceneries κρίνει πασαλείματα τα sceneries της GAP (ταξιδεύω λόγω της δουλειάς μου σε πολλά αεροδρόμια),κι εχω να του πω οτι οι άνθρωποι κάνουν φοβερή δουλειά,πχ Ζάκυνθος,Θεσσαλονίκη,Σκιάθος,Καβάλα κλπ.
Απο την αλλη,εχει να δει (λέει) καλό scenery της Αθήνας απο το 1998!!!.
Εχει δη το LGAV της HSP?
Σε συνδιασμό με το Attika Photo;
Και απο την τρίτη ,ειναι ολα υπέροχα!!!
Μήπως τρέχει αλλο simulator απο αυτό της Microsoft?
To λεω αυτό γιατί αν μη τι αλλο ειναι κρίμα να απαξοιώνουμε τοσο ομορφες προσφορές απο πολλούς ανθρώπους σε αυτό το χώρο.
Σκέψου να πληρώναμε κιόλας,μια και αντίστοιχα προγράμματα κοστίζουν 20 και 30 euro αν τα αγοράσεις.
Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν αλλα ειναι κρίμα τόση απαξίωση σε κάποια ζητήματα,εκτός κι αν εχουμε να παρουσιάσουμε κάτι που εμείς καταφέρνουμε καλύτερα.
Αλέξανδρος

Δεν υποννοουσα κατι τετοιο. Απορω γιατι εθεσες το θεμα.. anyway δε το συνεχιζω

Δεν ηθελα να φανώ προσβλητικός, η να σε προκαλέσω.
Εκανα μια παρατήρηση,πρόταση,να ενθαρρύνουμε τέτοιες πρωτοβουλίες.
Με αυτές τις παρατηρήσεις,αισθάνθηκα οτι δεν γίνεται κάτι τέτοιο.
Αυτό ειναι ολο.