Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Λοιπον παιδια θελω να καταθεσω κατι που παρατηρησα..

Οσοι χρησιμοποιητε το fsx πηγαιντε να κανετε πτησεις στη Χαβαη! Πολυ καλα frame rates.. γιατι ομως???

Καλησπέρα, πρώτο post, μια ευχή: Χρόνια πολλά στο Forum.
Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις που αφορούν το AI traffic του FS 2004.
Μη έχοντας και ιδιαίτερα μεγάλη εξοικείωση με το πρόγραμμα αντικατέστησα το default B737-400 με άλλη έκδοση που βρήκα στο δίκτυο.
Η αλλαγή αυτή είχε σα συνέπεια την εξαφάνιση του συγκεκριμένου τύπου από το AI traffic.
Ο νέος φάκελος αγνοείται από το FS στη σύνθεση του AI traffic.
Έχει έρθει κάποιος αντιμέτωπος με κάτι ανάλογο;
Αν ναι, μήπως ξέρετε πως μπορώ να υποχρεώσω το FS να χρησιμοποιήσει τα αεροπλάνα του νέου φακέλου για το AI traffic;
Γενικά, μήπως ξέρετε πως μπορώ να υποχρεώσω το FS να συμπεριλάβει και άλλα αεροπλάνα στο AI traffic εκτός αυτών που έχει προεγκατεστημένα;
Ευχαριστώ,bpass.

Εχεις το traffic tools? Αν οχι, κατεβασε το (απο οποιοδηποτε εκ των γνωστων site) και μετα ξαναμιλαμε να σου πω για τη διαδικασια. :wink:

ΥΓ: Καλως ηρθες

seven4seven":3duhwo8b said:
Εχεις το traffic tools? Αν οχι, κατεβασε το (απο οποιοδηποτε εκ των γνωστων site) και μετα ξαναμιλαμε να σου πω για τη διαδικασια. :wink:

ΥΓ: Καλως ηρθες

Ευχαριστώ πολύ, το εγκατέστησα και ήδη έβαλα στη θέση των default Β737 τα add-ons.Θα το εξετάσω περαιτέρω το θέμα και αν χρειαστώ βοήθεια θα τη ζητήσω. Ευχαριστώ και πάλι. Bpass.

να κανω και γωμια ερωτηση. ποιο προγραμμα μου συμβουλευετ (και που μπορω να βρω) ετσι ωστε να μπορω να βαθω αεροπλανα ετσι ωπος γουστρω? πχ να φταιξω το 747 των U2.
Θανασης

Thanasis_U2":1mvc06ki said:
να κανω και γωμια ερωτηση. ποιο προγραμμα μου συμβουλευετ (και που μπορω να βρω) ετσι ωστε να μπορω να βαθω αεροπλανα ετσι ωπος γουστρω? πχ να φταιξω το 747 των U2.
Θανασης
Το θεμα ειναι οτι μολις γραψεις ενα post και πριν πατησεις το "Υποβολή", να πατάς το "προεπισκόπηση", για να διαβάσεις τι έγραψες, ώστε να καταλαβαίνουμε κι εμεις τι εννοείς! :hello?:
Εκτός αν θεωρείς ότι το παραπάνω μυνημα σου ειναι μια χαρά... :doubt:

Aποκωδικοποίηση:

Να κανω και εγω μια ερωτηση.Ποιο προγραμμα μου συμβουλευετε (και που μπορω να το βρω) ετσι ωστε να μπορω να βαφω αεροπλανα ετσι οπως γουσταρω? πχ να φτιαξω το 747 των U2.
Θανασης

είναι δύσκολη δουλειά και θέλει βασικές γνώσεις fs (καταλόγων, ονοματολογία φακέλων/αρχέιων) και καλές γνώσεις photoshop ή corel η κάτι τετοιο...

αν θες να δείς τι παίζει, όλα τα γνωστά freeware (POSKY, IFDG κλπ) υπάρχουν σε "PAINT KITS". Συνήθως περιέχουν είτε άβαφτα bmp ή layered psd.

αν δεν εχεις ορεξη και χρόνο και γνώσεις να ασχοληθείς, μην το κάνεις...